Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. AquaBlue

AquaBlue Популарен член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    571
    Вчера бевме на еднодневна екскурзија во Битола, и нели како поголеми седевме на задните седишта во автобусот :D И од досада, ја тргнавме завесата назад, и на сите возила што не одминуваа им мафтавме :D Ако и некој од нив ни мафнеше, му викавме Гуд, гудд :up: А ако не, му викавме Ууууу :Down:

И тоа ни здосади, па почнавме да пееме ЈУ САКИ САКИ, МИ КОКИ КОКИ и РАКЕ ПУКЕ РАКЕ ШЛАКЕ :D Баш во тој момент се појави наставничката по историја, позната како Баба Рога, и цел пат ни се дереше |( |(

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LalitaGrosa

LalitaGrosa Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2013
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    18
    Ммм бев осмо одд. и на една школска и реков да си ја стави раката (дланката) на носот и ако и ја опфаќа целата глава, значи дека е болна. Таа ја стави раката и јас ја екнав една у нос и крв прскаше насекаде одвај ја сопревме... Друга глупост, се скарав со другарките и тие дојдоа кај една моја соседка што живее позади мене, кога видов дека одат кај неа, наполнив една кофа вода и преку џамот чекав да си одат. Таман се доближија до џамот јас ја обрнав кофата и им фрлив ладна вода а беше зимно време. И почнаа да врескат на цел глас а јас се кикотев како луда.. :D :nod: :nod:

На sweet-star и LittlePinky им се допаѓа ова.
  3. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Цела убрзана со милион обврски од состанок директно заминав на тренинг на базен нашминкана и се рашлакав како прасе некое па сите ми се чудеа нормално,помислија дека ми е лошо! Резил невиден! Денов не е мој дефинитивно! |(

4. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Сабајле чекам такси за да одам на школо, и зад мене куче малечко да имало. И брат ми иде и ми вика: Марун, пази зад тебе.
    Јас: **** не ме зафркавај бе.
    И кучето почна да ми се скока на ногата, и почнам да врескам на цел глас :D :D :D

5. Skromna

Skromna Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    118
    . :envy: ...повторно му поверував на мојот некој...и се покајав како милион пати до сега...уххххх......пак боли солзи и тага...ако ми е кога сум глупава.... :devil:

6. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Ми се истури лак на подот.Сега што да правам? :(

7. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.207
    Допаѓања:
    12.034
    Го скршив мивалникот во купатило :$ , и тоа по втор пат :worried: , несмасна сум знам, ама па ми падна парфемот од огледало право во мијалник не сум крива јас :emo: :tmi:

8. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Слепо верував :doh:

9. citiesinflames

citiesinflames Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    272
    Допаѓања:
    391
    Последната глупост ми е тоа што се заљубив прв пат во мојот живот,она вистински.....а се заљуив во бивши наркоман :!: ...и сега цел живот ми е побркан, и психички сум изгледа одена скроз на скроз :lol: (ке ја утепам)

10. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Ова беше малку поодамна, кога не бев асална што вика мајка ми и си спиев до 3,3 ипол попладне цело лето така си го преспав. И си спијам ја и слушам некој збори цело време ме расони. И идам ја у дневна и викам на мајка ми абе затворете вратата неможам од вас да спијам заќутете малку. Вујко ми бил на гости а ја онака сонлива уште, косата како струја да ме дрмала, прслуците ми се откачиле и се качиле горе над градите и се гледале (мајка ми ме опиша јас не сум ни била свесна во моментот кај се наоѓам хх) И таа ми вика Оди види се во огледалото па тогаш дојди и кажи му на вујко ти добар ден на гости ни дојде. И ја: дојдoв да ти кажам врата да затвориш ми се спие.. (Ниту сум ја слушнала што ми кажала ниту пак вујко ми сум го поздравила :$ ) После ми беше срам да го погледнам во очи човекот :worried:

На Osamena devojka и LittlePinky им се допаѓа ова.
  11. dence

dence Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    24
    Со другарка бевме на кафе,и почна силно да врни,а ние моравме да одиме до автобуска(која е мн далеку од кафичот) и немавме пари за да си одиме,и тргнавме пеш,бевме многу мокри а се смеевме како ненормални,сигурно нешто ни ставиле во кафето xD

На Sinookaa и LittlePinky им се допаѓа ова.
  12. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.597
    хахах незнам од кај да почнам секој ден прам глупости ахахха :rofl: :P

13. Victory15

Victory15 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    161
    Ова ми се случи пред 3 саати!
    Се договоривме со дечко ми да одиме на пастрамалијада, ама не зафркнаа неговите другари и си останавме дома. И порачавме пастрамајлии од една пицерија. Тој ме чекаше во кола а јас тркнав да ги земам пастрамајлиите. И целата у брзање влегувам во пицерија и кажувам која ми беше нарачката, оваа келнерката ми ги дава пастрамајлиите и јас шибам надвор без да помислам да платам :D Седнувам у кола и кога ми текна дека заборавив, го пратив него да иди да ме отсрами :$ :D
    Бакшиш и дал на келнерката, :^) одма се покајав шо не отидов јас :D

На Viki15, iloveyou29, LittlePinky и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. lav4ence.e.e

lav4ence.e.e Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    246
    Еднаш бев сама дома и земав да простирам алишта. Обично кога работам нешто косата секогаш ја носам собрана а на шишките најчесто ставам некоја шнола. Бидејки не ми се наогаше моментално некоја при рака , ставив на шишките една од тие штипките што се за простирање. Си ја завршив работата фино лепо и си влегов внатре . :D Во мегувреме ми се јавува мајка ми и ме прати да одам да испазарувам набрзина некои работи, ке дошла со гости. И тргнав ја одма... ги обув патиките , облечена во тренерки како што бев и по дома , а на косата заборавив скрос :rofl: Бидејки во околните продавнички нема многу избор решив да одам до еден поголем маркет , кој се наога близу центар. И си одам јас таква по патот, со ''фризурава'' , луѓе по улиците, коли фрчат насекаде, а јас ни на крај памет не претпоставувам каква сум. Испазарував во маркетот и додека чекав на ред на каса приметив некако како сите чудно да ме гледаат цело време, а имаше еден куп луге што чекаа... додека на спротивната каса стоеја мали деца и цело време се кинат од смеење ... И едно дете што застана позади мене , после некое време ми се обрати - Извини девојче, ова штипчето што ти е на коса си го носиш постојано или можеби ти е погрешка ставено ? :rofl: :lol: Погрешка му викам и се усрамив целата :$ :D Едвај чекав да излезам од продавница. ц ц ц Којзнае што мислеле лугето кога ме гледале ваква и по улица, овааа некоја ненормална :D

На Osamena devojka, girl2, violetmoon и 14 други им се допаѓа ова.
  15. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Прееска нашколо седевме со другарките, една не беше дојдена и јас викам каде е **** и една ми вика:На погреб е, почина баба и`, а јас и` викам: Ај и на твоја глава :tmi:
    И тоа не е се`. на одморот правевме хартиени авиончиња и ги фрлавме, и јас на час сакав да погодам еден другар, но наместо него, авиончето се закачи во косата на професорката 8)
    Изгубен случај сум, ми нема спас :( :rofl:

16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Што убаво си се спружив по скали... во влез. Среќа што одев угоре. Да одев удолу, ќе излезев низ влезната врата. И ќе останев на тоа што ние го користиме за чистење чевли. И ќе се направев мелено месо.
    Како и да е, и вака и така, цела сум со модрици. Ама ај. Ќе ми помине. Ко на кутре.
    Не ми е првпат.

17. SwiFtiE-7330

SwiFtiE-7330 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2013
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Баш сега пред околу еден саат направив две глупости.
    Денес од нашколо не пуштија порано, па со другарка ми веднаш заминавме на автобуска и се качивме в автобус. Тогаш си купивме Браво сокче во шише. Го оставив на седиштето до мене бидејќи никој не седеше. И кога дојдовме дома, јас занесена за да слезам, си го заборавив шишето в автобус. И то само две голтки се имав напијано. Ми текна дури по 5 минути од ко слегов. :D И ајде, трк одма до продавница да си купам друго исто такво и си купив. :lol: Ех, на моменти колку сум заборавена. :rofl:
    Другата глупост беше што, исто кога си дојдов дома, видов мама направила крофни од оние што се јадат со шеќер во прав. И јас ајде да пробам, ама тука наместо шеќер во прав имало брашно. Јас не забележав и ја направив крофната со брашно цела и каснав. Се чудев зошто не ми е благо. После кога видов што сум направила. :rofl: Шеќерот во прав бил понастрана оставен. :lol:
    Не правам често глупости, ама кога правам, правам повеќе од една. :D

18. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Да ви кажам и јас за мојата последно направена глупост :D Вчера сабајле влегов да се избањам а предтоа ја пуштив климата да ми се потстопли малку. И така си се бањам јас, се излежав во када може околу 2 саати, си пеев , слушав музика , абе убавини :D Плус и сама бев дома. Излагам после некое време од када и правец накај соба да си влезам на топличко . :D Влегувам внатре и што да видам- камен ладно. Ко на Антарктик да сум дошла :lol: :rofl: Дур тогаш ми светна дека заборавив климата да ја подесам на топло да дува пошо од летоска не беше сменета и пуштена досега. :fubar:

На Osamena devojka, violetmoon, iloveyou29 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Пак паднав во влез, по скали. :D Ама овој пат кога се симнував. :D
    И да ви кажам право, многу е поубаво кога паѓате удолу, отколку угоре. :wasntme:
    Еве, удолу јас денес си чучнав на 2 скали, а немам ниту една модрица. :D
    А кога паднав за угоре... уште ми стојат модриците. :D

Така што, ако паѓате по скали, паѓајте удолу! :D

На Osamena devojka, summer-lover, stefigirl и 2 други им се допаѓа ова.
  20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    прееска срце зема да прави герданче-добив охрабрување вчера и денес се фатив за работа
    и така делче по делче и одеднаш ми текна да станам-боли грбот од толку време наведната и таман на улицата духче од партија кај мене на улица-го познавам по колата, од скоро знае каде живеам и така станата ми се пиеше вода и си ги оближав усните и мислам дека ме виде :lol: ама не беше намерно и после ми текна што направив и после неколку минути еве ти го пак-пролета и за секунда го снема-арно го зезавме пред некој месец со другарите дека ги жалиме бандерите :lol: :D
    многу сака да гледа а никако пред очи да излезе и да си признае :fubar: и тоа ти било машко
    |(