Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.758
    Допаѓања:
    23.963
    Толку е голема шо ми е срам да ја кажам. :tmi: Господ нека ми е на помош ! :|

2. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
    На мајка ми во кафето наместо шеќер и ставив сол :tmi:

На sweet-star и LittlePinky им се допаѓа ова.
  3. Dimkovska123

Dimkovska123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    62
    Пааа..
    Во школо имавме гографијаа, и професоров бара пенкало, и јас дека седам у прва клупа и му го фрлив на катедра и тој ме гледа, и јас си викам лелее шо напраив :D
    Иии ми вика: ,,Така не е културно.. и знаеш дека така на душман му се фрла''
    и јас само го глеам, се смеам и му викам: ,,Нее професоре таман работа''
    И ми вика: ,,Знаеш ли и во кафич ако некој ми ја сврте ракта и наопачки ми става пијалок во чашата јас веднаш му ја тргам! Тоа значи дека ми е душман :D ''
    И доброо бидна што бидна и сега професоров ми го враќа пенкалово и ми го дава во рака и му викам благодарам :D
    Иии од девојчево од прва глупа и го зима учебникот и несвесно и го фрли на маса и сеа јас да му вратам за тоа прееска и му викам: ,, Професоре..така само на душман се фрла :D '' и он се врти ме глеа со тој остар поглед и ми вика: ,, Ахх ти што сии'' сум се пукнала од смеа..
    Али важно му вратив :D

На Mahidevranfan, violetmoon, sweet-star и 5 други им се допаѓа ова.
  4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    за малку ке ја направев-ама се уште не сум ја направила
    на две другарки во кои што имам доверба, во аманет да им оставам кога нема да бидам жива да се видат со еден дечко-ке им ја кажам адресата и каде поточно живее да му кажат дека ми значеше додека бев жива
    размислував многу за ова и мислам дека е најдобра опција

5. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    Изедов само 4 огромни риби... :(
    Во желудников се осеќам како море. :D :lol:

6. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    9.133
    Ова е тазе :D :tmi:
    Звони и јас отварам и гледам гости ненајавени, и одма ги канам да влезат здраво ово оно повелете влезете.Се сместуват ги нудам нешто за пиење, и одам до кујна да земам пијалокот,се враќам во дневна кај гостите со пијалокот во раце и ондак то Здравоооо :rofl: незнам зошто пак и кажав здраво , ту ме збркаа така ли се иде ненајавени.
    И јас и гостите душата едвај си ја собравме од смеење.
    Ќе се смејам шо ќе правам, кога ми се идеше да пропаднам у земја :D

На love-cat19, awl, sweet-star и 7 други им се допаѓа ова.
  7. kika.dragan

kika.dragan Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    148

аххахахахахахахахаха крај :rofl: :rofl: истото го имам направено :D :D
    се изнасмеав :rofl:

На Antoninaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Се разбудив порано бидејќи не си го наместив часовникот (нели се смени времето). Предходните неколку дена татко ми ме будеше на време (онака за да има некоја работа, нели станува секој ден во 4 сабајле), но денес...
    И одам во дневната (татко ми седи на лаптопот и подготвува некаков наставен план (за неговите кутри ученици (средношколци) кои не знаат ниту да собираат), погледнувам на часовникот и ....еден час порано. И се обидов да заспијам, но нема. Затоа сега си седам на Фемина и затоа ќе ми се спие цел ден а нема да можам да заспијам (јас не можам да спијам преку ден).

9. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Вчера вечерта ми ѕвонеше телефонот, и јас реков Добар ден. |( (беше негде околу 9 ипол навечер)

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  10. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Сега скоро беше, земав по грешка да го вадам лакот од ноктите со тоник за лице , и трлам трлам гледам нешто не иде и се чудев што е работата и после сфатив, не ми се веруваше , а замислете да го направев обратното да чистев лице со ацетон :geek: , не ни сакам да помислам ... :fubar: :x

На Antoninaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Пред извесно време ме сопре полиција со колата и нормално возачка и лична карта си побараа .Но јас не забележав дека по грешка и навика (од фирмата ) им дадов 2 визит картички пластифицирани :D ,добив еден поглед :^) :^) сра-мо-та

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Пратив CV а заборавив во него да пишам дата на раѓање :envy: :$ :fubar:

13. natalijja

natalijja Активен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    13
    Денес една комшивка доаѓа на кафе кај мајками, а јас си ја чистам собата и не забележав дека стои на врата. Во тој момент мачето влезе и јас на него ми викна - Оди пак сега ти кога чистам ќе те сликам тука. :fubar: ауу комшивката мислела дека е за неа и се вратила назад но мајками ја видела во дворот и ја викна. ЛЕЛЕЛЕеее многу ми е срам сега :lol:

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    9.133
    E ова на дадати Антонина и се има случено, лицето со ацетон да си го чисти :D :tmi:
    Цел ден потоа ме печеше и црвенило ми излезе , да не ти расправам. :D
    Тоа е кога сакам многу работи да направам одеднаш, и на крај да се укакам :D

На sweet-star, LittlePinky, Ketrin.Moon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. jagodka.18

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    хахах :D добро е не сум била само јас така изгубена и замислена , ме утеши :lol:

16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Цел ден се утепав од барање на чешелот. Каде се` не пребарав...
    Прееска отворив шкафот, да побарам нешто и гледам под алиштата сум го ставила. :headbang:

17. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.596
    Е па имавме час по Спорт и игравме одбојка и сега јас ја кревам топката со прсти и дека бевме надвор :sun: ми светеше и ко ја кренав топката не видов кај летна и ми падна на глава и :*: ми се вртеа околу главата и одма сите се собраја околу мене, а јас ко вземја да пропаднав за страмота аахаххах :tmi:

18. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    961
    Ахх леле еден памет што имам |(

Отидов во маркет со намера да купам сок од праски :$ Купив сок од портокал, и што е најважно го заборавив на каса :rofl: Битно кусурот го зедов ]:)
    И немаше да ми текне дека го заборавив сокот ако не ме прашаше дечко ми :$ Ајде се вратив и го зедов, па уште и мајмунов ме прашува од праски да не требало да купам :fubar:
    После него го пуштив да купи, доста се брукав :rofl: :rofl:

19. jagodka.18

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Во последно време ми тргна на велико со глупостиве, еве една од пред пола саат, не приметив дека рачната на колата ми е дигната и така си возев и се чудев сто и на колата, буквално како трактор да возев :tmi: и паркирав и кога гледам што ќе видам :o со рачна сум возела :tmi: ова само мене може да ми се случи..

20. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Бев во Тинекс,купувам,и сега на каса застанав,ми ги куцнаа работите,јас си пакувам,си пакувам,се спремна да излезам и ме гледа продавачката цело време,а не им куца на другите...И ми вика:Да чекам уште?И јас со ваква фаца :^) ,и викам за што и она ми вика па парите..Лелееееееее кога ми текна дека не платив,ми дојде да ме снема.И си платив па си излегов најбрзо што можам :tmi:

На sweet-star и lav4ence.e.e им се допаѓа ова.