Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Истурив чај врз лаптопот. :tmi:

2. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Пробав тесто за палачинки |(
    Една пријателка на мајка ми и кажала дека она си го пиела така убаво и било, и ја нема да бидам јас ако не пробам........... :puke: одвратно!

3. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Кога бевме на одмор,навративме до Космос.И сега,нели,се шетаме,ова она кога се слуша нешто Бааап. И јас се вртам да видам,мало девојченце се лупнало во оние големи,правоаголни,каде што или се рекламира некоја продавница или има мапа на тој кат.Јас така загледана,со главата свртена назад,одам,не гледам пред мене,и само да се завртам со главата трааас,се лупнав во исто такво,право со фаца во него :clap:
    Будала,наместо да си гледам пред мене... Еве ме сега со џумкава на чело.

На fox.megan му/ѝ се допаѓа ова.
  4. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Еве сега само што ми текна една глупост :$
    Ова беше во јуни кога со другарка ми решивме да одиме во слаткарница па и нарачавме палачинки :fubar:
    Арно нарачавме што нарачавме ама палачинкиве полни со еурокрем па и внатре ЦЕЛА банана ставена барем да ја исецкале на делови |( си јадиме шо си јадиме туку приметивме сите нешто чудно ме гледаат
    јас онаква фаца напрајв :?: и си продолжив да јадам а се правевме незнам што важни девојки хаха доаѓа келнеров ме гледа така зачудена ја нишо стануваме и си шетаме така низ чаршија влегувавме во бутици разгледувавме ма сегде отидовме кога појдовме во една уличка кај што нема многу луѓе случајно ме причеша ногата па кога се фатиф преку бермуди да се чешнам коа гледам нешо кафено на бермудиве срцеф удар ќе добиев :devil: коа гледам бермудите со еурокрем леле тогаш ми текна што се случувало со луѓето што ме гледале таква па купувавме шише вода отидовме таму блиску имаше едно игралиште ама за среќа немаше никој тогаш .. ако не ја потрошив цела вода за да се исчистам па таму дремевме ко ненормални за да се исушам да не ми се познава :lol : али ништо ми остана флека ://

а денеска пак со другарка ми (друга) одевме на могила и низ една тесна уличка одвај се снајдовме али се снајдовме почнав да и раскажувам за еден сон за симпатијата и погрешка ми се испушти името па сеа ако ми го дознај кој е леле мајко
    Ахахаха ми текна на уште нешто
    Еднаш на училиште кога имавме физичко правевме стој на раце и наставникот не придржуваше леле ко дојдов јас на ред дека сум висока ко се размафтав со нозете ко го акнав наставнико по нос си реков а готово остана овој без нос :lol: па кај се вцрвенив до уши си добив гратис дерење од наставнико па и му напрајв виц на овие од одд абе резили и то му реков дека не можам да напрам тој ајдее нема неможам, е ете ти ко ме тераш :x
    Ахахаха ми текна на уште нешто
    Еднаш на училиште кога имавме физичко правевме стој на раце и наставникот не придржуваше леле ко дојдов јас на ред :worried: дека сум висока ко се размафтав со нозете ко го акнав наставнико по нос си реков а готово остана овој без нос па кај се вцрвенив до уши си добив гратис дерење од наставнико па и му напрајв виц на овие од одд абе резили :worried: и то му реков дека не можам да напрам тој ајдее нема неможам, е ете ти ко ме тераш

Edit: само што направив глупост (омг цел живот ми е глупост : D ) пред 30 минути отприлика со еден другар се шетавме низ маало а мртва темница :worried : и ај свртивме еден круг, леле на едно место имаше автомобил а внатре цигани абе од памет ме извади овај другаров се дери цело маало че го кренеше на нозе ми вика пинки бегааај цигании и ние трчање пред една кола че не изгазеше па на крај се испокаравме со едно детиште :lol: кои дебили еј 8)

5. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Иначе, глупост, ехеееееее :D :D
    Мама ме прати да ги симнам садовите доле кај баба ми, а до доле треба да се симнам по едно 30 скали :|
    И се затрчав јас со садовите така по скалите(мислејќи дека добро ги владеам :D ) се засопнав и отидоа и садови и се. :D :D
    Ептен мислам дека ги владеам скалите. :D
    Ајде поздрав. :*

На Ketrin.Moon и LittlePinky им се допаѓа ова.
  6. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    Го нагазнав лап топот и скршив дисплејот :devil: :envy: :devil: :envy: :envy: :devil: :@ :@ :@

7. Ivi.milo.mi.e

Ivi.milo.mi.e Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2012
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    39
    идам до продавница, купив што требаше, си одам така по пат и коа гледам кесите сум ги заборавила :$ ах бе иви иви, веќе во таа продавница нема влегување..

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  8. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    107
    си ја залепив ногата на лепак за глувци :D

9. fashionbaby

fashionbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    244
    си ставив паста на лицето и заборавив да го измијам со вода.. :/

10. the-dark-angel

the-dark-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    38
    хахах овде припаѓам..
    идеме за хрватска и јас таква цела занесена возбудена стигнувам на српска граница и се дерам стигнавме во хрватска стигнавме во хрватска...и саканиот ме влече ме тепа и ми вика даркче на српска граница сме... |( |( :?:
    и ништо таква возбудена посрамотена си седнав и до хрватска уста не отворив :sweat: :sweat:

11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.839
    Во Загреб со брат ми бевме во нешто како трговски центар, само помало на 4 ката знам дека беше и нормално последниот кат ни беше омилен зошто имаше една играчка стаорец, ама направена толку оригинална што кога ја гледаш ти идат морници и да викнеп иуууу тргни го грозно ееее...
    Брат ми случајно го здогледа и ми го покажа мене и јас добив една луда идеја... стаорецот ќе го ставиме на подот и ќе чекаме некој да се испаничи... и така си поминуваат 15 минути и поминува една мајка со дете... тоа малечко беше и поминува покрај местото каде што го ставивме стаорчето и со прстето покажува накај него... се врти мајката и вика иууу па па шта је то... хахахахаххаха јас и брат ми се изнасмеавме :tmi: :D :tmi:

12. fox.megan

fox.megan Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    85
    Ќе правев торта, и пошто сакав се да ми биде по мерка, отидов во продавница и место 250 грама шеќер, јас побарав 250 грама јајца, а внатре преполно беше :rofl:

На Osamena devojka и dence им се допаѓа ова.
  13. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Испазарував добро,полни корпи,и кога стасав до касата..Ohh mу God,новчаникот сум го заборавила.Сакав да пропаднам во земја.Од тогаш,немам влезено во таа продавница,од срам.

14. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Одам низ маркет со полна корпа и викам ај да поминам уште низ овој рафт и право на каса,арно ама имаше малкуцка гужва и ја да се пробијам некако до касата (да фатам ред :lol: ) слушам само нешто трасс,се вртам и гледам сум бутнала една тегла цвекло.Целата тегла распарчена на сите страни распрскано црвено од тоа течноста,а доле на подот Охридско езеро во црвена боја.
    Дојде брзо една од вработените и почна да брише,ја прашав дали треба да го платам,ми рече не требало платив и џом да ме нема. :D

15. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Искочив од базен со мокра коса,надвор врне истура на облак а ја со чадорот??!!! Луѓево ме гледаат и реакцијава им беше као девојче чадоров малце да не ти пропушта? хаха :lol:

На I.want.to.sleep и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  16. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    исто,неможам ни да клекнам ни да се свиткам :rofl:
    Бев до продавница си платив се и си излегов со кусурот во рака и веќе до пола пат продавачката вика девојчее а зелкатааа :lol: и си се вратив со трчање од пола пат да ја земам,луѓето ме гледаа :^) ко одвеана некоја да сум :rofl:

17. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Баба ми дојде на гости и ми побара вода.И јас наполнив вода што наполнив и на баба ми празна чаша и донесов.Па уште повели нано и викам :fubar:
    И после и донесов асална чаша и да со вода. :lol:
    Глупа си Голден,глупа!

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  18. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Пред некој ден... возење кола + пиење лименка скопско 0.5l. :lol: Минимум 500€ заштедив на казни. :D Тоа е тоа... младост лудост. :D Wе'll keep riding. :)

19. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Ми побараа предлог за машко име, и јас таква бев весела и треснав Бастијан ( ми текна на Швајнстајгер) и им се допадна :o и сакаат така да го крстат детето, а јас на шала дека дента Баерн играше леле :rofl: :rofl:

20. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Со дечко ми денес бевме до Сити Мол, да си купи патики.. Носеше зелена блуза, знам дека беше до мене и дека заедно разгледувавме модели, па земав една патика и за да му ја покажам му викам види ја оваа (и чекам да ја земе свртена накај останатите модели) го буцкам за да ја додржи да земам друг модел, абе ко што немам осет мислам дека му ја избушив половината со прстот. И наеднаш се вртам и позади мене сасвим друг тип со иста боја (зелена) блуза, ми вика се гледа дека си упорна по природа :rofl:
    Умрев од срам, му реков извини, се надевам нема да имаш модрици :lol: и фрлив поглед у далечини да го најдам дечко ми.. Тој сасвим на друг крај, си гледа заљубенко во сите модели, а јас пустата едвај се движам си го преџвакувам настанот одново и одново.

И сега кога ќе ми текне си викам среќа што баш тој тип ми се погоди, иначе да беше некој друг може после второто буцкање ќе ми удреше бокс и ќе ми ја напикаше патиката во уста :D
    Бруко моја..

На bella96, Foreveryoungiwannabe и Dark-Lady им се допаѓа ова.