Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Доаѓа дедо ми и вика сакаш да ти спржам јајца и викам ај добро,и он вика ооо па дали имам јас бе и јас отидов да видам кај нас у фрижидер дали има и имаше едно и цела таква како што сум фатена во рацете и го зимам и бам доле,после одвај исчистив :tmi:

2. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Одиме со сестра ми надвор од Мк
    во Австрија , седиме едно попладне во дневна и пошто германскиов не не е*е два посто телевизорот бламба нешто на германски ние ко македонски телиња гледаме исто ко има слика тон нема ал добро сад
    и јас загледана и оние парови што си праќаат имиња демек колку си одговарале во проценти
    и следен пар некоја си ТRACY (трејси ) - име американско или не знам не е важно и некој си типац :)

и јас која ( доволно го владеам англискиов ) викам БОЖЕ какво име има бре оваа ТРАЦИ цц па ово нема ни у београду да ти се плукнам во името ТРАЦИ
    и сестра ми добро бе ејј трејси се вика јас си мислам во мк сум како пише такој :geek:

3. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Пиев какао,ми се истури на табуретката,се изнервирав,ја одвлечкав во веце,истурив регенератор неа,ја трљав,се испрскав и јас си фустанот,се изервирав пак,па ја фрлив на тераса во цвеќињата,се направи со земја,и на крај ја оставив надвор,а утре ќе ја фрлам и ќе купам нова :f:

На summer-lover, LittlePinky, Cacy и 4 други им се допаѓа ова.
  4. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    Прееска наместо да речам Шо да е или евентуално Шо годе..

Јас ни 5 ни 6 ШОГОДАЕ ! Брао ! :lol:

На LOmikol му/ѝ се допаѓа ова.
  5. phoenix1

phoenix1 Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    8
    Ми пиша некоја рандом девојка ЛП и јас ни две ни три ја прашав грешка да не е :fubar:

Па да си се осигурам де :rock:

На LOmikol му/ѝ се допаѓа ова.
  6. phoenix204

phoenix204 Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    17
    Си спие феникс до 12 ипол денес, и едно време звони телефонот, викам ало и тоа мајка ми да ти е и вика што правиш, еве мамо си спијам, спиеш како спиеш бре дете 1 сато дојде ќе се закасниш за на училиште, е добро ајде станувај и се набрзина и право на училиште.

:!: Па дури и аларм си чекав да ми зазвони. :fubar:

7. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Брат ми...паметниот, ми вика ај ќе ѕвониме од домашен на комшиите. И јас целата таква: Ајдееее :^)
    И он, врти и ми вика ајде еве ти збори. Се јавува комшивката(жена од 50 години) и и викам: Плочките за во купатило ви стигнаа од Германија, сакате да ви ги донесам? :rofl: И женава спушта слушалка. :D
    Али...да ти имала таа на домашниот, знаете кога ви врти некој се појавува неговиот број.
    И женава го препознала бројот и иде кај нас дома и ѕвони.
    И брат ми отвара врата.
    И оваа, вие деца од кај сте паднати? :rofl:
    и ние: :o :o
    Едвај ја избркавме. :D :D

На LittlePinky, WarriorAngel, sweet-star и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Вчера отидов до работа да си ја земам заборавената папка, а си ги заборавив наочарите |(

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Од 2ри април.
    Чекавме автобус со другарка. И дојде автобус, aма приватен.
    И другарка ми се нацрта прва да праша, дали може со слободна. Она му покажува слободна и ја пушти. А јас ја подбуцнувам другарка ми: - Абе ова не е 19ка ова, 9ка е.
    И другарка ми со цел памет ми поверува, излезе од автобус низ предна врата и ја гледа бројката. :D
    Овој возачон врие у себе. Мислам дека пареа почна да му излегува низ глава.
    Штранг-затвори врата. Ама ние му се бутнавме. :wasntme:

На Ketrin.Moon и Someonespecial им се допаѓа ова.
  10. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Си го исчистив лицето со ацетон - мислејќи дека ми е шишенцето со течноста за чистење лице а гледам како го држам памукчето и лакот ми се брише на ноктите туу :)

На K.Mari4ka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Witch-h-h

Witch-h-h Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    6
    Отидов на продавница и купив некои работи, и ги оставив на продавница, ги заборавив, и после 5минути се вратив да ги земам. :rofl:

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  12. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.797
    Допаѓања:
    4.917
    Сакав во исто време да пијам пиво и да гледам огномет. Будал дете.
    1. Си ги наполнив палтото и блузата со пиво.
    2. Се опрчив на сред толпа, на сред тротоар.
    :clap:

13. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Стоевме со другарка, си зборевме нешто и од спроти доаѓаат две девојчиња што ги знаеме. И се поздравуваме, сплеткани, секоја со секоја да се поздрави. Во целата таа фрка јас ги прашувам: Како сте? И другарка ми (мислејќи дека тие нас не прашуваат) ми одговара: Супеееер. И наеднаш *цмок* не гледаш како јас и другарка ми се поздравуваме. :* :hug: И застанавме, се гледаме јас и таа со poker face, стоиме сите 4 такви збунети, па кога ни текна што направивме :D :D

На sweet-star и K.Mari4ka им се допаѓа ова.
  14. Anonymous996

Anonymous996 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    755
    Си стои шишето сок пред мене, си сипуем у чашата, и го зиам шишето, пијам од него. #facepalm

На LittlePinky, girl2, Lella и 2 други им се допаѓа ова.
  15. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    Ја ИСПРЖИВ веќе сварената леќа.
    До сега го тргав изгорениот дел од садот и го оставив да отстои со секое хемиско средство што го пронајдов низ дома за да го разјаде изгореното и се надевам дека нема да го разјаде и садот.
    Требаше уште еден саат да го оставам така да си се пропржи, не ми е доволно густа сега :clap: |(

16. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Бев занесена и сварив кафе со сол !! Просто да не веруваш бе :lol:

17. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.355
    Допаѓања:
    17.962
    Бев во еден бутик и требаше да пробам нешто и влегувам во гардероберот ги соблекувам патиките и имаше собни влечки за да не газам на плочките, и откако го пробав се пресоблеков се си облеков и си испаѓам и викам дека ќе го земам, продавачката ми го даде и си испаѓам со влечките, а патиките си ги заборавив арно што не испаднав надвор- и викам ее ја кај одам со влечкиве, си се вратив да си облечам патиките и да си испаднам од бутикот :lol:

На oneday и K.Mari4ka им се допаѓа ова.
  18. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    бев во купатили и во едната рака држам шампон а во другата палома и наместо паломата шампонот го фрлив низ прозор :x кога сватив што направив трчејки излегов надвор да си го земам шампонот :@

На summer-lover, LittlePinky, smurffi и 2 други им се допаѓа ова.
  19. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Леле на оваа ми текна сега, не е нешто посебно ..

Пробував фармерки во Фиори во машките гардеробери, соблекувални, што и да е.. И си излева типката слободно се гледа во огледалата, маживе ме гледаат ко да ми стои штрк на главата, а мене не ми текнува.. И после некое време си одбрав уште еден пар и одам пак натаму и кога ми светна каде одам, се напраив на три и пол и си отидов во нашиве, женскиве. Бруки.

Едит: ми текнаа и други.

Со кретенов мој пиеме и ми се запна земи, та земи смоки, смоки та смоки. И јас абе не јадам, немој и овој пак напна и јас земав чашата вино му ја лиснав во фаца. Тој зема смоките ги расфрли низ цела соба, а пола ми ги сорони врз коса. Собата беше огромна смока. :rofl: После јас земав вино и му го истурив врз блузата, тренерки и ѕидот го избањав..Му ги изгорев тренерките со цигара. На ѕидот уште имам флека од виното. И додека се бришам, типот да ти отишол до веце, наполнил чаша вода и ме прашува нешто, не ми текнува сега што и јас му викам може, може и таман да се свртам, ми го даде тушот со водата.

- Па барем јас вода трошам, а не виново. :D И си седевме така и двајцата, мокри глувци. :D

Пред полагање, си варам кафе, ама кафе и шеќер имаше колку за едно кафе. Ни повеќе ни помалку. Кафето, до него пепеларата. Отпив една голтка. Мераци. Запалив цигара и пустата јас, од трема, си ја истресов цигарата во кафето. Ова се дешава во 6 саат сабајле. Фала богу дека не положив. :D

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Бев во маркет и сакав да купам јогурт во чаша ..Прочитав "Битолски" и го купив,одам дома отворам ПАВЛАКА :lol:

На iloveyou29 му/ѝ се допаѓа ова.