1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Уште не оладен сутлијашот, течен, јас трк да го пробам. Додека да стигнам до дневна, пола ми се истурил на тепих, а пола во ракав ми влегол. |( Немаше да биде толку трагично, доколку јас не го „пресолив“ со какао и не беше толку темен сутлијашот, а светол тепихот. :clap:

Е па ќе си рабаш Елено, ќе си рибаш. Кога не гледаш кај одиш...

На sweetgirl358, Snow-Star, LittlePinky и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    367
    Испив чај, нескафе, капучино, јогурт во рок од 1 саат дур седам пред пц и мислам дека ќе :puke:
    Баш сум талент.. |(

3. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    1.265
    Што Бог ме тераше да носам кратка блуза кога требаше да ги пробуваме униформите :^) .Ми ја видоа долната мајца,хулахопките и малку гаќите.Ете ти последици од фармерки со низен струк :D .Јас облекувам од позади другарките ја спуштаат блузата.
    А фацата на машките чудо невидено...

Прикачени фајлови:

• large.gif
      large.gif
      Големина на фајлот:
      941,1 KB
      Прегледи:
      293
    На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    Му вртам јас на еден мој другар да го прашам во врска со едни прашања за училиште,и тој се јавува и јас му викам еееј,знаеш ли зошто те барам..?и тој ми вика зошто.?и јас онака весело му викам па затоа што имам кредит... :rofl:

На tinka-mace му/ѝ се допаѓа ова.
  5. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Ми се истури ацетон на лаптопот и сега е бело местото.Има лек или готово е? :(

6. zaljubena18

zaljubena18 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2013
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    139
    го измешав дечко ми со брат му (близнаци се), ојдоф до него и му викам јас дојдоф, и тој ми вика ***** внатре е те чекат, ова на училиште се деси, :D :$ за среќа што не го бацив :!:
    се стопив пред негоо :lol:

7. Makeup

Makeup Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2013
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    50
    Бев на роденден кај најдобар другар и незнам како се сопнав он нешто на земја се спружив колку што сум долга и широка :lol: Брукиии :D ( не е баш последна од пред скоро една година е :D )

8. CupOfChanel

CupOfChanel Нов член

Се зачлени на:
    21 февруари 2014
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    6
    Ако јас не направам некоја глупост, тогаш се прашувам кој.

Денес, на училиште, наставничката по биологија не повика во училницата на другото одделение. Бевме неколку девојчиња од моето одделение кои се одговорни за таканаречениот клуб/ секција во која учествуваме.
    Сите културно влеговме во училницата, седнавме и внимателно ја ислушавме наставничката. Откако заврши разговорот, мене ми ја подаде папката која стои во нејзиниот кабинет и самиот клуч од кабинетот и ми даде одговорност да ја однесам таму.
    Ја однесов и ја ставив на местото каде си седи, и се вратив во училницата, само да го вратам клучот. Влегувам во училницата, и го дадов клучот на наставничката и се упатив кон вратата. Ја фаќам кваката. Не се отвара. Повторно. Не се отвора. И пак. И пак не се отвора.

Во позадина се слуша смеа, јас не можам врата да ја отворам. Замолив некој да ми помогне, а тогаш уште повеќе почнаа да се смеат. Ајде, се најде девојче кое стана и ми ја отвори вратата.

Кога излегов... Леле, зарем толку сум глупава, па ни една врата не можам да отворам.

9. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Креонот ми се кршеше постојано и решив да го оставам да ми се стврдно малце во фрижидер за да може полесно да го наоштрам. Поминаа неколку дена и го барам каде ми е, каде ми е.. го нема. Отворам фрижидер и го гледам на полица си седи. Ејј што бара тука бе.. па се сетив :lol: :lol: :lol: :lol:

10. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    А таман помислив дека ги намалив глупостите (после поплавата што ја предизвикав, неподносливиот мирис во мојата соба на таванот заради отровите кои ги правев, млекото што го истурив на креветот, бањата која ја поплавив кога се туширав, трчањето како мува без глава и „сообраќајната несреќа“ со велосипед) и еве, не било така.
    Отидов да се туширам. Не знам кој ѓавол ме натера. Има некое нешто, некое филтерче или како и да се вика на отворот за вода во туш-кабината. Јас решив да го извадам.
    Заборавив на тоа и продолжив да се туширам, да пеам, да си замислувам ситуации, како и секогаш кога се туширам. Почнав да си играм со капачето од шампонот и морав несвесно да го ставам во отворот. Кога се сетив што сум направила и се обидов да го извадам тоа глупо сино капаче, веќе беше доцна. Заглави. :lol: |(

11. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    јас само пари гинам ... ццццц
    сабаље, ајт 60 денари си паднале некаде по пат.
    па си останав гладна на училиште хахах :lol:

На Natali.3 и LittlePinky им се допаѓа ова.
  12. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    последно... наставникот по физичко ми рече да се вратам по дневникот а јас (бидејќи мн. често го земам) му реков: а наставниче, ја ли сум дежурна, му покажав среден прст и си излегов од салата кулирајќи си :P

13. Dimkovska123

Dimkovska123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    62
    Значи вакаа.. :D
    Ѕвонеше и ајде сите надвор од училна искачаме и слушам некој вика по мене, димковскаа, димковска..(ама јас горе на втори спрат, а професоров доле на скали, на први спрат) и коаа глеам доле професоров по гео..
    и му викам ,,оо кажете професоре'' :D.. и вика он ,, димковска ќе ти го фрлам пенкалово да го фатиш и да го однесеш во прво три на еден ученик'' , и јас онаква,, нема проблем професоре'', и он фрла и јас таман да го фатам, го испуштив од раце и тресна доле, и се скрши :lol:
    и он вика ,,абе димковска го скршивме пенкалото, ајде ништо'' и ја тука се пукнав од смеење :D
    и како баш се се погодува се со професоров по географија н екои вакви случки ми се погодуваат :D

На sweet-star, Snow-Star и LittlePinky им се допаѓа ова.
  14. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Денеска правам муабет по телефон со брат ми и онака му се фалам дека читам книга. Ме прашува чоеко која и јас си кажувам Me Before You ама арно ама наместо да ко кажам авторо Jojo Moyes(сега незнам дали на Македонски ќе му дојди Џоџо Мојс) ама како и да е јас ко од пушка викам Моџо Џоџо(Mojo Jojo) то е онај мајмунот од пауверпафгрлс со мозоко. Ко се сетив со кажувам се умрев смеење. Сега цел ден ми се смеат со татко ми и мајка ми поради тоа, сите ми ѕвонеа на телефон :tmi:

На ddevojce му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.511
    Допаѓања:
    17.523
    Па добро не е последна , малце од поодамна е ама нема везе :

Одиме на гробишта со баба ми и таа поминува покрај оден гроб и вели :
    - Леле па овој човек здрав беше од што умрел ?
    И јас со цел памет :
    - Па нели гледаш бе бабо пишува на надгробната плоча ,, Од фамилијата " ( нели пишува од кој е гробот и јас тоа го треснав ) :D

16. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Позајмив УСБ од една комшика, ми требаше да испринтам нешто.
    Отидов, испринтав и си дојдов дома.
    УСБ МИ ОСТАНА ВО КНИЖАРАТА.
    Ќе одам да го земам сега :tmi: :rofl:

На lana.del-rey му/ѝ се допаѓа ова.
  17. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    не е многу тоа... јас си изгубив 600 денари. тапа дете :D

18. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    Денеска по право станав да одговарам, ме прашува за акционерско друштво и јас почнувам и наместо да кажам основачко собрание,јас реков собраничко востание !!! wtf?? ама важно ја насмеав професорката :D :D :D :D Чудо дете !

На Natali.3 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    8.878
    Вчера бевме излезени неколку другарки и почнавме да зборуваме за серииве и ја залетана наместо султан сулејман реков хурем султан и неговите жени а другарками сулејман султанката :tmi: :D

20. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    367
    Се договорив со дечко ми денес во 17 да се чекаме и јас се успав... Станав од спиење во 6 и има што да видам на телефонот 47 пропуштени повици. Ме чекал тој душичка, дур јас сум си спиела..хјфдцхгдехцфхфцвхјдфве.... само јас можам да сум толкав идиот. :fubar: :@ :headbang: