Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    527
    Допаѓања:
    1.832
    Бев малце под дејство на алкохол и ме изнервира дечко ми, ми одеше против и фрлив со чантата и наместо дечкоми, го манав таксистот. :x
    Ни крив, ни должен си јаде ќотек човекот. :lol:

На Osamena devojka, iloveyou29 и joana18 им се допаѓа ова.
  2. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105
    Уф..
    Си заглавив мала лажичка на горната вилица. :fubar:
    Е ајде де.. Ете и тоа било можно...
    Ми падна шеќерот, немаше ништо благо па си реков: Ај да си земам една лажичка Нутела.
    Колку-толку ќе си ја смирам желбата за благо.
    Нели кога ќе ја вшмукаме лажичката, се создава вакуум?! Епа така и јас си направив вакуум и лажичката ми остана горе заглавена. :tmi:
    Панично викав по љубениов и си помислив: Готово, останав без заби сега. :o
    Само што го викнав, се потресов и помислив така, успеав лажичката да ја извадам.
    Боже каква бев, со лажица заглавена на непцето горе.. Ц ц ц ц.. . :tmi:
    Прв пат ми се случи вакво нешто, а ќе биде и последен пат. Веќе не ја вшмукувам така лажичката. Не, не.. :x

3. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Си сварив кафе со сол :@ Ќе ја убијам цимерката што во кутијата за шекер, ставила сол.

Па ЗАХАР пишувашее бее :devil:

4. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Се потскаравме нешто со него и јас лута и пишам порака на другарка ми:
    Toj e ѓубре, невоспитан, како може така да ми рече, ваков е таков е, и што уште не, и во лутина место на другарка ми пораката му ја пратив на него :tmi:
    После 5 минути ми стигнува порака: Фала Многу :devil:

5. stefiy

stefiy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2011
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    71
    идеме кај постарите кумови и само од врата да ги поздравиме на брзање бевме. Напочетокот не се поздравивме и збори она и после да си идеме и ми подава рака а се поздравиме и вика Чао а ја пак и викаm Здравоо ама среќе не ме слушна хахах

На joana18 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Неодамна ставив лак за коса под мишки ако се сеќавате.
    Денес чекам гости, и се облеков, блуза волнена.Си правам коса пред огледало, и со чешелот успат да сум закачила витлер , и витлерот да ми се закачи под мишка на волнената блуза.
    Доаѓаат гостите, јас здраво здраво.
    И чичко ми -Што ќе мотиш таму под мишка девојко?

:tmi: :tmi: :tmi: :tmi:

На oneday и Foreveryoungiwannabe им се допаѓа ова.
  7. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Си го учукав/ѕвекнав/шибнав малиот прст, во бирото. Ама оној потечениот. И сега ме пржиии. Ѕврцките ми ги извадии. Мало бабурче ми е, уште само да ми се наполни со ориз и месо, и таман полнето пиперче. Како што бев возбудена за ракометов, ракометарите и топката ги видов у пижами, со се` судијата. :@
    Овој ден, дефинитивно ќе го запаметам.

На Shpagetta му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.018
    Допаѓања:
    81.359
    Ја потурнав чашката со какао и ми се истури на тепихот. :sweat:
    Замаскирав, така што ставив мали перничиња на местото на злосторот и си седнав врз нив. :D
    Е што - снајди се, па живеј. :wasntme:

9. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    наместо да си го земам мојот мобилен од маса јас си го земав на дечко ми и си излегов среќа што примети

10. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
    Го боксирав мобилниот на сестра ми.. :wasntme:

11. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    Грицкам нокти многуууууууууууу , и сега малку ми се пораснати (милиметарски) :!: за да може да ми стават вештачки утре :D неможам да траам сакам да гризам и си ги излепив прво со ханзапласт потоа со селотејп и така !!! :D

На iloveyou29 и joana18 им се допаѓа ова.
  12. Shaaggy

Shaaggy Активен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    7
    :@ Останав дома за стара нова година

13. skyfall007

skyfall007 Активен член

Се зачлени на:
    12 декември 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Не дека е последната глупост што ја направив, малце поодамна ми се случи ова..
    Сакав да и објавам еден линк на другарка ми на фејсбук (мислам беше линк од некоја си слика, така нешто) и наместо кај неа на ѕид кај мене сум го закачила и уште си имав напишано just for you... брукииии .... и не дека кратко време си остана постов, си преспа на мојот ѕид.... :tmi:

14. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Последниов месец два, јадев по 2 кила мандарини дневно, буквално.
    Последица е тоа што сега околу устата и носот имам жолтило, а особено на стапалата и дланките.
    Што е најтрагично, мајка ми мислеше дека е жолтица, па ме однесе во клиника, ми земаа крв и мокрача.
    Оф леле. Мандарини.

На Charlottexo, Glossy-girl, Stoimenovska и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    Му ја лајкнав сликата :fubar: Си реков,зашто јас прва да лајкнувам,он мене ми лајкнал нешто? -Не. И кога си од телефон и кога ти се смрзнати рацете така е. Стискаш и што сакаш и што неќеш. После цели три саати уствари приметив каква глупост сум направила откако ми се јави другарка ми. Ама касно е,веќе видел.

16. Positive95

Positive95 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2013
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    1
    На училиште на голем одмор одам јас да купам јадење и пред пекара полно машки и таму беше тој што го свиѓав тогаш и јас излегување од пекарата и ја шутнав корпата што стоеше надвор, сите ми се смееја. Брукииииии, имав среќа што корпата беше празна па не се избрукав толку . :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi:

На oneday му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Не сум расположена за пишување многу, бидејќи не држи столчето во моментов. :lol:

Сакав само да споделам дека ваква трапавица и неписменоќа кога е во прашање препишување, не постои. :D
    Ама денес кога му ја седнав, не телефон, не книги, не листови, партал направив. ПАРТАЛ! :D Асистентот во очи ме гледа, јас гајле немам, си пишувам :D Епа и јас да почуватвувам студентска мака и возбуда. Рацеве мислам ми ослабеа од потење, ама битно све препишав. Има за положување и со јака оцена. :dance:

I am done. Сега уште да ме благослови професорот . :D

Имаше смешен момент кога сите околу мене ме гледаат :o јас опремена како специјалец во војна. Таа позади се нагледа финти во препишување. На крај си оди и ме гледа со поглед What are you. :geek: :D

На LilBaby и I.want.to.sleep им се допаѓа ова.
  18. l0vE...-love

l0vE...-love Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    144
    по природа сум таква што денот без глпости што сама кје ги направам не ми поминува не за џабе ме викаат блесава инаку пре едно 30 минути ја фарбав мајками и замислете во смесата со боите го истурив и лосион за после миење :lol: па најмногу настрада татко ми човекот во 9 и 30 отиде да бара фарба за коса :lol: :lol: :lol: :tmi:

На the-girl1 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    по грешка ставив сол во кафето...ми викаа одамна не сум варела кафе ии ете го резултатот...ама среќа на време сфатив што направив и после варев друго кафе :) :wasntme:

20. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Требаше нешто да и нацртам на сестра ми, со туш.
    Ај првиот пат, готово сè-цакум пакум. Ќе чекам да се исуши, па ќе го избришам моливот, да не се познава. И „се изначекав“... Уште не беше суво, јас почнав со гумата... И го зашмрљав цел лист.
    Ајде од почеток. Пак цртај, пак со туш... Ама овој пат, не сум ја избришала раката и направив цел печат врз листот. И така сега, чекам нов блок, по трет пат да почнам да го цртам истиот цртеж. :yawn: