Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    578
    Прееска со дечко ми си седиме во темно, во паркот во една дрвена куќичка со кафенце и цигарче..
    Така размуабетени се заборавив дека надвор сме и на тоа масичката пред мене си тресам ли си тресам од цигарата во нешто што ми се видело како пепељара :^) ..тоа мобилниот негов да ти било. И едно време ми се врти овој "Абе што праиш ти несреќо една?" :^) Светнувам со мобилниов мој и што да видам, една планина со пепел кај него на телефон. :lol: Па и изненадена дури. :o

Ме пукна од заебавање после тоа.. вика "а ти што си мислеше, дома си?" :?: :D
    Не сме можеле од смеење да се соземиме. Талентирано момиче ви сум јас. 8)

Ај заљубена изгубена.. па ми се простува некако. :D

На hermosa, Marossa и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  2. sweetgirl77

sweetgirl77 Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    12
    Pred nekoja den zvonese telefonot i toa bese majkami dodeka go najdam telefonot iskluci i potoa koga sakav da i zvonam se javiv na drug broj |( i se izglupirav kako isekogas glasot mi bese nekako nepoznat pa prasav mamoo ti li si :angel: i potoa koga mi kaza deka e drug vednas iskluciv :D

3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Мајка ми купила панталони, од комплексот во населба. Ама не и` биле точни. И ај да излезам некој херој, јас отидов да ги вратам. Земав ќесето и надвор. Влегов во комплексот и ми текна дека заборавив да ја прашам, од каде ги купила. :D

Најискрено зажалив што не си го земав мобилниот. :D

А дека ми е глупаво да носам чадор на снегов, цела наврнав. Косиштево-утоп. Не ми паѓаше на памет да се вратам до дома, како што бев до половината со кал. Прибидејќи ми се замаглија овие :geek: и не гледав каде газам, сите можни вирчиња ги потрефиф. :D

Три-четири пати го свртев комплексот, бев изгубен Германец. И кога конечно го потрефиф тој бутик, влегувам внатре: - Извинете, мајка ми од тука земала некои панталони? :facepalm:
    - Ооф, душичка. Те гледам уште од прееска се врткаш, нешто бараш. Сакав да те прашам, ама не те прашав.
    :D

Памет за друг пат - Елена, дваесет и први век сме! Мобилни постојат! :D

На sweet-star, tinka-mace, Hipster и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Ги избришав прозорците и наместо каде што треба,го пикнав средството за чистење во фрижидер :tmi: Мајка ми вика целата сум била завеана,а јас и викам е арно се дешава.Јакото е што после тоа истурив цела чаша нескафе врз креветот,ни покривка остана ни материјал :D и мораше скришно да исчистам се,оти ако ме видеше со се кревет ќе летав надвор.
    Аа да и некна си го оставив телефонот на земја,додека да си ги врзам патиките и кога се исправив,што да видам,Медо(кучето) си го грабнал и си го однесол во тањирчето негово :D :D :D Арно не се скршил,само екранот изгребан целосно :D :D

На LittlePinky и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  5. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Прееска бев до продавница да купам нешто за доручек. И сеа отидов на каса ги платив тие работите, си го зедов кусурот и заминав. Само што излегов одма по мене дојде продавачката и ми вика : Ејј девојче, ќе не честиш со ова, за нас ли го оставаш? Кој е поводот? Се смешкаше и ми ја подаде кесата. Леле ми доаѓаше в земја да пропаднам. Изгубен случај сум, незнам по кој пат ми се дешава ова истово :headbang:

6. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Одам во продавница и мајка ми ми кажа да земам од јацата со две жолчки.Одам ја фино лепо и гледам таму пишува,јајца 8 денари и доаѓам на ред и викам на продавачката:
    -Може 15 јајца,од тие со по 8 жолчки што ви се?
    Коа почнаа да ми се смеат и кога ми текна што кажав ми идеше во земја да пропаднам и на Хаваите да се појавам. :rofl:.
    Ех,оваа луда глава 8).

На Natali.3 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    958
    Допаѓања:
    513
    Оф бе :tmi: :D
    На новиов телефон немав запишано ни еден број, па сакав да и се јавам на мајка ми да и кажам да ми купи шампон за коса, и наместо 078 вртам 034 :tmi: И таму ми се јавува една жена со сличен глас како на мајка ми, и и велам мамоооо и оваа: Грешка си, овде не е мајка ти. Јас не ја разбрав и и велам ама мамо шампон да ми купиш, и оваа ми се дере абе девојче ме слушаш ли ти мене, овде не е мајка ти грешка си и ми затвори :rofl:

На Osamena devojka, Elennaa и LittlePinky им се допаѓа ова.
  8. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Минатиот викенд, сабота беше, и ајде викам да искочам во еден од локалните ноќни клубови. Се средив, облеков краток и тесен фустан без прерамки (каде што се наоѓам моментално, времето е топло), и така височки штикли, пут под нозе и правац во ноќен живот...
    Се запознав со еден Французин (читај: му го удрив меракот) и седнавме на едно сепаре со мала и ниска масичка на средината. И ајде јас прва да станам да заиграм малку, почнав да цупкам во место и да се вртам та на лево, та на десно (нАли, изигравам дама, фино си танцувам, да оставам добар впечаток де...) и по некоја минута стана и он да игра со мене.
    И јас свртена со лице спрема него, а позади мене масичката, малку бев весела (читај: пијана) и почнав да мумљам нешто, а он се доближи до мене да слушне мислејќи дека сакам да му кажам нешто.
    И нели дека бев многу весела, абе некако ми се сплеткаа ноџињата и се осетив дека почнувам да се навалувам па во последен момент го зграбав за врат божем да се додржам и да се исправам, ама јадниот он како што беше навален, само го повлеков надолу со мене.
    Така здраво плеснав на масичката и сите чаши ги искршив, а стакло и ден денес вадам од грбот, па на цела несреќа и он падна врз мене, мислам дека сите ребра ми ги извитка.
    И тука нели, цел клуб со вперени очи во нас (се слушна такво трескање, мислиш нилски коњ паднал), он се исправи па ајде лепотицата да ја крене, и како што ме зграба за рамена, ми го потфати и фустанот, и од голем зор да ме исправи си седна на сепарето, а јас завршив на колена со главата во неговото меѓуножје и со гол газ (бидејќи ми го расмести фустанот, и долниот дел ми се качи до пупак, среќа најубавата танга ја носев!).
    Абре се отрезнив МОМЕНТАЛНО, и видов-невидов, "си ги закачив штиклите на уши" и правац дома! Мислам дека личев на крвав еж со стаклото на грбката додека трчав низ вратата со гол газ!
    А он па, јадниот, оди по мене и ми се извинува...
    Штета, а баш сакав да бидам претставителна таа вечер!

На sweet-star, Natali.3, Ella.313 и 12 други им се допаѓа ова.
  9. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.877
    Допаѓања:
    107.825
    Бев со другарка ми во Рамстор. Видов во една продавница евтини блузички за керка ми,земам една и одам на каса да ја платам. Си отварам паричник и викам супер,имам 300 имам и 1000 , па ќе одиме во кафич. Ги давам 300 и одиме во кафич,си нарачуваме топло чоколадо. Кога го испивме,пред да побараме сметка, викам чекај пари да извадам, другарка ми остава 100 ,јас што да видам 50-ката во паричникот ми се видела 1000-ка :fubar: јас во паника, другарками се кине од смеење,вика ни јас немам пари да ти позајмам имам само 7 денари. А и јас требаше да платсм 100. А имав само 60 ден и некои стини. И на крај ми фалеа уште 4 ден. Мене ме фати што срам,што смеа и викам абе блузава одам ке ја враќам 8) трчам накај продавницава со сметката, и викам дека и е мала на ќерка ми за да ми ги врати парите,а таа ми вика пари не враќаме. Се вратив во кафичот и сега викам брат ми ќе го викаме :lol: и кога наоѓам едно евро во паричник и ја пратив другарка ми да го смени во менувачница. Ама и тоа беше прашање дали ке го сменат. Потоа доаѓа другарка ми и гледам и дале 50 денари. Е се прерадував хаха , го плативме кафето и си заминавме
    Друг пат памет да си го прегледувам паричникот пред да одам некаде

На Elennaa и LittlePinky им се допаѓа ова.
  10. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Имам нов колега ,и разменивме тел броеви (професионално за работа .. ) но јас не сум го слушнал добро или кој знае каде ми бил паметот кога се претставил па место името Горан си го викам постојано Љупчо :lol: :tmi: и така сум го меморирал во тел :rofl: .Ми се јавува ,јас си разговарм со Љупчо :D па и некоја зафрканција падна на сметката на Љупчо ..КОГА забележав ]:) :$ :$ :$ му се извинив де али ете што ти прави едно мало невнимание :fubar: :lol:

11. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.417
    Темата во општи дискусии "мобили и фиксни оператори" не ја ни дочитав, некако мозокот ми ја прифати како мобилни или фиксни протези. Си изнапишав фино лепо едно долгооо мислење, и таман да кликнам Испрати одам на доле и читам нешто за кредити и глупости. Си велам еј хаха овие утнале темата. Кога сфатив дека јас утнав тема :tmi: добро е што не го испратив мислењето.

На Twinkles и LittlePinky им се допаѓа ова.
  12. SweetGirl-13

SweetGirl-13 Активен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2014
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    18
    Ehh,да беше една ама 100000 се :)).
    1случка:
    Си одам јас така по патот и гледам еднод евојче личи на другарка ми.И вака отпозади идам полека накај неа и ја гушкам и и викам:Кај си ма Ели арна ли си?
    И девојчево се врти и коа гледам некое сосема друго :worried:
    Леле тоа каква срамота беше,сега се смеам ама тогаш викав зини семјо голтни ме :worried: :$ Hhahah
    2случка:
    Јас,и уште 3-4 девојчиња играме в/п.И иде кај мене редот и го прашав едно девојче најмало беше околу 7-6-7 години(јас 9 :D),и вика предизвик.Му викам оти имаше дрво со јаболка во близина да оди да набере 5 јаболка за сите по едно.Девојчево мало,не сфаќа и замислете оди хаахах :emo: .И ја чекаме 10-15 минути и коа гледаме некој вика ПОМООООШ!!Излегуваме и го гледаме девојчево на дрвово најзгоре а околу дрвото 3 големи кучиња и неможе да се симне :D и викавме големи деца да ја симињаат,ги бркавме кучињата.....Тоа ми беше најголема глупост,ама тогаш се засрамив,и уплашив си викам девојчево никогаш нема да се симне од дрвово :worried: :D :rofl: :lol: 8)

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Секогаш кога ставам алишта за перење, мајка ми ме прашува, дали имам нешто по џебовите. Овој пат, убедено, одречно и` одговорив, дека немам ништо.
    Поручеква, ми се пријаде. И ај си викам, ќе џвакам мастика, можеби ќе ми помине апетитот. Влегувам во детска... и ми светна, дека ми останала цела опаковка мастики, во фармерките, што ги ставив за перење: - А бе фармерките.. а бе мастиките... а бе машината! Мамоооооо! Кај ми се фармерките? :D

Фала Богу, не им е ништо на фармерките! :D Додуша и на мастиките... сакав да ги пробам, ама сестра ми триста филмчиња ми направи, како прашакот е навлезен внатре. :D И ништо, г фрлив. :wasntme:

И прееска, мајка ми отишла во продавница, ми ги купила истите мастики.
    А бе душа е. :hug:

На Osamena devojka, Natali.3, Ketrin.Moon и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.307
    Допаѓања:
    22.600
    Го забораив клучот на врата од надвор и си тргнав, после два саати ми текна :@

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    1.611
    Се враќав од школо,и си одам јас накај дома,а во паркот седеја две девојчиња на клупа.И јас од далеку ги гледам,и викам еј од мое одд другарките...И почнав да им мавтам со раката и им се смејам,а овие ме гледаа некако чудно..И си викам шо ме гледаат овие вака,и како што се приближував до нив,ми текна дека не се тие,и божем позади нив имало други деца и за да се извадам ко божем на други мафтав,му мафтав на дрвото..цц се усрамив,ама и они се збунија :D

На Natali.3 и LittlePinky им се допаѓа ова.
  16. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Истрескав нешто многу глупаво пред цело одделение и коментарите беа : лелеееееееееелелеееееееееееелелеееееееееее(facepalm) " шта чеш, живот :rofl:

17. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.339
    Му ставив лајк на сите слики на претходниот симпатија и овој,разгледувајќи и одлучувајќи кој ми се свиѓа. :rofl: :rofl:

На lana.del-rey и tessie им се допаѓа ова.
  18. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
    :D јака! Ма што ти е гајле ;) Нека бркаат работа :lol: Ако вака малку да ги збунеш 8)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Е сега јас. Вчера, наместо кај дечко ми, пратив порака кај мајка му :punch: Среќа немаше некоја експлицитна содржина како што би можело ама ипак не беше најневина :$ Брукииииии!!! Мислам никогаш нема да можам да ја видам жената во очи :fubar: срамота!!!!!!!!!!!! СРА-МО-ТА! :@

19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.765
    Допаѓања:
    23.732
    :D Царица! Немаш гајле, можеш да им го спуштиш оној добар познат изговор „Ако стаам like на сликата, ми се свиѓа сликата, а не ти“ :rofl: и уште глупи да излезат на крај. :D

На lana.del-rey, Dream-Girl и LittlePinky им се допаѓа ова.
  20. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    401
    Допаѓања:
    1.265
    Решив да легам на снегот :$ ,си легнав јас си се наместив и кога ми текна дека ги носам тесните фармерки една паника ко ме фати :@ .10 мин. се мачев да станам,и накрај ми помогна другарка ми. :lol:
    Истиот ден паднав три пати на лед и тоа на истото место ,а после ми падна цело чоколатце пред служителката,па после паднав од кревет....
    :x :x :x