Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Бевме кај другарка на роденден (дома).И беше што беше си одиме и јас како и секогаш последна, сите ме чекаат пред врата да си одиме и јас по скалите си подрипнувам.И незнам што се случи ми се сплеткаа нозете и како од авион да паѓам надоле ,рацете надоле нозете нагоре и кога веќе стигнав до првата скала доле (долг пат беше тоа :lol: ) станувам и овие моите женцки сите на земјата послани од смеење :rofl: .Јас пак си имам среќа што ништо не ми беше :lol:

На bluegirl7 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Пред некој ден, изигравав тарзан во автобус. Ненамерно, нормално.
    Си седев горе, во двокатен. И чекав семафорот, да уклучи зелено, за да се симнам.
    А не како нормална личност, додека е црвено да се симнам...
    Се фатив за дршката од лево, кога автобусот сврррти.. И мене почнаа да ми се плеткаат нозете, една пред друга. И на крај, се фатив за двете рачки, од лево и десно, а нозете ми останаа во вис. Прав тарзан. Кога се слупав лево-десно, леле мори мајко. Автобусен земјотрес. И како ништо да не се случило, како да не бев јас... Се качив пак до горе, и се симнав. :tmi:

На Osamena devojka, zhirafa, green.eyes и 8 други им се допаѓа ова.
  3. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    - Добар ден, јас сум внуката на тетка ми... :x
    Не се сеќавам во последно време да сум изустила поголема глупост од оваа, но добро, во секој случај оставив впечаток со моето претставување. :lol:

На Lella, Lella1, zhirafa и 7 други им се допаѓа ова.
  4. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Бевме на кафе со дечко ми и кога станавме да си одиме, на една маса седеа наши пријатели (пар) и одиме да се поздравиме и се поздравуваме и дечко ми и вика на женската кај си ма и ја одговарам еве сум |( и кога ми текна шо направив и ваа ме гледа и ништо не вика ја фаќа смеа и јас се праам коо ништо да не било а се топев :$ а вие двајцава не ни приметија. Ама колку ми е глупо сеа кога ќе се видиме и поздравиме, одма ми текнува и ме фаќа срам ц ц ц како може бе дечко ми прашува ја му одговарам :headbang:

На ColoursOfTheRainbow, CuteEva, bluegirl7 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    синоќа сакав да го прашам татко ми дали ќе биди дома утрово,и само прашав:
    -Тато,ти дома утре ли ќе бидеш?
    Фацата што ја направи ме зачуди ама после кога ми текна што кажав! :D :$ :wasntme:

6. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Штотуку го убив факсот на работа.... Значи, има да го јадам за ова ко никој, една чаша сок ОГРОМНА му истурив, и почна искри да фрла ко на филм... Браво Елена, честитки..... :D (смајлиштосекрсти)

7. mouse

mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    338
    Верував...

На kosmodiks, Sara123, CIA и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Во училиште на одморот една другарка беше свртена со грб и јас улетана сакав да и се качам на грб без да знае за да ја уплашам и така јас залетана ќе и се качувам на грбот и ја ставив едната нога и коа се вртам гледам наставникот по географија застанал и фацата: :o и јас само се вртам накај него и мојата фацка :geek: и овој ме изгледа и си замина :lol:

На bluegirl7 и Sara123 им се допаѓа ова.
  9. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    па не сум јас виновна што ми се спие насабалје :$ носев хеланки денес...од напред имаат една многу мала машничка...не знам како не ја видов убаво, а плус и етикетата од позади...наопаку сум ги облекла, тоа што треба напред-позади, и тоа што е позади-напред.... :| но, никој не ме забележа, дека црни се хеланките и не се разликува :D

10. Skromna

Skromna Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    118
    . :^) .. бев глупа и сега си плаќам..
    .. :^) ....пред два дена мојот сакан ме уцени дека ако не му се вратам ке се самоубие,јас му поверував, го молев да не го направи тоа,му кажав колку го сакам....
    :envy: ,,и на крај тој ме зезна,ми заблагодари за тоа што му ја вратив желбата за живот и ми рече чао засекогаш.........
    .. :^) ..сега јас не можам да си простам себе си,колку сум глупава што го послушав срцето уште еднаш....

11. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Не е последна ама сепак е глупост :lol:

Ми се јавува бившиот и ми вели еј идам со братучед ми стави две кафиња,
    одам во кујна гледам нема шеќер :doh: си викам ај ќе го варам со шеќер во прав :rofl:
    си го земав ќесенцето, 2 лажички кафе, 2 шеќер, и го ставив да се вари :)
    Леле луѓе ко зема да згуснува, си викам што е работава сеа со шеќеров :^) го земам пак ќесенцето, си ставам на прстот да пробам нели дали е шеќер, и не не беше шеќер туку густин :rofl:
    Мутава една, ај му се јавив на мутавиот и му велам ако сакате кафе купете си шеќер :rofl:
    ги почекав и им сварив кафе 8) :wasntme:

12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Не е глупост нешто, увау, ама си се насмеав сама на себе.
    Си купив еден шампон, и ај си викам, да видам некој дали го користел истиот. Влегов во темата за гарниер. И листам страници.
    И само гледам... Еј девојчево го користело шампонот, што и јас го користев. Го прочитав цело мислење. Целосно се пронајдов со мислењето, и си викам: леле каква коресподенција. :o
    Кога што да видам, јас сум го пишала тоа мислење. :wasntme:

Коинциденција де. Ама коресподенција ми е по звучно, незнам каде го слушнав.

На zhirafa, CoCoGiiiRL, iloveyou29 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Наместо омекнувач турив шампон во машината за перење алишта :$ :$ :rofl: :rofl: :rofl:
    Очигледно уште спијам :$ :lol: :rofl:

14. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Се акнав во ретровизорот на еден автомобил. :fubar:
    Си одиме со две колешки и настана гужва на патот, се свртив позади да видам што се случи и си продолжувам напред кога одеднаш осетив болка во долниот дел од стомакот. Оно тоа сум се удрила во ретрвизорот, ми се чини дека за малку и ќе го скршев. :x И си продолжив напред како ништо да не се случило. :wasntme:

15. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    седиме на кафе арно ама јас немав запалка за цигара и мму викам на келенров да ми дај запалка тој вика чекај да побарам

ок јас чекам

иди за 2 минути и ми носи и ми вика ама со врајчајне и покажа накај една маса

запалив шо запалив и станувам да го вратам одам на една маса вика не е наш,гледам други што пушат одам и кај нив вика не не е наш и после го гледам келнеров и ми вика абе МОЈ Е

ко се вцрвенив на ФАЦА се почуствував како на скриена камера :$ :$ :$ :$

16. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Шетаме со другарки и пред мене имаше една кола со затемнети стакла, и што ми текна баш тогаш
    да си ставам сјај, си се наведнува цуркава и :wasntme: :makeup: и наеднаш ми се отвара прозорецот и еден постар господин ми вели: Доволно е нели :^)
    Оф Божее кога го видов :o се вртам кај другаркиве, овие се смеат :rofl: :rofl: му се извинив на господинот и ме снема од таму :tmi:

На ColoursOfTheRainbow, bluegirl7 и Sara123 им се допаѓа ова.
  17. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Пржев дома пирошки, домаќинката 8) , кујната лом ја направив... ги загорев пирошките и дома се сосмредев.
    Ко ќе дојт мама имат да ме робит. :wasntme:

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  18. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Се истуширав со регенератор наместо со гел за туширање :D
    И шлаг на се ова што пола го потрошив :rofl:

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559

Хаха... леле, ме потсети сеа ја исто така се туширам со "гел за туширање" и глеам не пени, си викам шо е работава знам дека нивеа пенат. Се замислувам и си продолжувам и така и ја повеќе си ставав демек оти не пенеше нели :wasntme: и така неколку дена по ред и кога одам да си купам млеко за тело нивеа кога гледам такво пакување, и си викам можно ли е. Идам дома го зимам "гелот" и читам млеко за тело :fubar:

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Денес кога си одев накај дома требаше на мојата автобуска да се симнам и само да се симнам од автобусот на прагот кога се сопнав,како сум се утепала пред автобусот.Овој си продолжи и јас станувам како ништо да не се случило.Кој срам еј :$ Ааа и пред да се симнам,уште додека бев внатре не се држев и овој наеднаш кога закочи јас ајт си летнав во еден дечко и онаква му викам извинете и да ме нема на горниот спрат :$

На Osamena devojka и bluegirl7 им се допаѓа ова.