Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Абе стварно многу боли кога ќе лупнеш, со раката во кваката. Те тера да се раздереш, колку што те држи гласот. :worried:
    Или кога ќе ти влезе кваката во ракавот, и ти под дифолт, мора да се учукаш во нејзе. ]:)

2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Моментот кога ќе сфатиш, дека цел пат до школо, си одел со отворен дуќан.
    [​IMG][​IMG]

На Lella1, Glossy-girl, FortuneTeller.xD и 4 други им се допаѓа ова.
  3. LadyH

LadyH Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    85
    излегов со мокра коса вчерА, и настинав да |( добро мамо во право си!!!!!!!!

На Lella1 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Барав еден мобилен телефон по дома 2 саата, за да ми текне дека пред месец дена го изгубив :)

На TheaEsposito и joana18 им се допаѓа ова.
  5. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.494
    Допаѓања:
    17.219
    2 саати учев да тактирам едни мелодиски вежби кои не сме ги ни земале. По грешка беше. :tmi:
    Сеа за 15 минути ги научив овие што требаше :rofl:

6. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Правев кафе за баба ми.И ставам шеќер,т.е мислев дека е шеќер а тоа сол да ти било. И ставам пола лажиче "шеќер" и земам со прст да лижнам и ми доаѓа некој чуден гаден вкус :puke: ама мислев јас сум грешка и такво и го носам на баба ми.За неполни 5 секунди се враќа во кујна и ми вика сол си ставила.Ама беше со комшика и сега излага дека незнам кафе да правам а всушност само се збунив со теглите! :fubar: :rofl:

7. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    588
    Допаѓања:
    3.632
    Си заминав од предавање. :$

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Не дека беше глупост ама ајде...

Прееска бев да однесам нешто за фотокопирање и додека чекам да заврши (имаше 45 минути) си викам дај да се прошетам. Надвор студи, дува ли дува, роси а јас по рамбовка и џемперче. :tmi: Остај тоа, фатив да лутам низ некои згради а тоа жив човек нема, језиво ми дојде. И од еден влез излегува човек и онака ми се насмеа 8) а јас си викам ај игнор. И туку слушам девојче, девојче! Јас си реков готово, овој некој манијак, седи смирена, не се врти. Овој вика од позади девојче, девојче, нешто ти падна, дојди, врати се, а јас само си повторувам: Смири се, не се врти и ко војник шпартам напред. И туку си реков абе ај сврти се види, и гледам едни листови што ги носев ми испопаѓале. :tmi:

Човекот си помислил сигурно дека сум глува или луда, бог знае. А јас манијак го направив, веднаш 300 филмови во глава завртев. А човекот му се насмеал на комшијата му позади. Ама мора да е човек претпазилив. :!:

Песимист, шта чеш. :)

На RiRii, Umbrella22, I.love.your.lips и 5 други им се допаѓа ова.
  9. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    527
    Допаѓања:
    1.832
    Лелее луѓе да ви кажам што ми се случило вчера.
    Си бегам од училиште со дечко ми и бидеќи немам кредит му го побарав моб. на дечко ми да се јавам кај татко ми. И фино лепо си ја пишувам т буквата, прицкам тато, звони, крева човекот и јас: „ејј таттоо, што правиш, го направивте ајварот?“ и од таму: „дааа, алоооо, даа“ ии после кога ми текна дека сум вртела кај татко му на дечко ми ми идеше да пропаднам во земја. И ај му го дадов моб. на дечко ми и тој му кажа дека сум била јас и сум мислела дека со татко ми зборувам. Резил. :lol: rezil. :rofl:

На sweet-star, I.love.your.lips, Elennaa и 2 други им се допаѓа ова.
  10. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.494
    Допаѓања:
    17.219
    Пред штабот на ВМРО има нели такво за идеи. Ја и другарка ми како најголеми будали се полетавме и пишавме дека сакаме само прва смена да идеме на школо. Уште кога прашавме дали може да дадеме идеа ни рекоа може и превртуваа очи, си викаат шо ќе дадат овие. Што е најтрагично и име и презиме оставивме :rock:

На sweet-star, Umbrella22, Glossy-girl и 4 други им се допаѓа ова.
  11. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Ухххх, пред недела и нешто седнавме во слаткара со другарките и едната „другарка“ стана да си земе салфетка, а таа е најголема спонзоруша и злобна е. И јас и плукнав во сладоледот!! И го изедееее :rofl: јееј :clap: не сум нормална :x

На bluegirl7 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Вчера од бразање излегов на шетање со недопеглана блуза.
    Кога ги видов ракавите :o :o :o
    И да, така 19-годишна магарица си шеташе неиспеглана :emo:

На Lella1 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    Еее ова беше богами голема глупост.
    Си седиме со друштвото во кафич гледаме фудбал и јас не оти многу следам фудбал ама колку да се избрукам ...
    Фудбалерот од тимот за кој навивав успеа да ја земе топката и јас таква ептен занесена убаво се развикав на цел глас АЈДЕ ЦУЦИИИ :D и кога се освестив цел кафич се ѕвереше во мене и сите ме гледаа чудно :rofl: убаво си се засрамив богами ама и пукнавме од смеење :rofl:

На bluegirl7 и Elennaa им се допаѓа ова.
  14. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    251
    Се враќам од училиште и гледам има шпагети направено за јадење и нели си ставив во чинија, и гледам дека има две шишиња со кечап ама не течат бидејќи има многу малку, а мене ме мрзи да идам до продавница.
    И дојде моментот : Шо го ебам ќе го сечам :P
    Некако успеав да го сечам едното шише, и сеа не го исечев до крај туку го свиткав и со едната рака ги држам и двата краеви,а со другата со лажица бркам низ шишето и одеднаш го испуштам едниот крај и БАААМ, кечап у фаца. :@
    Па точно у око ми се залепи, а таман убаво си бев нашминкана. Среќа немаше никој дома да ми се смее. :rock:

15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Денес имавме физичко.
    А јас, ко јас... Сум ја облекла блузата наопачки. Со белешката од позади, ама наместо внатре, јас надвор.
    Гледам нешто овие од позади се смеат... Кога што да видам... Кај ракавите, се се гледа крпеното кај рабовите... Едно 10 минути, седев така. За малце и на час ќе влезев. Нема врска, битно дознав. :D

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Не ја направив јас, туку дечко ми. Луѓе си ги заклучи клучевите внатре во колата :rofl: :rofl: :rofl: Ги оставил внатре и излегува и си ја заклучува вратата на копчето, па си ја затвори. Се утепав од смеење. И после коа да отвори ми вика кај ми се клучевите. Се згазив :rofl: :rofl: :rofl:

17. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
    Вчеравечер наместо на мама да и кажам Добра ноќ јас Среќен роднеден :D

На TheaEsposito, FortuneTeller.xD, I.love.your.lips и 4 други им се допаѓа ова.
  18. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.494
    Допаѓања:
    17.219
    Секогаш кога земам чаша да ставам вода, прво ќе ја наполнам чашата до пола и ќе ја исплакнам па после ќе си ја наполнам да пијам вода. Сега како по обичај си вадам шише од фриждер, наместо вода оно да ти било швепс тоник. Леле ми чури од ушите, ќе си испиев пола чаша ;(

19. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
    И мене тоа ми се случи пред 1 недела :D

20. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Си се искапив и ми се подзасуши косата...
    Пошо не ја сушам со фен туку чекам да ми се подзасуши и друг пешкир намотувам на глава и легнувам да спијам |-)
    И така си го извадов пешкирот, си ја исчешлав и пафтав со косава. Така навалена и горе-долу отсечно и си се исфулив во меѓуножјето, што сигурно да бев машко ќе кукав до сега |( ... Да, ама квалитетно ме боли га*от од ударот :$ :tmi:
    шо коса ќе беше :fubar: