Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Ја пратив пораката на погрешна личност...
    Е браво! :tmi:

2. citiesinflames

citiesinflames Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    272
    Допаѓања:
    391
    седеме 4ца во еден ред [на последна клупа] и проф. по латински му вика на тој што седи до мене ајде кажи ми глагол и менувај го во 6те падежи.... и на овој не му текнува....мисли....мисли..... и тој што седи до него да му помогне му вика: кажи книга.....книга бе!!! АБЕ КАЖИ КНИГААА!!! :rofl:

3. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Се послав на сред кафич... да! :tmi: :tmi: :tmi:

4. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    146
    Еден наставник на час тресеше нешто, вакви сте, онакви сте..
    И после на одмор ја почнавме со другарките да прајме муабет за него, вакв бил, онаков бил, и се вртимее: тој околу 20 метрос од нас, ко му ја летнавме, неам поим дали не чул али важно сеа си имаме страв од него :$ :$ и на истиот тој наставник на час го грабнав за рака зашто ќе паднев, ОМГ се задржав за негооо :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi:

На joana18 и Sara123 им се допаѓа ова.
  5. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124
    HAHAHHAHAHAAHA
    лелеле ја прочитав се посрав и онака dafuq и после пак прочитав и фиуууу ХАХХАХА
    уште тоа ти фалело

На Stoimenovska, elisabeta и sweet-star им се допаѓа ова.
  6. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    хахахахаххаххаха... ме пресмеа да си жива :rofl:
    и то како беше изведено филмски, си одам стокмена, насмеана горда со главата горе со другарка ми за рака.. и бам на сред кафич... |( патос :x :$

На stefigirl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Скршив стаклена чаша. :wasntme:

8. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Наместо даму честитам роденден на еден од моите мускетари ,јас на грешка го нареков jerk.

9. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    65
    Последната глупост ми се случи вчера.Ми се јавија од оне дека телефонот ми стигнал од сервис, и одам јас да го земам и таму гужви се чека ред.Застанувам на другиот шалтер кој што не работеше да ги извадам документите за телефонот и буричкам буричкам низ чанта и едно време оп ги најдов вадење со сета сила и оп летна нешто ,летање во прозор и под биро се сокри и велм на другарка ми ми летна нешто од чанта шо ми вели незнаам и велам и се смееме се наведнувам под биро ко ке видам мојата влошка летнала од чанта :$ и велам вака и вака влошката ми летна :rofl: како бе ми вели ете така летна се наведнува таа вистина влошката летнала и фативме да се смееме двете :rofl: вработените бидејки имаа премногу работа не погледнаа чудно со прашалници,а некои од лугето што чекаа се поднасмејаа ама јас сепак мислам дека никој не виде што ми летна бидејки летна со брзината на светлината ако не се наведнев да видам ни јас немаше да знам :rofl: :rofl: :rofl:

На Yowannty му/ѝ се допаѓа ова.
  10. the-girl1

the-girl1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    1.297
    Допаѓања:
    664
    Последната глупост ми се случи пред малку. :D
    Ги земав маслинките од фрижидер,беа во кофичка и капакот не бил затворен.Ја фатив кофичката за рачката и капакот ми остана во рака,а маслинките на земја. :D :D :tmi: :tmi: :lol:

11. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Вчера се враќам од тренинг, последна се преоблекувам и излегувам да си одам дома.
    Тренерот заклучува, а јас си останувам по патики. :!: Си одам накај дома по патики, а чизмите во ранец.
    :fubar:

12. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Влегов во туш-кабина со се чорапи и влечки за по дома. Ладно ми беше. :wasntme: Се шалам, заборавив дека ми се облечени. :D :tmi:

На joana18 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    686
    Скршив еден украс,кој е многу мил на мајка ми :^) :(

14. SomeWhere

SomeWhere Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    70
    Седам со мајка ми навечер околу 00:30 и пред тоа ми течеше крв од нос. Седиме така јас барам што да гледаме на телевизор и од еднаш се загледав во ноктите видов дека имам крв и го оставив далечинското. Ја гледам мајка ми ме гледа зачудено и викам:Што е? Кога видов на телевизор сум оставила TV1000.Браво многу сум паметна :)

15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Па од пред 2-3 недели беше глупосва.
    Имавме сок од портокал од Вива 2л купено со цимерката и ни беше ставен во фрижидер.
    И јас демек ќе пијам го извадив и го оставив малку да се излади за да не биде толку ладен, а и требаше да ни иде една другарка на гости, па таман и нејзе да и туриме.
    И си го оставив на рингла на шпорет(зошто кујничето ни е мало и дека шпоретот е одма до фрижидер, изгледа таму ми било најлесно :tmi: ) и после некое време ајде ќе варам вода за нескафе да пиеме.
    И сум го приклучила шпоретот на ринглата кај што е ставен сокот(а на таа рингла не вариме вода) :D :o
    кога почна да мириса, и одма ми текна и се стрчав и го фатив, сокот беше одоздола црн, среќа не се направи оган, па го измивме малку, сокот го претуривме во друго шише и отворивме да се излуфтира просторијата зошто мирисаше на загорено :(
    После сокот си беше топол :D

На simpaticnaa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Фатив јас за прв пат шпагети да варам без мајка ми :tmi: .Ставив тоа водата да врие и прво пред да ја ставам водата ставив сол во тенџерето да ми биде посолено де :| . И се сварија што се сварија ги пробувам ич не солени , си велам што е работава ова не е дома мене до шпагетите е , и ги искарав едно убаво :!: :lol: .Па ајде ставав сол врз шпагетите , па после многу солено ми дојде , па си дотурав шпагети да ми биди таман абре си се изнамачив додека да ги погодам :fubar:

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Вчера.
    Сум земала чаша вода, и учев во кревет. Арно ама, при еден мал не промислен потег, ми се истури цела чаша. Ај ако не друго, врз на сестра ми креветот истурив. Остај тоа, него и на пижамите истурив, си бев како помочкана. :D

А пред недела-две, си лепев вештачки нокти со брз лепак... Го фатив некако мобилниот, и тоа копчето што е во средина за напред-назад, цело го залепив. Како мрднат беше телефонот, клика што сака и како сака. Па земав чечкалица и игла, и сум земала во веце, плачам и го одлепувам копчето. :D

18. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    На часот по математика денеска , го извадив полначот и во штекерот до мене го ставив телефонот да ми се полни а меѓувреме ме вади наставникот на табла да решавам задача и беше што беше ја решив задачата ,( кога излегував на табла телефонот го ставив на столчето) .И се враќам јас на место и заборавив дека ми е телефонот на столчето и го наседнав :fubar: А за бељата во истиот момент ми стигна порака (телефонот на вебрации ми беше ставен) И ми завибрира задникот :lol: па коа срипав цикајќи од столот , цел клас во мене гледа , со се наставникот :tmi:

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  19. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    Истурив вино врз лап топ на другар кој имаше роденден , а музиката од лап топот ја пушташе и се изгаси :D :D Потоа со фен го дуваше и накрај беше ок :devil: :D

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  20. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    191
    Бевме со другарките на пица и си седиме, си се расположуваме, Саботно попладне и си зборуваме.Ја изедуваме пицата, занесени во разговорот си стануваме и си одиме а заборавивме на платиме :D .Кога си отишла една од другарките која живее најблиско се сетила на тоа и се вратила да плати и келнерот и екол знаев дека ќе заборавите многу бевте внесени во разговорот :lol: