Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    555
    Намерно влеговме со дечко ми кај мене дома да се бањаме со облека. (Дома бев сама и мајка ми дошла и ние занесени во кадата си се бакнуваме и она чула туш и ми вика ќе влезам морам нешто да земам и јас бргу соблекување и облакам пешкир, а дечко ми го кријам во када (легна во кадата, ЗНААТ ДЕКА ИМАМ ДЕЧКО и го сакаат, ама глупо е да влезе и да не најде со облека во када како си се бакнуваме), влага мајка ми и гледа во кошот мокра облека и вика што е ова и и викам а па ништо ова-она и се спасив, а она отиде негде со пријателки, а јас со дечко ми си продолжив и на крај имавме орален и после добар секс). :D

2. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Си ги изгубив ночарите и сега со едни стари без рачка се шетам . Гревој. :D

Хипстериште тешко :D
    Еве вакви се :geek:

Прикачени фајлови:

На joana18 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Ставив топлинки на час по математика, пред тоа бев ги купив па сакав да ги пробам.
    Станувам да ги разгазам,да видам како ми лежат на ногата еј :fubar:
    Ептен несвесно се изглупирав, ама битно на 22 ученици + професоророт видов насмевка на предходно сериозните лица.
    И ме сликна школската :!:

:tmi:

Прикачени фајлови:

На zhirafa, joana18, antonina и 5 други им се допаѓа ова.
  4. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Леле, се сетив бе што направив. И пишувам на мајка ми порака : Мамо,добив 2-ка математика, и оп гледам - испраќање Класна.Луѓе на класната и пратив порака :o и тоа оценката . Оф мори туго...Не сум со сите :смајлиштосекрсти)
    Мачице, гушки до тебе :*

На Cacy, joana18, tessie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    си варев денес кафе и на работната имаше едно тањирче и онака јас занесена наместо да го ставам кафето во филџанот си го истурив во тањирчето

На K.Mari4ka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Ја прашав баба ми дали била жива кога се земале со дедо ми :fubar: :fubar: :D

На booble.girl, Cacy, joana18 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Antigonna

Antigonna Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    257
    Безмилосно изедов цело чоколадо,не оставајќи ни малку за другите домашни,ниту оставајќи и шанса на мојата диета да работи.
    No regrets,just love.

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  8. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.661
    Допаѓања:
    22.481
    Слична глупост ми се деси во средно, само шо беше за искачање и наместо на „М“ пораката и' ја пратив на „мама“ (бев под казна, излажав дека дома кај другарка ми ќе учиме а во поракава се спомнуваат локали, 1 саат по полноќ и слично). Оттогаш цело средно имав чувство као да сум на контрола на царина. :lol: Е си заслужив де. Затоа драги родители, избегавајте казни, у 99.25% од случаите имаат контра ефект. :D Oсобено кога се работи за забрана за излегување. Средношколец коа си, од прозор ќе скокнеш, ама ќе искочиш ако си наумил. ;) :lol:

На feminium и LittleFairy им се допаѓа ова.
  9. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Професорот по спорт ми вика одбери си нешто кошарка, ракомет, одбојка, што сакаш да те отценам
    Професоре имам вештачки нокти не ми се ризикува со топкава,можи да ви заиграм оро ?
    сите ги знам :emo:
    оо ми вака ајде да видиме ...изиграј го српскиот чачак...си ги ставив рачината на половината и си почнав пред 25 души да си денсам :dance:
    И фати ми ја намали петката,не за лошото оро,туку за дрскоста :!:

На Stoimenovska, CoCoGiiiRL, feminium и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Gi.ir.ll

Gi.ir.ll Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    60
    Вчера со мајка ми се шетавме и на враќање по скалите се сретнавме со еден комшија и како секогаш како сте ова-она и неговата сна излага од подрум и го му кажува вас ве чекаме да ни го дајте клучот од колата ова-она јас си стојам си слушам како мене да ми кажува и мајка ми ми вика ајде што стоиш овде треба дома да ојме а јас после 1 час сватив дека мене не ми кажува немате појма како сум се застрамила. :)

На K.Mari4ka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    Се сликавме со Дедо Мраз, и за мене немаше место каде и овој ми вика застани на ногава и јас си седнав и глупо ми дојде од после ептем :lol:

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    588
    Допаѓања:
    3.632
    Бевме вчера излезени, само девојки од друштво...
    И не погодија песните, алкохол у крви... А машки околу нас, чиниш глутница хиени.
    Се лепи еден, се лепи втор, трет... пробува да направи нешто и кога ми препукна филмот се развикав
    ИМАМ ДЕЧКО И ГО САКАМ НАЈВИШЕ НА СВЕТОВ !!! НЕМАМ НАМЕРА ДА ГО ВАРАМ, ЗАТОА ЉУБЕЗНО ВИ КАЖУВАМ ( едно љубезно, а јас викам :$ :lol: ) ТРГНЕТЕ СЕ ОД МЕНЕ !!!!!

Немаше да биде толку страшно ако баш тогаш не прекинеше музиката. :tmi:
    Ама ми е гајле па... Си го сакам и неможааам без него ни секунда ! :l:

Лошо, знам... Сепак, за НЕГО вреди!

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Anaxandra

Anaxandra Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    43
    Сабајле бев на шопинг и си купив парче облека со се кодот на нив :rofl: незнам како сум излегла од продавницата ама важно поштено си ги платив. Да се враќам во продавницата немаше смисла зошто сметката ја немав. Важно кога дојдов дома сите имавме напад на смеа!!!

14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сестра ми правеше некои колачиња за Нова, ама со таква прехрамбена боја. Како и да се вика.
    Ги правеше на терпезариската маса. И лом ја направила, цела со боја. Арно ама, јас не приметив, оти нели јас ништо не приметувам... Си се навалив јас со рацете, така финолепо...
    Дуксерот, каша попара... И тоа со три бои... црвено, жолто, зелено... друг пат да си пазиш Елено!

15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Истурив полна чинија со лушпи од сончоглед, на теписон.

Е да, си ги собирав после... Едно по едно, едно по едно... :geek:

На Stoimenovska, Shpagetta, CharmedGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Читав по темиве,и да видам кога е напишано мислењето,гледам 5 јануари 2013.Се подзачудив малце :^) ,сеуште не сум навикната дека е 2013,си викам оваа од иднината пишува.Која будала сум еј.

На joana18 и sweet-star им се допаѓа ова.
  17. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Се збунив пред 2 дена дури правев муабет на телефон со мама, наместо Доместос реков Дурекс :D Ама се направихме и двете дека не сум го рекла и никому ништо хахах ама ме хвана срам...мајка ми е...

На joana18, CIA и tessie им се допаѓа ова.
  18. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Си пеам се обидувам да бидам што повесела и ете ти балада...толку ми фали мене да се расплачам...ама не! Ајде Теа идеме пак весело не се занесувај! :!:

19. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Заборавив дека има многу малку шампон за коса.
    Таман си ја исплакнав косата, го згрпчив шампонот, ми текна после... Абе нема шампон. Готово, поминал возот... И ај, што ќе правам... 10 мл дали имаше внатре. Малку си ја исшампонирав и ми текна, па го извадив капачето од шампонот и му ставив вода. Но, некако ми се слизна од раце и шлаап, ми се истури и тоа малку што го имаше. Пак ја исплакнав косата, и ја измив со еден шампон што ми предизвикува некои нус појави, како опаѓање на коса и појавување на првут, ама што да правиш... Нема друго чаре. И како шлаг на торта, или јаготка на шлаг. (како сакаш речи го)
    Откако се истуширав, сфатив дека тоа не е купка за тело. Туку нешто зелено, што личи и подмириснува на сјај за садови. И на крај, пак се истуширав со правилната купка за тело.
    Можеби се задржав едно 50тина минути во веце. Јас сум срцка, паметна и светам.

20. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Дома тато донесол некој си киви ама беа со големна на еден помал компир.И сега јас каде што ги најдов,не видов не ги ни стиснав,така завиткни во кесата мислејќи дека се компири ги гледам и реков абе што ќе ни се овие олку мали компирчиња ќе ги фрлам. И ги фрлив.И после мајка ми вика,каде се кивите? И јас ... па,па а таму беа оставени и таа да,да.И јас само,па ги фрлив мислев дека се копмири :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: