1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    пред некој месец така забрзана требаше едно ливче добитно и да ги земам парите од кладилница,и дечко ми ми рече оди во моцарт оти таму беше уплатено и јас брзав и се очукав во спорт лајф со ливчето во рака испружено лелеее коа стигнав измеѓу вратата за надвор и шанкот и таа од шанкот ме гледа и коа ми текна само си се свртев и да ме нема, резил

2. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Сабајле, кога станав уште тогаш одлучив дека откако ќе се вратам од работа ќе јадам макарони. И така цел ден си ги мислев ама кога се вратив дома сфатив дека всушност дома немам макарони. А у пмс-ов тешка мрза сум, не ми се мрда од кревет а не пак да се спуштам до продавница на ова спарно време. И решена јас нели да јадам тестенини земав и си сварив фиде за во супа, тоа целото се распадна на мали парчиња ама упорна јас, ќе го јадам.
    И си ставив кечап и сиренце, јадев со огромна лажица затоа што нема теорија фиде да јадам со вилушка.
    И не беше ни убаво ни вкусно ама пуста мрза, што да се прави.

На Osamena devojka и summer-lover им се допаѓа ова.
  3. SparkleGirl7

SparkleGirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    5
    Омилените балетанки ми направија рани на нозете и си ги скрив со цел да ми поминат раните и пак да си ги носам.
    Талентот јас не знам каде си ги ставив и сега ми ги нема. :clap:
    Цел стан го пребарав ама ги нема, ко земјата да ги проголтала.

На little.woman му/ѝ се допаѓа ова.
  4. AnGeL4e009

AnGeL4e009 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    247
    леле ко ке се сетам што напрајв хихихи... бевме седнати со другарка во сендвичара и му велам донеси хамбургер за мене..и келнеров велит моментално немаме помфрит испржено дали ке може да почекате или ви се брза...и му реков ако неможе хамбургер донесете ми француски тост :P
    PS: францускиот тост е со салама, кашкавал и ПОМФРИТ ахахахха :devil: :devil:

5. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Од што ми стана досадно,земав сама по дома да си пеам "нек се угодее" на некој си штипски дијалект.Ама грмотевициве ми кварат ритам,shame on them :devil:

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    ми се истури супер лепак на древената масичка во детска,и сега има голема флека :D

7. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.417
    Истурив сок врз тастатура :tmi:
    Сестра ми ќе ме отпише од живите. :|

8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Не е последна.

Јас и сестра ми имаме исти мобилни телефони. И нормално јас, смотаницата... сум го земала мобилниот на сестра ми, за во школо. И јас така си се возам во автобус, и слушам дека нечиј телефон ѕвони. Не е мојот-друга музика има. И ѕвони, и ѕвони, и ѕвони... кога гледам-нешто ми дрма во џеб. Гледам-мојот телефон. - Абе, мојот не ѕвони вака! И ни на крај памет, да приметам дека не е мојот. Се јавувам на телефонот, и јас слушам сестра ми: - Мори, смотано! Мојот телефон си ми го земала, твојот е дома! :fubar: :D

На girl2 и miljkovic им се допаѓа ова.
  9. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    нашколо зборувавме нешто за дечкоми со другарки ме прашуваја како ми било за карактери зборувавме нешто... и јас викам ами нема врска колку години има машкото има му викам дечкоми другар па само ја изневерува девојката и овие сите ии таја знај? јас му велам не ами и таја кажува триста муабети дека со шиптари имала клипчиња а тука беше едно девојче босанка ко ми текна шо зборувам и викам извини ама стварно е така ајде де да се мувала ама клипчиња .. и ова мртва ладна ми вика ништо... па уште другата другарка вика е ако де таја не е шиптарка босанка е... :worried:ilent:

10. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Уфффффффффф...Кога ќе помислам што направив... :|
    Седам дома по кратка сукња и немав што да правам,си земав пенкало и на ногата почнав да си цртам куче :rofl: .Да,да,куче.Ама кучево беше од глуждот,па нагоре,и беше прилично големко и дебелко :rofl: . И сега наредниов ден излегов,и одам низ трговски и гледам сите во мојата нога гледаат :^) .Си викам,бре,до што е,до фустанот ли,до балетанките ли...И се вртам скроз позади и што да видам...Кучето стои :$ .Леле кога видов,со трчање до аптека да купам влажни марамици,за да се избришам.
    .................................... :$

11. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    од што сум напната деновиве од екстерново, пред да влезе професорката на час, јас станувам и пред сите од клас: РАКЕ ПУКЕ,РАКЕ ШЛАКЕ...,а во тој момент влегува професоркава и ме гледа со подотворена уста. :|
    Тоа е. :D

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  12. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    5.092
    Си ставив сол и веѓета врз маргаринот, па намачкав мармалад и земав да јадам. :D
    На последното залче ми текна што направив. :tmi:

На summer-lover, 223306, LittlePinky и 4 други им се допаѓа ова.
  13. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.030
    Допаѓања:
    4.604
    Со преселувањето сум ги земала и останатите кондоми и лубрикантот од дурекс и така во гужвата се најдоа на натказната до креветот од мојата соба дома. Ај ке беше се во ред да не прашаше мајка ми ‘‘ Што е ова во шишенцево?‘‘ и мојот одговор ‘‘ Силиконски капки за коса‘‘

Ама касно таа веке прочита дека е нешто од дурекс и двете бевме вакви :$ :$ која од која поцрвена ко велигденски јајца што не знаат на каде да погледнат од срам :$ :$

На bubibubibubi и figgiMK им се допаѓа ова.
  14. little.woman

little.woman Активен член

Се зачлени на:
    2 декември 2012
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    14
    Ги носев внуците во продавница да си купат нешто (3 и 6 години) и им велам ајде земете шо сакате а тие така загледани мислејки дека тоа се мастиќи сакаа да си земат по едно кутивче кондоми :lol: (стоеа на касата) а јас од срам скаменета го гледам продавачот,тој пука од смеење, им ги зимам кутивчињата ги вракам им зедов по еден чипс и чур да ме нема... :$ :tmi:

Седиме со другарки во кафич, ни го носи келнерот кафето и по некое време гледам дека вода не ми донел, го викнав и му реков ‘‘ добро ти нели знаеш дека со кафето иде и вода‘‘ а тој ми вика ‘‘ее па кај го пишува тоа‘‘ и јас, па у мојта тетратка :D .... Еднаш му порачувам ТОПЛО макијато со ТРИ КОЦКИ МРАЗ :D (сите околу ме гледаа зачудено а со келнерот си стоиме на здраво, тој знаеше дека се заебавам)

На LittlePinky, LudaDevojka, bubibubibubi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.192
    Направив цело видео од 15 минути за еден типичен женски ден, па го гледав на забрзана снимка, и баш ми беше интересно. :lol:

16. jerryy

jerryy Активен член

Се зачлени на:
    19 мај 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Последната глупост беше за 3ти Мај. Јас и другарками си го продолживме одморот и вечерта на трети слеговме до на плажа, арно ама оти немаше никој ај викаме ќе купиме некоја пијачка ќе се будалиме. За среќа или за малер ни се јавија едни другарчиња и ни кажаа дека и тие ќе идат па и тие прикупиле пијачка. Вечерта кај еден од другарите се' шо беше пијачка се испи па и' припаднавме на раќијата се напрајвме тенеќиња и на крај повраќајнците ги бришевме со гаќи чорапи маици...оти немавме ништо при рака. Цела вечер спиевме со отворена врата оти смрдеше, а сабајлето кај шо беа чорапите ова она шо бришевме се беше мушичка до мушичка.. :|

17. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.417
    Другар ми ми вели
    Д: Многуу убава си денес.
    Јас незнам како го слушнав дека кажа „улава“ и си доби една

После кога сватив што направив му велам фала... а тој целиот во прашалници wtf :?:

На summer-lover, LudaDevojka и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Цела кутија со обетки, ми се растури врз компјутерот. И сега играм скриен предмет. ]:)
    Една обетка позади компјутер, една кај каблите, една во фиока, една кај принтерот... ај, имам уште 2 распар, уште тие да ги најдам. :devil:

19. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Денеска реков на дечко ми за вечера да му сварам макарони и го земам тенџерото и викам ајде да му ставам зејтин доле за да не изгорат при варањето. И земав да ставам, кога гледам наместо зејтин јас сум ставила оцет, а веќе и вода му ставив среќа што приметив бидејќи ми замириса на оцет, инаку ќе си јадеше дечко ми кисели макарони :D

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LovePeace

LovePeace Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    37
    Бев во центар со брат ми и нешто зборевме ова-она и јас се изнервирав и му го фрлив телефонот во контињер и сите околу мене :o и така :D