Последната глупост што ја направив

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Aug 28, 2010.

1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Уште не оладен сутлијашот, течен, јас трк да го пробам. Додека да стигнам до дневна, пола ми се истурил на тепих, а пола во ракав ми влегол. |( Немаше да биде толку трагично, доколку јас не го „пресолив“ со какао и не беше толку темен сутлијашот, а светол тепихот. :clap:

Е па ќе си рабаш Елено, ќе си рибаш. Кога не гледаш кај одиш...

2. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

Испив чај, нескафе, капучино, јогурт во рок од 1 саат дур седам пред пц и мислам дека ќе :puke:
    Баш сум талент.. |(

3. summer-lover

summer-lover Популарен член

Што Бог ме тераше да носам кратка блуза кога требаше да ги пробуваме униформите :^) .Ми ја видоа долната мајца,хулахопките и малку гаќите.Ете ти последици од фармерки со низен струк :D .Јас облекувам од позади другарките ја спуштаат блузата.
    А фацата на машките чудо невидено...

Attached Files:

LittlePinky likes this.
  4. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Му вртам јас на еден мој другар да го прашам во врска со едни прашања за училиште,и тој се јавува и јас му викам еееј,знаеш ли зошто те барам..?и тој ми вика зошто.?и јас онака весело му викам па затоа што имам кредит... :rofl:

tinka-mace likes this.
  5. sweet-star

sweet-star Популарен член

Ми се истури ацетон на лаптопот и сега е бело местото.Има лек или готово е? :(

6. zaljubena18

zaljubena18 Истакнат член

го измешав дечко ми со брат му (близнаци се), ојдоф до него и му викам јас дојдоф, и тој ми вика ***** внатре е те чекат, ова на училиште се деси, :D :$ за среќа што не го бацив :!:
    се стопив пред негоо :lol:

7. Makeup

Makeup Истакнат член

Бев на роденден кај најдобар другар и незнам како се сопнав он нешто на земја се спружив колку што сум долга и широка :lol: Брукиии :D ( не е баш последна од пред скоро една година е :D )

8. CupOfChanel

CupOfChanel Нов член

Ако јас не направам некоја глупост, тогаш се прашувам кој.

Денес, на училиште, наставничката по биологија не повика во училницата на другото одделение. Бевме неколку девојчиња од моето одделение кои се одговорни за таканаречениот клуб/ секција во која учествуваме.
    Сите културно влеговме во училницата, седнавме и внимателно ја ислушавме наставничката. Откако заврши разговорот, мене ми ја подаде папката која стои во нејзиниот кабинет и самиот клуч од кабинетот и ми даде одговорност да ја однесам таму.
    Ја однесов и ја ставив на местото каде си седи, и се вратив во училницата, само да го вратам клучот. Влегувам во училницата, и го дадов клучот на наставничката и се упатив кон вратата. Ја фаќам кваката. Не се отвара. Повторно. Не се отвора. И пак. И пак не се отвора.

Во позадина се слуша смеа, јас не можам врата да ја отворам. Замолив некој да ми помогне, а тогаш уште повеќе почнаа да се смеат. Ајде, се најде девојче кое стана и ми ја отвори вратата.

Кога излегов... Леле, зарем толку сум глупава, па ни една врата не можам да отворам.

9. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Креонот ми се кршеше постојано и решив да го оставам да ми се стврдно малце во фрижидер за да може полесно да го наоштрам. Поминаа неколку дена и го барам каде ми е, каде ми е.. го нема. Отворам фрижидер и го гледам на полица си седи. Ејј што бара тука бе.. па се сетив :lol: :lol: :lol: :lol:

10. QueenElena

QueenElena Популарен член

А таман помислив дека ги намалив глупостите (после поплавата што ја предизвикав, неподносливиот мирис во мојата соба на таванот заради отровите кои ги правев, млекото што го истурив на креветот, бањата која ја поплавив кога се туширав, трчањето како мува без глава и „сообраќајната несреќа“ со велосипед) и еве, не било така.
    Отидов да се туширам. Не знам кој ѓавол ме натера. Има некое нешто, некое филтерче или како и да се вика на отворот за вода во туш-кабината. Јас решив да го извадам.
    Заборавив на тоа и продолжив да се туширам, да пеам, да си замислувам ситуации, како и секогаш кога се туширам. Почнав да си играм со капачето од шампонот и морав несвесно да го ставам во отворот. Кога се сетив што сум направила и се обидов да го извадам тоа глупо сино капаче, веќе беше доцна. Заглави. :lol: |(

11. nikiiii

nikiiii Популарен член

јас само пари гинам ... ццццц
    сабаље, ајт 60 денари си паднале некаде по пат.
    па си останав гладна на училиште хахах :lol:

Natali.3 and LittlePinky like this.
  12. lightning123

lightning123 Истакнат член

последно... наставникот по физичко ми рече да се вратам по дневникот а јас (бидејќи мн. често го земам) му реков: а наставниче, ја ли сум дежурна, му покажав среден прст и си излегов од салата кулирајќи си :P

13. Dimkovska123

Dimkovska123 Истакнат член

Значи вакаа.. :D
    Ѕвонеше и ајде сите надвор од училна искачаме и слушам некој вика по мене, димковскаа, димковска..(ама јас горе на втори спрат, а професоров доле на скали, на први спрат) и коаа глеам доле професоров по гео..
    и му викам ,,оо кажете професоре'' :D.. и вика он ,, димковска ќе ти го фрлам пенкалово да го фатиш и да го однесеш во прво три на еден ученик'' , и јас онаква,, нема проблем професоре'', и он фрла и јас таман да го фатам, го испуштив од раце и тресна доле, и се скрши :lol:
    и он вика ,,абе димковска го скршивме пенкалото, ајде ништо'' и ја тука се пукнав од смеење :D
    и како баш се се погодува се со професоров по географија н екои вакви случки ми се погодуваат :D

sweet-star, Snow-Star and LittlePinky like this.
  14. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Денеска правам муабет по телефон со брат ми и онака му се фалам дека читам книга. Ме прашува чоеко која и јас си кажувам Me Before You ама арно ама наместо да ко кажам авторо Jojo Moyes(сега незнам дали на Македонски ќе му дојди Џоџо Мојс) ама како и да е јас ко од пушка викам Моџо Џоџо(Mojo Jojo) то е онај мајмунот од пауверпафгрлс со мозоко. Ко се сетив со кажувам се умрев смеење. Сега цел ден ми се смеат со татко ми и мајка ми поради тоа, сите ми ѕвонеа на телефон :tmi:

ddevojce likes this.
  15. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Па добро не е последна , малце од поодамна е ама нема везе :

Одиме на гробишта со баба ми и таа поминува покрај оден гроб и вели :
    - Леле па овој човек здрав беше од што умрел ?
    И јас со цел памет :
    - Па нели гледаш бе бабо пишува на надгробната плоча ,, Од фамилијата " ( нели пишува од кој е гробот и јас тоа го треснав ) :D

16. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Позајмив УСБ од една комшика, ми требаше да испринтам нешто.
    Отидов, испринтав и си дојдов дома.
    УСБ МИ ОСТАНА ВО КНИЖАРАТА.
    Ќе одам да го земам сега :tmi: :rofl:

lana.del-rey likes this.
  17. lightning123

lightning123 Истакнат член

не е многу тоа... јас си изгубив 600 денари. тапа дете :D

18. mileystar

mileystar Популарен член

Денеска по право станав да одговарам, ме прашува за акционерско друштво и јас почнувам и наместо да кажам основачко собрание,јас реков собраничко востание !!! wtf?? ама важно ја насмеав професорката :D :D :D :D Чудо дете !

Natali.3 likes this.
  19. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Вчера бевме излезени неколку другарки и почнавме да зборуваме за серииве и ја залетана наместо султан сулејман реков хурем султан и неговите жени а другарками сулејман султанката :tmi: :D

20. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

Се договорив со дечко ми денес во 17 да се чекаме и јас се успав... Станав од спиење во 6 и има што да видам на телефонот 47 пропуштени повици. Ме чекал тој душичка, дур јас сум си спиела..хјфдцхгдехцфхфцвхјдфве.... само јас можам да сум толкав идиот. :fubar: :@ :headbang: