Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Во петокот нели врнеше цел ден, а јас многу мразам дожд. Си одев од школо и чекав автобус за да одам до рекорд. И си чекам јас таква у косата како струја да ме дрмнало од дождот, а кога косата ми е за никаде и расположението ми е за никаде. Ми доаѓа автобус конечно после 15 минути, и тоа од оние старите. Бре си викам што малер ќе бев, ама ајде се качувам внатре гужва, гужвааа... Гледам едно столче празно, си викам што им е на лудиве зашо не седнуваат, и си се насмевнав у себе демек барем една добра работа, ќе си седнам. Си седнав фино лепо, овие одоколу ме гледаат така безвезе, си викам ми е гајле што не си седнавте вие до сега.
    И се возам така една станица, коооога осетив нешто ладно ми дојде на газот. Вода! Столчето да ти било мокро од што капело од покривот, а јас слепец да не видам :sweat: Леле глупо ми беше да станувам, си останав да си седам така, газот утоп мокар.
    Си се симнав сирота и до дома си се шетав како помочана...

На shushu, sweet-star, AquaBlue и 3 други им се допаѓа ова.
  2. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Минатиот викенд се поднапив малце и му пишувам на бившиот: „Ејјјј“, овој враќа „ Молам“ и јас на тоа „ Е така бе ти да молиш има, да молиш“ :|
    Сабајле гледам мобилниот, ќе се фрлев низ прозор.

Друга дешавка, на факултет презентира една колешка истражување и лаптопот имаше на десктоп позадина од еден тип многу згоден и провокативна поза онака баш. Колешката што презентираше инаку ми е доста добра другарка, па и се избацивме ние со една друга колешка во стил „ Јаоо Сања само ти и попалените тинејџерки држите вакви позадини на лаптопот“. Коа ни упати еден поглед тоа асистентката, оно нејзин да бил лаптопот, а не на колешката, а башка и не е ептен млада. Леле во земја пропаднавме, сеа ептен не мрази, осеќа ќе ни скрати поени од сегде, ахх туга..

На Natali.3, mhmrj, sweet-star и 7 други им се допаѓа ова.
  3. Pelikan

Pelikan Активен член

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Хахаха е затоа јас во последно време гледам да не препрашувам многу и да не кажувам се и сешто :)
    Инаку јас пред некој ден бев со другарка во Бершка и се разделивме таму разгледувавме и до мене поминуваа две другарки и едната на другата нешто и рече, а мене ми се слушна како другарка ми и реков "мм?" во стил "што?" ама фала богу девојчињата изгледа не ме слушнаа инаку ќе се избрукав.

4. Andemona

Andemona Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    2.496
    ааахахахахаххахахХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ ме изнасмеа првиот момент е мноју јак "Ејјјј" хахаххахах е веке вториот е перверзија „ Е така бе ти да молиш има, да молиш“ :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

5. westimka313

westimka313 Активен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    5
    срценце, леле, а може пошто е петок ден на пензионерите , па некој од нив се подмочнал хихихи

6. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.353
    Дома...си се качив ко шимпанзо некое(затоа братучед ми е :D ) на печката....и шо се случи?
    ТАМУ ЗАСПАВ И ИСПОТЕНА СЕ РАЗБУДИВ! :fubar:
    :lol:

На sweet-star, LittlePinky и Dog-lover им се допаѓа ова.
  7. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Мајка ми требаше да прави некој ролат со крембанани :D и купила 10 крембананчиња и јас незнаев дека се за ролат и си ги изедов сите.. :D и и кажувам на мама и ми вика е сега да одиш да купиш, одам јас до најблиската продавница да купам и ете малер немаше крембананчиња, имаше само од белите... :rofl: ништо од ролатот... :D

На sweet-star, Ketrin.Moon, Mahidevranfan и 3 други им се допаѓа ова.
  8. AquaBlue

AquaBlue Популарен член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    571
    Отидов на училиште :fubar: а таму не можев да седам, посебно не на тврд стол :D И моиве другари генијалци, ми ставија 4 столчиња едно до друго и фино лепо си легнав :D Ама пак ми беше тврдо и им ги собрав јакните на соучениците и си ги ставив под мене :rofl:
    Кој ум :fubar:

На sweet-star, LittlePinky и Dog-lover им се допаѓа ова.
  9. cinderella.red

cinderella.red Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    39
    Пред некој ден на телефон откачив едно дете :tmi: само што толку глупо го направив тоа :envy:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  10. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    4.392
    Од училиште отидов со другарка во библиотека, со се ранец и влеговме кај книгите. Арно ама тогаш ми паднаа парите и сеа само се наведнувам да ги земам и со ранецот трррррррр сите книги на земја :o :tmi:
    Кога виде библиотекарот срцето ќе го фатеше кутар човек :D .
    А другарка ми се цепи од смеа. Ете такаа и не избркаја на клоци 8)

На sweet-star, AquaBlue и Mahidevranfan им се допаѓа ова.
  11. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Само јас со глупостиве, за триумфално да ја завршам годината :angel: Му пишувам на татко ми сабајле порака да ми купи масло за тело, го знае тој Бекутан маслото дека го има дома, па барем од Бекутан се разбира, може да ми купи да не се симнувам јас.
    Арно ама пуст аутокорект на мобилниот ми се пишало „Купи ми масло за теле“ :| И овој ми се јавува ми вика, какво масло за теле сакаш мори :D Јас дури тогаш приметив што сум му пишала и сега дел ден ме зеза, мачкај се со масло за теле моја кравице. :D

На Natali.3, love-cat19, Aryana и 19 други им се допаѓа ова.
  12. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    675
    Допаѓања:
    1.592
    На една другарка мајка и се разболе нешто,ама ништо страшно не беше само лежеше 1 ден во болница.Другарка ми ме викна за да ја посетиме,и отидовме во болница,а мајка и сама беше во таа собата,а имаше 4 кревети..мајка и само што излезе од собата,и викам јас на другарка ми,абе ај да се сликаме..И легнавме на 2 кревети,не сликна апаратчето,и ја ставив сликата на Фб..Ама после 1 час,гледам ѕвонат телефони,ми се јавуваат на мене,на другарка ми,на мајка ми,викаат "Што се случило бе??" а мајка ми мртва озбилна вика што? И кога и кажаа за сликата..леле :lol: :lol:

На sweet-star и LittlePinky им се допаѓа ова.
  13. gangstergirl

gangstergirl Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2013
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    88
    Заборавив што беше тоа конструктивно размислување? |(

14. Tubathemaster

Tubathemaster Нов член

Се зачлени на:
    4 јануари 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    И фрлив петарда на жена ми додека спиеше и коа рипна со лопатка за пинѓур ме бркаше низ соба и тоа петарда од оние бомбите со пукат силно и еве а 5саати ни јаде ни пие збунета е уште

15. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Денес наместо да му звонам на еден другар му звонав на тато. И се дерам на телефон : Абе стоко една, анимал еден зошто не ми се јавуваш бе ? 5 саати ли треба да те чекам бе тромавко ? :tmi:
    Среќа што другаров дојде дома, па му објаснав на тато што беше цела работа. :$

16. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    И јас си имам маки со него.. :D
    Еднаш и пишувам на мама дека ќе одам на гости да не ме чека за да ме земе од школо.. а тоа да ти излегло history и мама мислела на час дека сум, и ме чекала цело време.. :rofl:

На sweet-star, Kaylie и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  17. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    32.446
    Не е баш последна , али сепак глупост е.
    Решив да си пржам компири, си вклучив шпорет и несакајќи ми прсна од зејтинот на ринглата. Леле луѓе кога гледам огин :( И во тој момент кај ми беше паметот уште се чудам :fubar: тавчето и под вода :worried:hock: :x Целото тоа резултираше со палење на завесата и остана црно парче :sweat: , а дел од ѕидот беше црн :D

На sweet-star, Kaylie, SnowWhite8 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Идам до веце и глеам дали има топла вода, но бидејќи немаше требаше да го пуштам бојлерот. Ама пошто сум многу паметна, наместо бојлер сум пуштила греалка. И така јас си седам пола саат и чекам да се наполни, кои идам и што да видам :rofl: :rofl: ко у сауна да влегов, а топла вода јок :lol: ќе се запалев, ццц каде со ваков памет? :D :D

19. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Па, ми беше досадно. :wasntme:

Го земав телефонот на татко ми и го сменив моето име во именик во "Tvojot VIP".
    И им пишав порака...

Почитувани, ве известуваме дека сте добитник на IPhone5 по случаен избор. Ве замолуваме да дојдете во најблискиот ВИП ценар и да оставите податоци. Ви посакуваме пријатен ден и среќни празници.

Ептен се израдуваа, жал ми беше да им кажам. :(

На sweet-star, WarriorAngel, AquaBlue и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Малку често ќе ме гледате во темата на распустов. 8)

Па вчера околу 3 и пол сабајле не бев заспана. Бев до собата кај што спијат мајка ми и татко ми да гледам некој филм. Си седнав на фотелија, така лагано, мислиш Скопје сум го освоила. И си пуштив филм, е сега моментот е што не знам како сум претиснала некое копче по грешка и одма почна овој телевизорот на цел глас да пишти, одма го изгасив и го скрив делинското и се преправав дека спијам. Татко ми и мајка ми се будат, целите претресени го бараат делинското, ваљда помислија нешто паранормално се дешава у куќата. И татко ми секако осети дека се преправам, го зема делинското од фотелија и ме испади во соба, после тоа јас сеуште не спиев, ама ни тие не спиеа. ]:)

На sweet-star, LittlePinky и lana.del-rey им се допаѓа ова.