Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Откако ја откитив елката, ја тупнав во ходник. А до неа, на сред пат ги оставив кутиите со лампиони и масичката на којашто стоеше елката. Слична на оваа, само без тоа долното стакло. Додека горното стакло е дупло и измеѓу има миленце. Каде без миленце, нели?
    Си се сместив во кревет и сфатив дека ми се пријаде. Нормално, не запалив светло, да не разбудам случајно некој. И можете да претпоставите што се случи? |(
    Е па да, се струполив врз масичката. Денеска ми тргнало физички да ги малтретирам предметите, по дома. :D Среќа само жлебовите на коишто се држеле стаклата се скршиле. Стаклото е живо и здраво. [​IMG]

И знаете што? Го земав садот со овошје од кујна, мислев дека напипав мандарина. дека беше темно, а и јас ќора... Влегувам во соба, гледам цинтрон бил. :headbang: Фино лепо си се вратив назад, по нож и чинија.
    Арно ама, имаме поприлично голем ходник, а јас не запалив светло. Нели поромантично е да паднеш во темница? :geek: Влегувам во кујна, го уклучувам штракалото за светло. И само слушам: - Цик, цук, бум! :D Пукна сијалицата. |( Мене ме фати страв, не знаев што попрво да правам. Се вратив назад во ходник, демек да запалам светло. Ама сум заборавила дека ја оставив вратата од кујна полу-отворена. И на излегување од кујна, дека прст пред око не гледав... толку јако се ѕвекнав во тоа глупата врата, што морала баш таму да стои... :devil: Што ѕврцките ми искочија. И тоа со кваката во раката ми остана. Едвај запалив светло. :envy:
    За мене само сензорско светло.

На Osamena devojka, Natali.3, LittlePinky и 2 други им се допаѓа ова.
  2. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Добро е бебе шо не ти дале да држиш. :D

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Сега таман си сварив чај и наместо шеќер да си ставам, ја во него си ставив брашно :D
    Ништо од чајо мој, одам на спијање. :D

На Osamena devojka, Ketrin.Moon, sweet-star и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    236
    Скршив две чаши дома и тоа омилените на мајка ми. :clap:

5. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Скршив една пајнца :tmi: од најскапиот сет на мама.И истурив цело шише вода на паркет во близина на регалот кој е прилично скап и е безвременски ;(

6. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Загинав 500 ден. :?: :$

На Natali.3 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. anste

anste Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    127
    ^
    Каде? :P

Да не бидам офф таман да ја гризнам милката ми падна во кал ;(

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  8. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    ^
    Ехее уште вчера беше ова, земени се :lol:

9. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    Вчера бидејки другарка ми ми коментираше на сликата на инстаграм и јас наместо да одам да и вратам на коментарот, си давам сама лајк на сликата :tmi: Готова бев да си го избришам акаунтот, бидејки не знаев дека се дава унлајк, добро што другарка ми ми кажа :D

10. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Ги истурив смоките на кревет.

11. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Земав да јадам корнфлекс,ама чоколадни,и дека сабајле,нели за во школо никогаш не јадам,арно ама од 3 до 7 спиење толку ми требаше,и одма ми се пријаде.Секогаш ама секогаш ставам шеќер,и го топлам млекото,пола млеко на тепих,пола во чашата,и земам сол , ставам,ставам,ставам незнаев колку ми е доста,и му турам малку од млекото на кучето,зошто многу ми беше,леле коа почна да кива кучево незнам зошто,плука се тоа и си викам,ај може не е гладен,и зимам јас да јадам,леле кога ми се слоши,аууу погрозно нешто немам пробано во животов.И после земам да ја измијам чашата,кога ми се испокрши,и викам ај,се случува.И си одам во школо,се спремив се,кога гледам,пола ракав од белиот дуксер црвен :o и си викам што е ова сега,кога го тргнав ракавот,леле ке помисли некој сум заклала некој човек,а тоа да сум си се исекла од тоа чашата,па незнам толку крв зошто ми истече :^) Арно тоа,ама и на друго место уште толку,ама чудно ми е не ме болеше,може малце,ама не ни обрнав многу внимание.Боже сачувај,денов,и на крај на се ова...Се наведнав да ја исчистам чизмата,ми се распукаа цели фармерки,фала богу во двор бев,па кучево ми рипа се радува,леле леле,па почнав да бегам од него,и се сопнав на скалата,и сега едвај ја мрдам десната нога.Не ми се верува :x

На anggell, aaaaa, Ketrin.Moon и 5 други им се допаѓа ова.
  12. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    4.392
    Ми падна чинијата и цел тепих беше со трошки. Еве до сега го чистев :D
    После тоа бидејќи беше зафатено вц-то земав гел за дезинфекција раце и онака убаво си го стегнав што пола на тепих ми се истури и пак чистев :tmi: :o
    Нешто не е в ред :rofl:

13. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Лелеј,па ова не е глупост,ова е малер :D :D :D

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Денес отидов кај баба ми.И си наместив перници да легнам и така со цела сила мислиш Спарта отидов да ја освојувам ја лупосав главава у ѕидов :rofl: Добро барем нема што да изгубам и онака тиквава цела празна е :D ...

На Natali.3, oneday, Elennaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    луѓе паднав во шахта! :drunk:

одев пред шахтата и приметив дека е отворена и на неколку метри од неа јас сплеткав нозе (лева лева десна лева) и бам едната нога во шахта! :tmi:
    по улицата имаше неколку луѓе, некои трчат да ми помогнат некои се кинат од смеење, јас бев од вторите.

Инаку една баба како што правеше муабет на мобилниот кога ме виде како паѓам извика „лелееее падна“ и баммм мобилниот на земја :rofl:

Последици: изгребана ми е цела лева нога, доживотен срам и скршен мобилен на бабичката.
    П.С- Овие сигурно стомакот ги боли од толку смеење, сигурно и стомачни им се направиле веќе. :wasntme:

Денес станав на лева нога, ама утре не верувам на лева да станам бидејќи многу ме боли so i win! 8)

На Natali.3, Ella.313, Elennaa и 17 други им се допаѓа ова.
  16. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    паднав во када :drunk:

некој истурил шампон на плочките, и секако беше мокро во вц и јас трчам трчам за да не направам некоја беља... се лизнав и со грб паднав во када. Си го повредив грбот и задниот образ.
    I have nothing to do here... :rofl:

Секој ден се по трапава и по трапава. :tmi:

Да доловам и сликовито

На Osamena devojka, Dog-lover, Nausicaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Можеби шестнаесет пати, несакајќи ја потегнав закачалката и ми падна.
    Значи доообро, доообро. |( Не знам веќе колку пати ги прередив тракатанците што беа закачени на неа. И плус сега цела е расклатена. ]:)

На Osamena devojka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    1.265
    Леле заплакав од смеење :o :D :D ..Јас да сум те идела би била од оние со стомачниве :D .

Инаку вчера си одам ја по слубите на училиште во гужва и намсто по страна ја со цел памет по средина па кога рипнаа да ме гураат,а јас муабет правев со другарка ми и си зборам.Децава ме гледаат ,а јас како некоја лудача си зборам на цел глас.
    Завчера си одиме и другарка ми ...е ене го ***** И јас право во книжара..Влеговме и другарките "Што ке купуваме?" ,a jaс "Епа нели купувате нешто?" и ајде ке излеземе,па кога ме бутнаа накај него..а мене една смеа ме фати и така и мене и него не смируваа ..пошто заплакавме од смеа..ништо од бегањето,важно е дека ја проколнував другарка ми цел ден :$

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Ова пред неколку дена. :D
    Се изгубив низ Кичево. :rofl: си шетав негде, кутрата незнаев више кај терам, и си седнав пред една продавничkа и го чекав татко ми да ме најде. :lol: и за беља дожд заврна. :D ама не ме наврна многу. :D

На Girl-50, Ketrin.Moon и LittlePinky им се допаѓа ова.
  20. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    236
    хахахах исто и јас сего го направив тоа :D