Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Вчера во аптека, ми рекоа да земам апчиња на ленти а јас и викам : "Апчињава ги давате на парче? :?: и таа: " Само на ленти" .. епа добро дај ми. Е дури отпосле кога сфатив што реков :rofl: :rofl: :rofl:

2. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Не ја направив јас туку ми ја направија. Бев да си заменам ланче во продавница и и објаснувам на прподавачката дека тесно ми ланчето, не ми влегува на вратот и си одбирам друго. И викам ај за секој случај да го пробам да не испадне пак да го враќам и она ми вика абе не се сеќирај ќе ти влезе :tmi: и кога сфати што ми рече, кога почна да се смее и јас по неа ама она ептен, многу и стана незгодно :$ среќа немаше никој во продавницата.

3. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    У тек на бањање главата ја измив со гел за туширање , а телото со лосион за чистење шминка.
    Заклучок: Љубовта не само што боли, туку и пече.

4. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    6.550
    Пред некој ден си сварив турско кафе и така жешко уште си викам ај нека се олади на маса малку, ја легната со лап топот у скут, коа загледана во монитор ја утнав масата и се потурив со врело кафе и креветот си го напраив лом. хаха сеа ми е смешно ама ме здоболе во моментот :lol:

5. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Ауу..
    Ми ѕвонеше телефонот,а таков повик нели не се испушта :geek: И така ми ѕвони,а јас зафатена во рацете.И како,како да се јавам,ај со јазик. :tmi:
    Со јазикот се јавив бе.Среќа тачот не го расипав.

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ми ѕвони татко ми, а јас на депилација појдена, да ја измазнам Дилајла ^_^ Му спуштив. Фраеров упорен, ми ѕвони пак. Ај си велам Крени му, зашто нема да се откаже.
    Еј тато, кажи.
    - Кај си бе Мацо?
    Еве излезена сум.
    - Кај си излезена?
    ...и во тој момент ме имате мене со едно гласно А!, а веднаш потоа татко ми со:
    - Мацо, шо ми се дериш мори?
    Тато, ај во гужва сум, не те слушам ништо, ќе те барам после.

Тато, одличен тајминг |(

На LittlePinky, I.love.your.lips, Cacy и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    6.952
    Јас се лакирам лаптопот на масичка оставен уклучен фб чекав важна информација и гледам ми свирка фб чатот и од пуста мрза да се испрам прицкав со ногата ама глушецот не ми детектира мрдање на материјал(дознав вчера)си го слеков чорапот и си продолжив :P

8. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    Си пратив лп самата на себе :@ Почетник во праќање пораки,што сакаш...

9. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Се враќам од факултет, така фино лепо, дење, сонце, топличко... :geek: Па бев да купам зелка во еден маркет, и си влегов во друг да докупам уште нешто. Си ја ставив зелката таму кај што се оставаат работите купени од надвор, ово оно, се загледав таму по житарици, па кафиња, еее, едно ли е, си стасав на каса, си платив и си испаднав.

Идам дома, лаптоп, ово оно, па муабети... 20тина минути си седам, онака рандом. Стигнува на цимерката сестра и со зелче, и и викам дека џабе купувала и јас купив една, има салата. Ме гледаат и двете вака - :^) . Викам да да, купив...

И по една секунда ми текна кај е зелчето. :rofl: Фино лепо, си стоеше во тоа кај што го оставив во супермаркетот. Прво помислив да го оставам таму, срам ми беше да влезам после пола саат, ама тајно и шпиунски влегов, го џапнав и излегов. :rofl:

Абе не е лесно со еден памет. :emo:

На LittlePinky, I.love.your.lips, Stoimenovska и 6 други им се допаѓа ова.
  10. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    115
    Рече дека ВМРО го сочинувале багра сељаци , неписмени ....јас сум 7 години член таму.И го поддржувам Груески , срцка ми е :*
    Му се јавив на еден пријател и го замолив да ме зачлени во СДСМ.Ќе му ја покажам партиската книшка.На ниво на општината штабот од вмро е .... :puke: -за жал...тоа е.
    Пријателов жив се испорадува а јас сето тоа го правам за НЕГО да му покажам дека не сум дел од тие што ги нарекува сељачишта и неписмени, ама ако !!

11. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    вчера кога си одев накај дома во 22ката ,дека нели вторник, една бабичка се качила со намера на битпазар да оди....и ме прашува дали оди 22ка на битпазар...а јас фино лепо и одговорив дека поминува таму..... :wasntme: ;)

12. vesnaplazma

vesnaplazma Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    110
    Mi doaga mustrija vo prodavnica i bara bluza za deteto velic 8,a jas pred nego ja prasuvam kolesk.imame 8 ili da go ubedam 10 da kupit.

На WarriorAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    Киниса Ванитас тост да си праи, го забораи на тостер :clap:

14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Вчера или завчера, си се опрчив на скалите во школо. Оние надворешнине. :D
    А како што врнеше, што убаво си шљупнав... убаини. :D

На LittlePinky, Glossy-girl, Stoimenovska и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
    Лелеее.. во „Што денеска за десерт“ коментирав „Шпагети..“ :fubar:
    не видов дека е за десерт - не за ручек, а гледам сите чоколатки ставаат, ова она, а јас :fubar: :fubar:

16. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    Сабајлинава кога одев по леб го забележав "чичко Љубе" и не знам од кај ми текна на цел глас се издерив за да ме приметит и тој. му мавтам да застанит па го изгушкав и го прашвам кај сте чичко Љубе ве немат, шо прајте, како сте подома?? Чоеков нешо чудно ме гледаше и конечно сватив дек тоа всушност не е нашиот чичко Љубе туку некој чоек шо личит на него хахаха бруки живи!

На LittlePinky, Stoimenovska, Cacy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Која будала излегува надвор, на ова време со кратки ракави? Јас! :headbang:
    Ми рекоа да пречекам на автобуска, за да ми дадат нешто благичко. И одма на Батко Ѓорѓиев (иако не знам кој е тој), му светнаа очите. Со цел памет, излезе со кратки ракави на автобуска. Сите со капути, само јас се кријам. Си викам во себе: Елена, ќути, благичко ќе си јадеш. :D
    Ма какви, ни парното на Цацко што го рекламира околу врат, не ме топли. :D

На LittlePinky, Cacy, zhirafa и 3 други им се допаѓа ова.
  18. zhirafa

zhirafa Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    124
    Се предозирав со Стрепсилс :rofl: :rofl: Сестра ми болна,и дадоа да лиже..си мислам јас обични бомбончиња,кога тоа на 3-4 часа по едно се земало. Фала богу што не завршив на токсикологија,ама желудников ме убива.

19. Inloveee

Inloveee Активен член

Се зачлени на:
    19 март 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    hahaha кога одговарав по македонски јазик зборував тивко и професорката ме препрашуваше што кажав..и ми се смачи да ме прашува и и реков "што да ти правам кога си глува" хахахахах и ми пиша 1

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Слушалката за телефон брц! право во шолјата со кафе! И после ќе ми се слушало како во тунел. Е ќе се слуша-ша-ша-ша-ша.....

На OmniaVanitas и kiddie им се допаѓа ова.