Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Доаѓа дедо ми и вика сакаш да ти спржам јајца и викам ај добро,и он вика ооо па дали имам јас бе и јас отидов да видам кај нас у фрижидер дали има и имаше едно и цела таква како што сум фатена во рацете и го зимам и бам доле,после одвај исчистив :tmi:

2. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Одиме со сестра ми надвор од Мк
    во Австрија , седиме едно попладне во дневна и пошто германскиов не не е*е два посто телевизорот бламба нешто на германски ние ко македонски телиња гледаме исто ко има слика тон нема ал добро сад
    и јас загледана и оние парови што си праќаат имиња демек колку си одговарале во проценти
    и следен пар некоја си ТRACY (трејси ) - име американско или не знам не е важно и некој си типац :)

и јас која ( доволно го владеам англискиов ) викам БОЖЕ какво име има бре оваа ТРАЦИ цц па ово нема ни у београду да ти се плукнам во името ТРАЦИ
    и сестра ми добро бе ејј трејси се вика јас си мислам во мк сум како пише такој :geek:

3. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Пиев какао,ми се истури на табуретката,се изнервирав,ја одвлечкав во веце,истурив регенератор неа,ја трљав,се испрскав и јас си фустанот,се изервирав пак,па ја фрлив на тераса во цвеќињата,се направи со земја,и на крај ја оставив надвор,а утре ќе ја фрлам и ќе купам нова :f:

На summer-lover, LittlePinky, Cacy и 4 други им се допаѓа ова.
  4. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    Прееска наместо да речам Шо да е или евентуално Шо годе..

Јас ни 5 ни 6 ШОГОДАЕ ! Брао ! :lol:

На LOmikol му/ѝ се допаѓа ова.
  5. phoenix1

phoenix1 Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    8
    Ми пиша некоја рандом девојка ЛП и јас ни две ни три ја прашав грешка да не е :fubar:

Па да си се осигурам де :rock:

На LOmikol му/ѝ се допаѓа ова.
  6. phoenix204

phoenix204 Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    17
    Си спие феникс до 12 ипол денес, и едно време звони телефонот, викам ало и тоа мајка ми да ти е и вика што правиш, еве мамо си спијам, спиеш како спиеш бре дете 1 сато дојде ќе се закасниш за на училиште, е добро ајде станувај и се набрзина и право на училиште.

:!: Па дури и аларм си чекав да ми зазвони. :fubar:

7. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Брат ми...паметниот, ми вика ај ќе ѕвониме од домашен на комшиите. И јас целата таква: Ајдееее :^)
    И он, врти и ми вика ајде еве ти збори. Се јавува комшивката(жена од 50 години) и и викам: Плочките за во купатило ви стигнаа од Германија, сакате да ви ги донесам? :rofl: И женава спушта слушалка. :D
    Али...да ти имала таа на домашниот, знаете кога ви врти некој се појавува неговиот број.
    И женава го препознала бројот и иде кај нас дома и ѕвони.
    И брат ми отвара врата.
    И оваа, вие деца од кај сте паднати? :rofl:
    и ние: :o :o
    Едвај ја избркавме. :D :D

На LittlePinky, WarriorAngel, sweet-star и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Вчера отидов до работа да си ја земам заборавената папка, а си ги заборавив наочарите |(

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Од 2ри април.
    Чекавме автобус со другарка. И дојде автобус, aма приватен.
    И другарка ми се нацрта прва да праша, дали може со слободна. Она му покажува слободна и ја пушти. А јас ја подбуцнувам другарка ми: - Абе ова не е 19ка ова, 9ка е.
    И другарка ми со цел памет ми поверува, излезе од автобус низ предна врата и ја гледа бројката. :D
    Овој возачон врие у себе. Мислам дека пареа почна да му излегува низ глава.
    Штранг-затвори врата. Ама ние му се бутнавме. :wasntme:

На Ketrin.Moon и Someonespecial им се допаѓа ова.
  10. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Си го исчистив лицето со ацетон - мислејќи дека ми е шишенцето со течноста за чистење лице а гледам како го држам памукчето и лакот ми се брише на ноктите туу :)

На K.Mari4ka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Witch-h-h

Witch-h-h Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    6
    Отидов на продавница и купив некои работи, и ги оставив на продавница, ги заборавив, и после 5минути се вратив да ги земам. :rofl:

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  12. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    5.092
    Сакав во исто време да пијам пиво и да гледам огномет. Будал дете.
    1. Си ги наполнив палтото и блузата со пиво.
    2. Се опрчив на сред толпа, на сред тротоар.
    :clap:

13. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Стоевме со другарка, си зборевме нешто и од спроти доаѓаат две девојчиња што ги знаеме. И се поздравуваме, сплеткани, секоја со секоја да се поздрави. Во целата таа фрка јас ги прашувам: Како сте? И другарка ми (мислејќи дека тие нас не прашуваат) ми одговара: Супеееер. И наеднаш *цмок* не гледаш како јас и другарка ми се поздравуваме. :* :hug: И застанавме, се гледаме јас и таа со poker face, стоиме сите 4 такви збунети, па кога ни текна што направивме :D :D

На sweet-star и K.Mari4ka им се допаѓа ова.
  14. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    755
    Си стои шишето сок пред мене, си сипуем у чашата, и го зиам шишето, пијам од него. #facepalm

На LittlePinky, girl2, Lella и 2 други им се допаѓа ова.
  15. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.460
    Допаѓања:
    1.482
    Ја ИСПРЖИВ веќе сварената леќа.
    До сега го тргав изгорениот дел од садот и го оставив да отстои со секое хемиско средство што го пронајдов низ дома за да го разјаде изгореното и се надевам дека нема да го разјаде и садот.
    Требаше уште еден саат да го оставам така да си се пропржи, не ми е доволно густа сега :clap: |(

16. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Бев занесена и сварив кафе со сол !! Просто да не веруваш бе :lol:

17. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    18.507
    Бев во еден бутик и требаше да пробам нешто и влегувам во гардероберот ги соблекувам патиките и имаше собни влечки за да не газам на плочките, и откако го пробав се пресоблеков се си облеков и си испаѓам и викам дека ќе го земам, продавачката ми го даде и си испаѓам со влечките, а патиките си ги заборавив арно што не испаднав надвор- и викам ее ја кај одам со влечкиве, си се вратив да си облечам патиките и да си испаднам од бутикот :lol:

На oneday и K.Mari4ka им се допаѓа ова.
  18. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    бев во купатили и во едната рака држам шампон а во другата палома и наместо паломата шампонот го фрлив низ прозор :x кога сватив што направив трчејки излегов надвор да си го земам шампонот :@

На summer-lover, LittlePinky, smurffi и 2 други им се допаѓа ова.
  19. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Леле на оваа ми текна сега, не е нешто посебно ..

Пробував фармерки во Фиори во машките гардеробери, соблекувални, што и да е.. И си излева типката слободно се гледа во огледалата, маживе ме гледаат ко да ми стои штрк на главата, а мене не ми текнува.. И после некое време си одбрав уште еден пар и одам пак натаму и кога ми светна каде одам, се напраив на три и пол и си отидов во нашиве, женскиве. Бруки.

Едит: ми текнаа и други.

Со кретенов мој пиеме и ми се запна земи, та земи смоки, смоки та смоки. И јас абе не јадам, немој и овој пак напна и јас земав чашата вино му ја лиснав во фаца. Тој зема смоките ги расфрли низ цела соба, а пола ми ги сорони врз коса. Собата беше огромна смока. :rofl: После јас земав вино и му го истурив врз блузата, тренерки и ѕидот го избањав..Му ги изгорев тренерките со цигара. На ѕидот уште имам флека од виното. И додека се бришам, типот да ти отишол до веце, наполнил чаша вода и ме прашува нешто, не ми текнува сега што и јас му викам може, може и таман да се свртам, ми го даде тушот со водата.

- Па барем јас вода трошам, а не виново. :D И си седевме така и двајцата, мокри глувци. :D

Пред полагање, си варам кафе, ама кафе и шеќер имаше колку за едно кафе. Ни повеќе ни помалку. Кафето, до него пепеларата. Отпив една голтка. Мераци. Запалив цигара и пустата јас, од трема, си ја истресов цигарата во кафето. Ова се дешава во 6 саат сабајле. Фала богу дека не положив. :D

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Бев во маркет и сакав да купам јогурт во чаша ..Прочитав "Битолски" и го купив,одам дома отворам ПАВЛАКА :lol:

На iloveyou29 му/ѝ се допаѓа ова.