Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    686
    хахахаха се изнасмеав....еве ќе кажам јас нешто......пред некое време дојодов дома и бев многу гладна и што да си правам гледам останало пица и си ставиив во микробранова да се грие....и одеднаш нешто почна да звони.....целиот стан го пребарав ама незнаев од каде доагја ѕвоненјето......е ја извадив пицата кога таму мојот телефон ми дојде да ;( а баба ми кога дојде кажа само нека е со помин.....многу се изнасмеав и заборавив на незгодата

2. babybelle

babybelle Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    70
    На факс на едно предавање бевме три колешки и такви збудалени, ни предавање ни ништо не следевме. И пушти професоров список да се потпишеме, а ние наместо нашите имиња, ги ставивме имињата на нашите дечковци и симпатии. И кога професоров почна да ги чита едно по едно, секој студент стануваше на своето, да не запознаел професоров кој е кој. Лелееее како наближуваше до нас, ние се чудевме што да правиме, кој резил да пука кога ќе чита машки имиња, а на ред сме ние да станеме???!!!!?? и си станавме фино лепо, дури од задните клупи во амфитеатарот, си заминавме од предавање и сите коментираа ццц леле си одат, срамота (пошто беше мал амфи. со околу 20ина студенти) а ние тоневме во земја...можам да замислам што се случувало откога сме излегле и ги прочитале имињата :rofl: :rofl: :rofl: и што е најтрагично, еднава другарка го имаше потпишано бившиот што беше во иста група, и овој следниот пат кога не виде, и вика: абе вчера некој ме потпишал на предавањето, а ја не бев?!??! јасно му беше....лелелееее резил :rofl:

На sadangel и CIA им се допаѓа ова.
  3. My.Cloud

My.Cloud Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    62
    Епа вака....Ја и другарка ми вртиме со скриен број.После она отиде до вц и ја продолжувам.Тогаш еден дечко ми се јави и ние збориме.Тогаш ми вика кај живееш?И ја цела здрвена па ми текна да ја кажам адресата на една Теа шо учеше со мене у основно :lol: И му викам дојди утре.После ај чао чао со другарка ми :hai: Си идам на кај дома и викам добро е шо не му ја кажав мојата адреса :whew: Легнувам да спијам ја забораив на тој разговор преку телефон :lol: Утредента ми текна.Цела уплашена.Идам на кај Теа и кога гледам зборуваат тој дечкото и Теа.Ај се скрив зад колата и гледам.Тогаш слушам се караат.И оваа вика ја не сум ти ѕвонела некој ти дал моја адреса и се претставил у мое име :^) Тогаш дечково океј вика и иде на кај колата ме виде а ја шпринт да ме нема :$ :lol: Од тогаш никогаш не ми текна да направам таква глупост т.е да се претставам у туѓо име :?: :fubar:

4. TheHollywoodStar

TheHollywoodStar Активен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2012
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    19
    Хахахха ме изнасмеавте... :rofl: :rofl:
    Епа вака... Со брат ми ни беше досадно, па на него му текнува по маиците да си ставиме перници и да се затрчаме еден од едната страна на ходникот, друг од другата страна на ходникот. И така јас му викам еј добро ти текна :^) :fubar:
    И пикнавме перници под маиците и се стрчува он од едната страна на ходникот, јас од другата....иииии.....
    на сред ходник така ме одбаци што се вратив од таму кај што се стрчав, веднаш до ѕидот. :doh:
    Така ме здоболе газот, што го видов Господ во пижами со црвени срциња, а господинот брат си стоеше на нозе. :o :o :o

На I.love.your.lips, butterfly33, Tearful и 3 други им се допаѓа ова.
  5. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Вчера вечерта вакам ај да го навијам алармот на телефонот за да станам порано. И го навивам и ставам во "9:30" и пишувам new life во description. И си легнувам јас и станувам утрото (ако може да се каже утро) во еден саат попладне. Си велам, абе зoшто не ме разбуди алармот :?: Сигурно не сум го слушнала. Си седам сега јас пред компјутер и алармот ДРНННН. Што бе алармот во 19:30!? И гледам new life во седум ипол :D :lol: Подоцна ми текна дека наместо 9:30 сум напишала 19:30 :D

6. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Перените алишта за малце во фрижидер ќе ги ставев :fubar:

На butterfly33 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. joana18

joana18 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    813
    Го одминав татко му на дечко ми, го гледам и си мислам од каде ми е толку познат човекот и тој ме гледа... откако се одминавме се завртев и тој исто. уф смотана едно добар ден не му рече :tmi:

8. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Се веселам дома со турска музика моментално и има еден тежок стих во кој има повеќе тешки зборови и за да не го д`ткам како што денсам сум направила една фаца меѓу :drunk: и :mm: и се трудам да го кажам , кршам тоа јазикот и во моментот поминува систерот ме загледала вака |( во стил Што ти е ма? „Фацата ти е како на шоља да седиш.“

Многу знае она ја како седам на шоља :D :tmi:

Исто и преска, си седам јас и гледам филм со слушалки на уши. Арно ама загледана во филмот, ( Антонио Бнадерас глуми несмее ништо да се промаши ) И кога еден ветровит гас ми се симнува од цревата надоле. Леле кога се испрдев се вртам и гледам другарка на сестра ми од тараса влегла во веце да оди :sweat: :tmi: Пропаднав во земја.. Еве ти Антонио Бандерас што може да ти направи :!: ( Само да нагласам дека последнава реченица е дека се загледав во неговото тело, не дека кога ќе го видам чувствувам желба за прдење. Да бидеме на чисто.

9. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Со сестрами вчера зедовме креони и црна шминка и си ги здебелувавме веѓите околу 3цм. Па после откако се свестив што направив чисти чисти не се чисте. |( Ајде пробав со влажни марамици па кога се размачка целото убиј боже ми беше лицето. Едвај се исчисти, и накрајот кога си ја погледнав фацата пред одгледало, цело чело црвено. За среќа бубуљиците шо не сум ги скинала. :whew:
    Отприлика волкави ми беа.

На Foreveryoungiwannabe и simon4etooo им се допаѓа ова.
  10. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Зошто мора толку да боли, лупањето со лактот во квака? Зошто?
    Едно 4-5 пати се изѕвекав ко ништо. ]:)

На Shpagetta му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    си седам јас така на плажа..и сеа нели има црнци што продаваат по плажа...ми вика другаркава дека не сум можела да му речам на некој да се сликаме...и јас за да и докажам дека можам :lol: иде еден и ни покажува ташни..си мисли ташна ќе купиме..и само му викам ..може да се сликаме.. хахх и се согласи, се сликавме..така сега си имам слика..како кремче сме :D :lol:

12. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    686
    ова беше пред 2-3 дена......си земав јас да пржам палачинки....а кремот ми бил во фриждер и се га како да го растопам (беше во тегла нутелла)и јас си викам ајде во микробрановата да го ставам и ставив кога тогаш нешто како гром светна..и јас веднаш го извадив....среќа никој не ме виде :lol: :D :lol:

13. Ecii

Ecii Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    11
    Мајка ми ми дава прљава маица да ја фрлам во корпата за валкани алишта а претходно во другата рака имав салфетка која требаше да ја фрлам во ѓубре. И како што идам во тоалетот а корпата за ѓубре е до корпата за алишта. Фрлам маицата во ѓубре а салфетката во другава корпа. И после некое време ете ја мајка ми. Се дере кој ја фрлил маицава во ѓубре !! :rofl: кога се сетиввикам јасс... лелеее господее :P

14. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Многу ми се брзаше :D не видов дека капакаот на шољата не бил спуштен уфффф крипи г...т ми смрзан :rofl:

15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Вчера пукнав од досада. И почнав сестра ми да ја мавам со списанија.
    Ми снема, и отидов по нови на тераса. Арно ама, сестра ми, да ме затвори на тераса.
    А вратата да ти немала квака од надвор. Венецијанките, кај се кафени, па уште ми ги спуштила. Црна темница, прст пред око не се гледа. И така под казна, си седеше Елена 10 минути надвор.
    И цело време на штрек, да не ми дојде некое бубашвапче, или глувче.

На I.love.your.lips, Shpagetta и Foreveryoungiwannabe им се допаѓа ова.
  16. silk

silk Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    892
    Допаѓања:
    778
    Со маж ми бевме на гости кај неговите, и си правам јас нешто муабет со свекрва ми,и она ме прашува за некојси луѓе таму, и ми вика: ,,Абе Силк, како се сложуваат сега Јанко и Станко...?,, и јас и одговарам: ,,Хм како,КАКО СНАА И СВЕКРВА,, . :lol: :lol: :lol:
    Ја треснав зелена,ама барем смешно ми е сега.

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Се заглавив во веце. Сабајлечки. Да знаете само како се расонив..
    Сум ја заклучила вратата од веце, 2 пати. Врти го клучот, нејќе..
    Ја слушам сестра ми:
    - А, еве ја оваа. Се заглави. :D
    - Се заглавиив! Не можам да отворам!
    Па тука малце паника.. Врти го натака клучот, врти го навака. Не го ставај до крај..
    И се решивме, да го фрлам клучот, преку прозор.
    Мајка ми почна да облака чевли, за да го фати клучот. И јас само:
    - ОТВОРИИИВ. ОТВОРИИИВ. :whew:

А завчера. Си ставив обетки. А обетки немам ставено, со месеци, и месеци.
    Едвај си го пробушив увото. Арно ама, јас спиев со нив, и дури утредента ги извадив пред да си легнам.
    Тие да ти биле стари, од на сестра ми полуматурата, пред 7 години.
    А јас си викам, ај овие помали, да не ги маткам. И ќе спијам со нив, за поубаво да ми се пробуши увото. Да ги извадев некој ден подоцна, ќе ми изгледаше ко со бормашина некој да ми ги дупчел.
    Сега ми се црвени, и внатре имам ко гнојче. Не можам да ги мрднам.
    Сега нацки што ќе ставам пак..

На I.love.your.lips му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Вчера многу ми се пиеше сок и сум го ставила в замрзнувач, в длабоко како што се вели. :D
    Арно ама сум заборавила да го извадам и сега барам да видам да не има сладолед останато и гледам соков мраз се направил и си викам само Абе кога побарав сок, не мислев на мраз :lol:
    И сега ќе си чекам да се одмрзни. :o:

19. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Светска пеза сум, станувам прегеска накај 12 ипол(поручек), и гледам мајсторот ми се смее и ми кажува Maroon се наспа ли, јас му викам е како да не, малку ми е тоа. :tmi:

20. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936

:D

И јас така дедо ми го замарав. Викав: Дедоо, дедоооооо, дедооооооооооооооо, дедо! Дедо,бре! Абе дедоооооооооооооооооооооооооооооо! Колку што ме држеше глас и кога ќе ми се обратеше јас му викав: "Кој ти вика на тебе? |( "
    И така, до бескрај. Детиште. :lol:

На babybelle му/ѝ се допаѓа ова.