Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.227
    Допаѓања:
    56.914
    Ова со Аргетата ме потсети на една моја :D
    Не е последна ама не да е глупост...
    Цимерката никако, ама никако не можеше да ја отвори Коктата и ме викна на помош. Јас напнувам, вртам, не се отвара за жива глава. Со цел ум земам нож (од оние со остар шилец). Почнав да сечам на капачето за да го отворам, и нормално нели, ми летна ножот и шилецот си го закачив во другата рака на местото кај што се спојуваат палецот и показалецот. Не беше големо дупче, немаше страшно многу крв, и почнав да се смеам (со сила, за да не заплачам :D ). Одам така до ве-це за да се измијам, и наеднаш почна да ми се врти се’ пред мене... и се онесвестив :rofl:

Цимерката од ум се помести, почна да ме мачка со колонска, јас се освестив, после некоја минутка почнав да се смеам со таа малку сила што ја имав :D
    Појма немам што ми стана, ама некое време после тоа Кокта со очи не сакав да видам :shake:

На srcekrsacka, Smilly, rossonerka и 4 други им се допаѓа ова.
  2. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Последната глупост која ја направив....хмммммм. Слепо го следев рецептот за сладолед од јагоди.
    Грешно сум го запишала и наместо прво да ја изматам хоплата, додадов се’ во неа и почнав да матам.
    Кујната беше испрскана од под до таван, заесно со се’ во неа :D

На babyblond и LivingGlam им се допаѓа ова.
  3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Бев со другарки во една пицерија. И отидов до тоалет, и кога изегував се фаќам за квака, а во исто време и некој ја повлече да влезе. Јас мислев некој од другарките е и ја држев вратата за да не влезе. И на крај ми ја отворија некако вратата, и кога некоја си непозната. И целата со прашалници ме гледа, што се случува и јас ,,извни мислев некој од моите другарки е‘‘ :$ :D и излетав хаха :lol:

4. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Последната глупост што ја лупнав :tmi: - таман на излегување од кај гинекологот и ни две ни три туку ко од пушка-слободно може да се сексаме, така? Еве веќе длабоко сум влезена во 9ти, па нема лошо да ми дојде :tmi:

И по неколку секунди си велам во себе ех плавушо, браво :clap: |(

5. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    На завојот, што треба утре да ми го менуваат, си цртав со фломастери.. Утре кога ќе ме види докторот.. :?:

6. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.619
    Допаѓања:
    2.472
    седам на фемина наместо да учам.. :$

7. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Се здткав пред еден изузетно привлечен машки примерок.

Си шеткам јас така со флаерче во рака, застанав да си го видам таблото, и се погоди еден дечко до мене, абе алал им вера на неговите каков го напраиле. И ми вика „Извини, кај се делат флаерите?“, и јас со ококорени очи и збунета му викам „Се делат“.

:Down:

На PavWellbeck72, srcekrsacka, DarkRose и 11 други им се допаѓа ова.
  8. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Последната глупост..хмм,отварам бомбоњера-германска од матурската и ми требаше да изедам половина од бомбоните за да сватам дека се расипани..аман каде ми отиде паметот?

9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Hе е баш последна ама мора да ја кажам ми остана во паметење :rofl:
    бев кај другарка, ладно беше, оваа имаше температура!
    и ми вари кафе, и го носи, и зема садови да мие! и термометарот и беше на маса :lol:
    и си викам чекај да ја измерам температурата на кафево ??? :!:
    хахахаха, и го ставам термометарот, и ооопп се пукна :o во шољата! па многу јасно, кој знае колку е жешко тоа кафе , јас па со цел памет.... ќе бутам термометри во него :D и пукна што пукна, ама
    се :sweat: од страв, викам леле што ќе правам сега!
    и станав со се кафето го истурив у вц, и другарка ми ми вика абе зашто го истури кафето, викам де мори, шеќер си стаила по грешка :$
    аххахахахаах!!!

На srcekrsacka, Smilly, Monna.Monna и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    ^ Ами кога го немаше термометарот што ти рече? :D Не праша каде е? :D

Јас денес како сум се обрукала, значи алал да ми е. Иди синот од газдата (кој е екстремно привлечен) за да ја собере киријата и влегува кај мене в соба. И ајде почнавме да правиме муабет за станот едно друго, јас од септември нема веќе да живеам тука, па му кажував и едно време ми вели сосема нормално, треба плескање во собава! Ликот мртов озбилен.

Која фаца ја направив, да се видев од некоја страна ќе се скинев од смеење. Ај што ја направив фацата небаре сум видела гола мечка, кога се задткав аааааххааа, овај де, не, ама не, не знам, не не не....
    Детево се чуди и ми вика ама зошто не? Па пред секое заминување мора плескање. Јас уште во фацата како мајмун за семки, како теленце што се пули во шарена врата. И ми вели добро тогаш, откако ќе се исселите тогаш ќе исплескам.

И во тој момент станува и ми вели чао :D Седнувам јас на кревет и се прашувам што побогу се случи.
    Отворам google translate и гледам pleskanje = варосување на овој јазик тука. Детето мислело дека треба да се вароса и можам да претпоставам што си има помислено кога почнав да дткам.

Откако видов што значи си го удрив најјакиот фејспалм.
    Колку сум загулена на моменти, тоа чудо е :D :D
    Ова само мене може да ми се случи дефинитивно :D :D :D

На LittlePinky, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, srcekrsacka и 24 други им се допаѓа ова.
  11. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    ^^^ плескање море, плескање :rofl: на кој јазик е ова :^) аууууу стомакот ме здоболе :rofl:

12. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    седв во соба и сакав до дневна да земам нешо , ја отварам вратата и :o една другарка на сестра ми сакала да влезе и кога ја видов ме извади толку од памет ми се насолзија очите , се смеев и плачев :lol:

13. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.165
    Допаѓања:
    259.346
    Иако не сум плавуша се најодв у слична ситуација :lol: На излегување од кај гинекологот ми вика се е супер слободно имајте си секс, и јас се вртам накај него и му викам ФАЛА ДОКТОРЕ! Човеков се изнасмеа, а јас се :$

14. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Последна глупост сто ја направив е пред пола саат,заборавив да ја исклучам печката (ринглата)а варев компири и си седам јас во мојата соба така спокојна си дремам на интернет кога како блиц ми светна во главата за компирите и станувам така залетана а ногата ми заспала |( и трчам јас ама тоа чекорите некако недефинирани кога ја лупнав ногата од ѕидот и еве сега прстот до најмалото прсте крвари не го осекам па и не да се подразмислам зосто така си ги ударам екстремитетите од секој мозен ѕид низ куката туку дојдов до заклучок како едно мало заборавено прсте мозе да боли толку многу па несто џоа научник демек и ситници предизвикуваат голема болка :!: |(
    П.С компирите се спасени :clap:

15. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.654
    Допаѓања:
    4.568
    Го заборавив тенџерето во него околу 1.5 литри млеко и цело загоре ....па ко ненормална го рибав со вим и со жица :worried:

16. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Дедо ми ми рече да му скратам некои фармерки долги биле |( и ја седнав на машина и наместо два пати мери еднаш сечи , ја двапати Мери еднаш сестра и :wasntme:
    Како на Досе му ги направив , како пипер изгорен :rofl: и едната е подолга од другата :$ а дедо ми да ми е жив , не се жали добри му се .
    али мислам дека нема да сака да му шијам никогаш :?:

На srcekrsacka, nena2010 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  17. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Не е тазе пред година дена е...седиме со другарка во кафич (која е инаку пушач, а јас не) и зборевме за нешто колку спондано ми дошло да го направам и доаѓа дечко неможам да опишам колку беше убав....и ми вика извини може на кратко упаљачот ( незнам како ама упаљачов беше точно пред мене) и јас ни 5 ни 9 зимам на другаркава упаљачот ко да е мој и таква окезена му викам СПОНТАНО (место секако) :worried:ilent:

На shushu, WarriorAngel, joana18 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Пред некој ден кога си идев од полагање матура, бев ептен многу стресена. Ми беше жешко и тешко, мислам дека од мене вруток се сливаше со издашност од 11 метри кубни во секунда. :D Така занесена, на влегување во еден супермаркет се удрив во картонска фигура, одев со главата надоле. Работата е што најкултурно му се извинив, си влегов внатре и на излегување дури видов дека е од картон. :rofl: :rofl:

Ооо, отидена сум јас. А најчудно е што денеска ми стана најсмешно, си седам и си се смеам. :rofl:

На sweet-bebufce, WarriorAngel, PavWellbeck72 и 11 други им се допаѓа ова.
  19. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Последна глупост....класичното утепување на високи чевли

Идам јас така самоуверена, со дигната глава, на новите високи сандали. Како што сум висока речиси метро и 80, вака се осеќав како манекенка. И поминувам покрај едни девојчиња ама помали, веројатно седмо осмо беа, а у глава ми се врти филм еј сеа којзнае што си мислам што типка сум. Во тој момент така фино лепо свиткав нога мислам 180 степени ми се сврте. Кога фатија да се смеат овие, да се виткаат па уште со прст почнаа да покажуваат. А јас мртва ладна уште се вртам позади да видам на што се смеат :x :drunk:

20. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Одам кај фризерското студио на некојси познат стилист, да го прашам за деколорантот, цена, ова она... :D
    Ама штом многу други не ме разбрале, и како научна фантастика им се чинеше тоа, си реков да го прашам човекот... :geek:
    Тој му ја фенираше косата на некојси манекен, уатевер, и тој го спремаше за фото-сесија. Фотограф таму, и еден друг човек, и му вели-еј, едно девојче.
    Јас-не, продолжете, можам да чекам. Он-не, не, кажи...
    Фејспалм 1-Знаете што е деколорант? -Он, :o Дали ЈАС знам што е деколорант? Па јас предавам за тоа. (имал и школа човекот, не сум знаела :tmi: )
    Фејспалм 2-(се обидувам да се извлечам некако) Не, сакав да прашам, затоашто други не знаеја што зборувам, и сакав и за цена да прашам. :tmi: (зини земјо, голтни ме).
    Фејспалм 3-ама од моја страна-Ми рече-ќе мора да ги прашаш девојките утре на телефон, пошто јас врска немам со цените. (А тој е сопственик).
    Сепак 2-1-за стилистот. И со наведната глава, се фејспалмам и се смеам додека стигнав кај другарка ми. :D