Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    4.392
    Трчав со цел да го стигнам наставникот по ликовно и да му ги дадам цртежите , но се сопнав од ногата на другарка ми и фино лепо си се спружив пред канцеларијата на наставниците и што е најлошо сите ме видоа :$ :rofl:

На Shpagetta и Dimkovska123 им се допаѓа ова.
  2. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Ова е врв на глупост!! Одам да си извадам од денешниот ручек,и по навика ја допирам ринглата да видам дали е жешка за да го ставам тањирот,а она уште да ти била уклучена.Си ја тргам раката и мајка ми ме прашува шо бидна,ја викам ништо ништо,она вика мириса на изгорена кожа,си ја гледам дланката цела црвена. :fubar: :fubar: :fubar:
    овоа ко малите деца коа се учат на топло ладно.
    Среќа што сум левучар. :D

3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Во четвртокот, додека се симнував од двокатен автобус, наеднаш закочи и јас со сета сила, си ја набив раката во кваката. Уствари, рачката. И сега имам модрица, голема колку еден мал прст од рака. Озбилно. А во петокот, исто на истите скали, само што ногата си ја набив. Ама таа модрица е каде-каде помала од оваа горе. :D

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Во чајот наместо шеќер, си ставив кафе :tmi: :D

5. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    675
    Допаѓања:
    1.592
    Дежурна бев на врата во школо,и се натпреварувавме кој ќе напраи најголем рекорд во скратување на часот..еден имаше 9 мин скратено,и ја па си викам ае ми е галје и отидов скратив 15 мин и коа ми се насобраа сите наставници леле мислишќе те претепаат,како се дереа само :$ :lol: Али се надевам сеа никој нема да го скрши овој рекорд ]:) :rofl:

На sweet-star, Seashell31, Mikako и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. girl2

girl2 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2013
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    243
    hahaah bravo a jas pak imam skrateno 30 minn ..(tocno) :lol: 8) :talk: :D

На Avenged му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Ејјј добри времиња. :D И јас еднаш скратив околу петнаесетина минути и кога ми дојде сменоводителот.. парче ме напраи :D

На LittlePinky и Avenged им се допаѓа ова.
  8. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.000
    Допаѓања:
    51.822
    Истурив топло чоколадо во кафич.
    Не само што ја скршив чашата, туку и топлото чоколадо се разлеа насекаде, по масата, кожната столица, подот, навлезе во просторот меѓу стаклото и масата. Келнерот дојде трипати за да дочисти, и на крај чистеше со џогер.
    И најдобриот дел е што си добив ново топло чоколадо и покрај тоа што ги измалтретирав.

На sweet-star, ana-girl и iloveyou29 им се допаѓа ова.
  9. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Значи сношти си легнав и ги исклучив сите сијалици дома, арно ама брат ми дојде и ми ја оклучи сијалицата у дневна, и неможев така да заспијам.
    И викам ај да му се јавам мрзе ме да станам, и му пуштив сигнал да ми се јаве(арно ама јас на другарката на бројот сум дала сигнал), и звоне мобилниот а јас не го видов бројот, и јас викам: стани да исклучаш сијалицата у дневната, и од др.страна ме питат - шо? И јас му викам стани исклучи ја сијалицата оти утре ЌЕ ТЕ СМАЧКАМ АЛО! И другарка ми ми вика, добро ма дали си нормална, на кој сакаше да се јавеш? :D

На sweet-star и MarijaaxD им се допаѓа ова.
  10. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Наместо порака на Viktorijaaa5 си испратив сама на себе :tmi:

11. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.894
    Допаѓања:
    89.415
    Хахахаха ти стигна ли, си ја прочита :D :*

12. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Да бе :D :*

13. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Не е баш последна глупост, пред некој месец се случи, ама еве да ја споделам...
    Навистина сум многу трапава личност, ќе бутнам нешто, нешто ќе ми падне, или во најдобар случај ќе почне да паѓа и јас го задржувам (иако ретко се случува тоа).
    Еден ден порано завршив со факултет и отидов до бит- пазар (незнам по што појдов, а и не е битно) и почна да врне, па си велам- да не се направам лом цела ќе влезам во ДМ и таман ќе купам нешто. Влегувам јас, го затворам чадорот и одлучувам да купам шампон. Ама кога видов колку избор има, де за виткана коса, де за коса без сјај, кафена коса итн, решив да ги помирисам сите и според мирисот да одлучам. Е сега доаѓа главното: земам еден шампон и го враќам (не ми се допаѓа), земам друг и така и така и го земам во едната рака (а финтата е што веќе имав чадор од оние најголемите, папка и ташна во таа рака), потоа земам трет и тој го ставам под мишка, и да го земам четвртиот, ми паѓа првиот, па вториот, па наведнувајќи се да ги дигам со чадорот бутам цел ред шампони- а јас ваква :sweat: ...
    Среќа дојде девојката што работи и таа ги нареди, јас зедов еден шампон и да ме нема...
    Е сега можеби ве испобркав со шампоните, ама друг пат ако видите во сити мол или на некое друго место нешто да паѓа, најверојатно тоа сум јас... :tmi:

На LittlePinky, sweet-star и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  14. SwiFtiE-7330

SwiFtiE-7330 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2013
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Бидејќи имам мобилен телефон на допир и често се случува кога ми е в џеб самиот да се отклучи и некогаш дури и да заѕвони негде. Така еднаш дури одев накај школото си пуштил повик самиот кај една автобуска компанија, а јас поим немав за тоа. И само осеќам како да дрма телефонот, како да зборува некој. А тие од таму се јавиле. :tmi: Ко гледам што да видам. Нанервирана го исклучив и ми беше срам да се прејавам и да се извинам бидејќи било грешка. Срамежливка сум многу... :| Ми идеше да го акнам тука од земја и лом да се стори. И потоа ми ѕвонеа уште 3-4 пати во текот на денот од таму дури бев на училиште. За срамота...И некни исто така ми се случи да му заѕвонам на татко ми и на една другарка без да знам. Навистина ќе си земам нов мобилен што побргу оти овој уште многу пати ќе ме избрука. :lol:

На Osamena devojka и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  15. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    НЕ е една милионсе

16. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    2.208
    не бе,дефинитивно немам памет..прееска ми падна пеглата и почна да гори тоа кај што се спојуваат кабелот и пеглата и пукна,па морав со пегла за алишта да се пеглам дека не бев допеглана :tmi: и дека требаше да излезам,а каснев (ради пеглата :lol: ) таква цела растрчана низ куќа,ама ми се јавија дека за 15 мин. ќе ме викале..и...коа требаше да излезам не можев да си го најдам парфемот,а пред тоа се прснав и најлошото е што коа се вратив дома мајка ми ми вика од кога парфем меѓу храна седи..и ја ваква :?: :^) после ми кажа дека во фрижидер го нашла :fubar: :@ само не знам како сум можела..

17. MermaidKiky

MermaidKiky Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    221
    Сабајле станувам за у школо у 7,а легнувам на полноќ.Така да сабајле тешко се будам... |( Си одам у вц и седнувам на работ од кадата затоа што неможам да стојам и така си ги мијам забите :^) Изморена така незнам како само назачки паднав у кадата,колку силно се удрив што едвај седам :worried:

На LittlePinky и sweet-star им се допаѓа ова.
  18. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Ќе има викање ;(

Го скршив тркалцето на греалката - радијатор.

Дали можеби се менуваат, да ја поправам штетата?

19. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    ^ Може да се поправи, ќе си викнеш мастор за поправка :D
    А јас последната глупост што ја направив, си ги заборавив чизмите во школо :D

20. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.353
    Последната глупост шо ја направив..поточно изговорив е дека сакам да студирам на физиолошки факултет :fubar:
    (мислев на филозофски да кажам) :lol:

На Dvolicen и sweet-star им се допаѓа ова.