Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. Anabel

Anabel Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    4
    Станувам од спиење и ми се одеше до веце отварам врата и гледам патов подолг ми е.Кога што да видам јас сум на улица исум тргнала во продавница!Резили!

2. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Ме потсети коа ќе се струполев на скалите на 5-ка. Си седам јас и идам накај баба ми... Арно ама требаше да се симнам. Прв чекор на скалите и само осеќам - туп , и си седнав на гз :rofl: ме гледаат сите ја станувам и џонка да ме нема надвор :rofl: :rofl: :rofl:

3. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    :rofl: И јас еднаш така миев коса со "шампон".Доаќа татко ми од продавница и носи шампон и влагам да се бањам.И добро си ставам шампон,ама не пени.Си викам косава многу нечиста ми била штом не пени.И добро си продолжив да си се мијам.И кога на веќе 4-то ставање шампон косата не почна да ми пени,се загрижив.И ми текна да прочитам на тоа опаковката што пишува,и читам РЕГЕНЕРАТОР. :fubar:
    Ама и татко ми шампон незнае да купи. :D

4. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Вечерва ова...
    Вечераме и јас имав два тањира, еден за салата другиот за другото јадење и сега откако се најадов да се поттргнам малку од масава (а тањирите ставени еден врз друг) мојот голем граден кош подигнувајќи се и спуштајќи се ги преврти двата тањира на плочки, со што автоматски се распарчија и разлетаа низ цела кујна... А врв на се беше една другарка за вечера и ми вика „Де мори, што цицка ќе беше!:$

На Justice и biggirlsdontcry им се допаѓа ова.
  5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Људи, људи, вратија се Шииме!
    Епа да почнам а? Овие ми се од екскурзија, па кој ме познае... Што да му праам. :wasntme:
    Последниот ден. Си се чудам: Чудно, уште не сум направила ниту една глупост. И како некој да ми ги прочита мислите.
    Си ги собравме куферите, и се симнавме доле на рецепција. А јас во ништо не сум сигурна. И кога ме фати страв. - Ја земав ли книшката, или не? - Јас заклучив во куферот, или не?
    И што да праам... Го отклучив куферот, проверив, тука е. Добро. Го заклучив куферот.
    После некое време, ми текна. - Ми го нема новчаникот!
    Сум го заклучила внатре. А во новчаникот ми останале клучевите од катанецот, од куферот.
    Леле. Кога ме фати една паника... Што ќе правам без пари? Уште ништо не сум си купила за мене.
    Па пробуваа да го отклучат со тенка шнола, па со што не... Нејќе, и нејќе. Па ми викаа да го скршам со камен катанецот. Ме фати паника. Не беше мој куферот, па јас да го унаказам. Малку ми фалеше да заплачам. Па требаше да го преместам од едно место на друго куферот. И дека беше тежок, со сета сила, си го треснав по прстите од нозете. Господ по пижами го видов.
    После тоа, некако го извиткаа, незнам ни јас како. Ама Господ здравје да им даде, на тие што ми го отворија. И си го земав новчаникот. :whew:

После тоа, истиот ден. И не беше моја глупоста, на некој друг. Ама се залепив во мастика. На фармерките, и на ранецот.

А после тоа, си ги спакував сите тракатанци од автобусот, и ги ставив во ранецот. Излеговме од автобусот. Јас се качив во кола, со ранецот во скут.
    Стигнав дома како помочана. Носев 6 мали шишиња вода, од кои 2 не биле убаво затворени. Кога стигнав дома, цела утоп. Цел ранец мокар, јас помочана. И така.

На TheaEsposito, Foreveryoungiwannabe, Sara123 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    ај и јас да си ги кажам глупостите од екскурзија....

шетаме низ Фиренца..на една другарка и викам ај да ме сликаш со Давид (мислев на онаа статуата) и си зборам јас, а гледам нешто "другаркава" не ми зборува, само ме гледа онака збунето...кога што да видам, тоа не била другарката туку некоја италијанка која нормално не знае македонски...ама ај ништо страшно, нема пак да ја видам италијанката :$

се изгубив во Рим :) решив да си купам блуза со натпис I :l: Roma...ама подолго време одбирав која ќе ја земам...кога купив сфатив дека никој од мојот клас нема околу мене...продолжив само право со надеж дека ќе видам барем некој од школо... :worried: и добро е, сретнав некои од друг клас и со нив си отидов кај што не чекаа автобусите :D

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Најфришка.
    Си легнав, и ми текна дека сум го наместила ранецот, со часовие за во вторник.
    Будала. :headbang:

8. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Еве последната глупост ја правам токму сега. Скоро 5 сат сабајле е, а јас уште дремам буден на интернет иако ми се спие па ми се плаче. :D Што ми стана и се глупирам не ми е јасно, кога знам дека веднаш штом ќе легнам и ќе ги затворам очите инстант ќе заспијам. :) Нема смисла мора да ја прекинам оваа глупост и да отспијам нормално. Имам и други глупости правено, но за тоа нареден пат, ова беше само последната глупост. :lol:

9. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Со другарка ми седиме кај неа, си муабетиме. И од досада ни текна на една страна да се регистрираме, и со еден дечко почнавме да пишуваме, и тој прашува како си, и другарка ми како пушка ... фала, супер на прашање :lol:

10. melani-melani

melani-melani Активен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2012
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    6
    Излегов (се смував) со бившиот :)

11. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    На тестот по Математика, не видов дека имало уште две задачи...
    И сега... :(

12. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.461
    Допаѓања:
    103.627
    О па ја ова го иам направено на испит, а полагав со слушалки и ми беше ептен фрка да положам. Од другите задачи ги имав решено сите и се разбира професорката се смилува, ах сирота да знаеше како полжив немаше да биде толку попустлива со мене.
    А мојата последна глупост? Се појавив на една забава на која воопшто не требаше да се појавувам, е сега погледни ја газдарицата во очи да те видам.

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Изедов цела чинија пудинг и сега ми е лошо... :emo: :tmi:

14. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    На зајчињата по грешка му дадов луто чувче :D Добро е шо на време се освестив па не го изедоа цело, ама доволно за после да испијат две шишенца вода и едно праче леб :D

15. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Мајка ми ме прати по пециво. И јас цел пат си викам пециво, пециво пециво.. и на крајот се враќам со ванилка бре. И ае трк пак назад. |(

На bluegirl7 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Абе не е глупост,само терав инает...
    Прееска во школо,имаше многу гужва по скаливе,сите се буткаат,и сеа пред канцеларија се мине кога се симнуваш по скалите и таму гужва,сите се разбуткале и ме фана инает и им викам на другарките стојте сеа тука на средина,и не се помрднувајте...и фино лепо си застанавме и еве ги почнаа сите околу нас да се туфкаат оти сакаат да поминат,а ние си стоиме ко заковани,па уште и се газиме од смеење,и мрдање у никој случај...и иде класнава и ми вика абе шо сте застанале тука,и и викам онака де,малце да ги понервираме другиве...и ме гледа и ми вика ЦИААА кога ќе те затепам :D

На CoCoGiiiRL му/ѝ се допаѓа ова.
  17. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Јас ако не направам некоја глупост нема кој... ]:)
    1.Пред една недела една многу добра другарка имаше роденден и сега јас се напрчив ќе останам да спијам кај неа со уште 2 други девојки. И темно,досадно а 4 девојки нема што да прават...и јас доаѓам до една „genius“ идеја да смешам газоза сок,кока кола,швепс и згора на се ставив малку кисела вода,и ајдее ќе го пијам на екс ама тоа една „го*но боја“ :puke: добија и јас јаката дигам чашка ..една голтка-две трчам до wc и по пат до таму се лизнувам паѓам и сокот од устата што остана се залепи на ѕид!Ама најјако си поминавме :angel:
    2.Бев на школо и имаве хемија а оваа професорката е многу добра и на мене „генијалецот“ не ми се седеше на час и ајдеее ќе одам вода да пијам. Ме пушти професорката и одам надвор си се фурам и ми ја затворија вратата на влезот неможев да влезам тропам-тропам никој нема...и така цел час си поминав надвор и гратис една неоправдана и ова како бонус што беше толку ладно а јас на куси ракави надвор како малумна си седам пред врата.
    http://images.wikia.com/creepypasta/images/5/56/Disgusted-oh-god-why-text.png

На bluegirl7, TheaEsposito и Sara123 им се допаѓа ова.
  18. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Mи вика другарка ми иди купи ми чоколадо од 20 денари, идам и се враќам со чоколадо за готвење на зафрканција и она цела ваква :@ :@ :@ а јас :rofl: :rofl: :rofl:

На bluegirl7 и Sara123 им се допаѓа ова.
  19. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Заради мојата глупавост, и заборавеност. Одев 8 станици пешки, сама, низ мртва темница.
    Овој пат, не ја кажувам причината. Само ќе кажам дека бев многу, ама многу глупава!

20. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Се враќам од англиски со една другарка и ми вика ќе дојдеш ти утре? И ја занесена нешто и викам математика бе :^) и она се чуди онаква и ми вика доаѓаш или...? и ја пак математика бе,математика :tmi: Кога сфатив јас...

И дома си истурив чаша вода на маицата.Среќа што беше вода :whew: