Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Имаме гости а јас ја средувам масата, земав чаши да ставам и скршив една. |(
    Не можам да добројам колку чаши до сега имам искршено,милион се.Ама оваа не дека ја чукнав на нешто или ми падна туку само ми пукна во рака. Weird. :D

2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Вчера мелев бисквити за колач, на машинка. Арно ама, ме мрзеше на секое да го ставам и да го вадам капачето. Туку директива со раката ставав бисквити и ги држев додека се мелеа... и малку си го изрендав прстот, ама добар е. :D

На Lella и WarriorAngel им се допаѓа ова.
  3. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Ја научив до негде песнава да ја пеам. :D
    Indila - Dernière danse
    https://www.youtube.com/watch?v=s_vPF7i7Nvs
    и ајде си викам да ја пеам, и да се снимам со телефонот. :D Почнав.. јас + француски= ужас...
    Ама ајде... и си пејам јас, некои зборови не знаев како да ги пеам ( читај повеќе од пола песна ) и сум ги мрмлала нешто, по мое сум си пеела. :D после кога ја видов снимката ваква останав :o :tmi: па уште фаците кои сум ги правела.. ужас. :rofl:
    Арно ама.. не ја избиршав, и брат ми го земал телефонот,и ја видел снимката. Неможел да се соземе од смеење.. :rofl:
    Сега дур сум жива ќе ме зафркава за ова.. :lol:

На Girl-50, sweet-star, LittlePinky и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.086
    Допаѓања:
    12.624
    Требаше да се јавам на телефон на една жена и дада ми вели земи од мојот телефон јави и се.
    Арно ама јас сум се јавила на некоја колешка на дада ми зашто исто име имаат де :^) а девојчето од друг град :$

И јас и правам муабет и велам тето
    (многу ми е милна затоа така си ја викам)
    кога ќе дојдеш? Ела на кафе и сок да се видиме, а што е највозбудливо и јас си зборувам и девојчето од другата страна.Мене чудно ми стана и‘ и велам тето ќе дојдеш ли? А оваа ми вели да,да идам сега :wasntme:
    И фино си направивме еден муабет и потоа на дада и велам некако чудна ми беше :$
    Кога го гледа бројот кај сум се јавила .... :wasntme:

Ако јас не направам нешто такво не бидува :tmi:

На LittlePinky, Dream-Girl, sweet-star и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Вчера ми дојдоа на гости братучед ми со жена му,синчето коешто има 11 години и ќеркичката којашто има 4 години!И нормално,деца како деца многу се немирни и гласни и прават глупости некои!излеговме во дворот на сонцето и јас бидејќи го сакам го бакнував полека внучето и со устата му го галев увото!И она дете ми вика:Абе,што ти е на тебе,што ми правиш така?А,јас му велам:Па,јас многу те сакам и исто така им правам и на моите гумени кукли!А,тој ми вика:Па,јас кукла ли сум?А,јас му викам:Па,не си,ама на мене исто како да си ми!Потоа,се зафркававме за песната Нико нема што Србин имаде од Браќа без гаќа што јас му ја постирав на фејсбук дека е многу безобразна и смешна!А,со девојчето си покажувавме слики од животни и јас со устата и ја галев голата рака и на неа тоа и беше многу смешно и ми велеше дека сум удрена бидејќи со брат и,т.е. со внукот мој зборевме смешни и безобразни вицеви!Ете,така убаво си поминавме и си се изглупиравме со внучињата за Велигден! ;) 8) :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl:

6. bella96

bella96 Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    1.027
    Која будала сум понекогаш,ама ај.
    Пред некој ми текна викам ај ќе ги ставам балетанкиве во машина.Ставам еден пар,ставам друг некако празно :^) и викам ај ќе ги ставам и балетанкиве на сестра ми ,ги ставам во машина,ама пак празно некако и ги гледам патиките на тераса и дека бели,супер ќе им дојде едено перење :D и ги ставам,ама некако пак празно и на крај буричкав по детска да најдам нешто и отварам плакарот и ги гледам ташните и три не беа чисти и ги ставам и тие и ја пуштам машината.После добри два саати ја отварам што да видам :x се одлепиле балетанкиве патиките исто,фрчаат едни ваму други таму,спремна на се викам и ташните 100% се такви и ги гледам живи викам не е можно,ама ај :o .И така јас во една црна ќеса ги ставив и ги фрлив.Шта чеш будала :^)
    Кај несреќа,таму и среќа.Памет за друг пат.

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Врнеше денеска, и ѝ го дадов на другарка чадорот да си иде до дома дека пешки да не накисне а мене ми е блиску автобуската и сега моментот трчам од школо до автобуската 20 м и во тие 20 м ко што трчам се зализгувам и се испружувам пред пола клас колку што сум долга и широка. |(
    Фармерките жива вода, модрица огромна на колено и гребаници на рака.
    Наравоучение:Не трчајте по дожд. :devil:

8. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Станав од кревето оти бев жедна. И така излегувам од собата и викам ајде нема да палам струја за да не ги разбудам другите, а има бааги пат до кујната. Стасав до неа, си наполнив вода, се напив, ѕирнав шо има во фрижидеро, поткаснав малку од стрв и почнав да се враќам назад.
    Сега незнам дали имам подзабораено или оти сум полузаспана, на враќањето најпрвин се удрив во натказната шо стој во ходникот за потоа да успеам да ја промашам вратата. Да вратата. :worried:hock:
    Па остај то убедена дека баш таму е вратата убо си се чукнав шо малку сум отеченка сега....

9. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    Попладнево,ожеднев и отидов до кујна да си земам вода,додека се враќав во собата,ја истурив чашата.И шпринт одам крпа да земам за мајка ми да не види,арно ама кога дојдов да избришам,неможев да видам каде сум истурила и така се лизнав.А мајка ми кој facepalm ми го даде :D :D :x

10. monikatra

monikatra Активен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    3
    Па последната глупост што ја направив, беше пред околу две недели. Се вратив прилично опијанета. Целата вечер ја поминав во 3 различни бара, играјќи пикадо и не броејќи ги криглите а и флашите пиво. Па кога се вратив во станот, отворив фрижидер и сфатив дека во полицата каде што стојат моите продукти(бидејќи живеам со цимери-Руси и еден Германец) нема буквално ништо. Кога пијам морам и да јадам..па така следно на што се сеќавам беше сликата како јадам од тавата на Русите со кои и онака не бев во добар однос. Се свестив кога ми падна дел од оризот на земја. Пробав да потсредам како ништо да не се случило и веднаш легнав во кревет. Среќа оттогаш ништо не ми спомнале. П.с. Ова не ми е прв случај , Еднаш во истата ситуација им ``позајмив`` две-три јајца за кајгана , но утредента рано по сабајле веднаш им ги вратив. Крива сум , знам.

11. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Пред наставникот по ФЗО на глас се запеав "I love bad bitches that's ma fucking problem and yeah I like to fuck I've got a fucking problem" 8)
    Среќа не знае англиски :rofl: :rofl: :rofl:

На QueenElena и LittlePinky им се допаѓа ова.
  12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    се појавив на факс со кафе и локум-како не ми текнало до сега :fubar: и додека се качував по скали :l: во градите мислам ке ми излезеше едвај прозборев и конечно добив уште една година шанса за да се вратам на студии :$
    како ли ке успеам поим немам ама не се откажвам :!:

13. Reachel

Reachel Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.903
    Kхмм..вчера Рејчел реши да направи пица,и сe' си подготви цакум пакум НО...кечап? е аш кечап!
    Па трчанката до продавница и на враќање (дека нели врнеше и се кал) кога сум се заплискала во калта од глава до пети :x и дома кога ме прашаа што се случи-еден со кола пе испрска :^) .
    И стигна на ред кечапот дасе отвори,со моите две леви раце . нејќе,нејќе и нејќе :devil: и земање ножот да го пресечам и опп како шампањ да отварам кога се распрскаа по цел ѕид! :o
    И сега ѕидот во кујната од бел стана розов :rofl:

14. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    4.392
    Другарка збореше нешо, демек ќе биле скратени часовите поради изборите..
    И јас одма, избац: :wasntme:
    А шо врска имаат изборите? Па и онака не сме полнолетни, значи, нема да бидат скратени.. :D
    *молк*
    3..
    2..
    1..
    *wtf фаци* :^)
    Другаркава се кине од смеа.. :?:
    -Какви политички избори мори.. :D
    Ти кажувам за изборите за смотрите, ало! :rofl: :tmi:
    Пинки, бруко една!

На cute-32 и ColoursOfTheRainbow им се допаѓа ова.
  15. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Пред некој ден бев на игралиште. Но игралиштето нели многу е јако и нерамно. Па бидејќи пред некој ден врнеше, имаше дупки полни со вода. Ја фрлив топката без да помислам дека ќе падне во водата. Кога ми тека што ќе се случи, скокнав да ја фатам топката. Но повторно не размислив, па наместо топката, јас се натопив со нечиста вода. Уште полошо, се изнервирав и викнав на цел глас.
    Потоа ми доаѓаше да се убијам. |( :rofl: :@

На ColoursOfTheRainbow му/ѝ се допаѓа ова.
  16. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Вчера едно момче од класот остави шише вода полно до половина на клупата на едно девојче. Таа сакаше да го бутне шишето, а јас пак, да не добие казна или понижување. И ај, ќе му го дадам шишето. Да го фрлам шишето, тоа се одби од прозорецот, и оп, ја бутна саксијата о земја на под. За среќа немаше цвеќе, па не добив казна. Всушност, ништо не добив. Освен што сама на себе си се изнасмеав. И на крај, јас не исчистив, туку момчињата. Ајде де, џентлмени. Така треба дечки.

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Кхм, па да видиме...
    Си го исеков средниот пост, сечејќи ЌЕСЕ од печурки.
    Паднав при самото влегување во мала продавничка, бидејќи пред вратата имаше канта за отпадоци, којашто не ја видов. Ама мала беше, нешто над колено. МНОГУ мала.
    Додека загревав зејтин, ме прсна, ме отпечати. Среќа брзо изреагирав, па немам белег.

На Osamena devojka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    836
    Допаѓања:
    9.399
    Како и секое утро пред да излезам од дома го земам ѓубрето од дома да го фрлам.Утрово на место да го оставам во контињер,без да забележам си го прошетав со мене малку :tmi: Среќа ми текна на пола пат |(

19. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Гледам останала уште една краставица и решив ќе ја правам салата, ја издробив, ставив зејтин, оцет и наместо сол јас и ставив шеќер |(

20. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    Треба со закон да се забрани спиење во автобуси на кратки релации.
    Втор пат одам во погрешен град. Беше 6 сабајле после "бурна" ноќ помината пред компјутер едвај се разбудив сабајлето. Дебелиот насмеан чичко кој ги оптереретува копчињата на кошулата со стомакот ведро ме поздрави на касата со насмевка синоним за добра дружба, и фрли муабет со десен жмигавец од око во кој автобус да се качам. Мајтап е што е незнам, ама јас се разбудив нешто после Прилеп, значително доцнев и цела среќа што во новчаник ги држам тие 200 денари резерва.
    Со спиењето продолжив кога се симнав на следната станица, лежев по клупите, заспивав на луѓе. И така бесконечноста траеше добри 4 саати чекање со надеж Да не е овој ?, и Дали сигурно е тој ?

Така минатата недела истрчав половина маратон во обид да го стигнам последниот автобус заради дезинформација од мрзливата касиерка, а и last minute emergency со величина на паричка на челото кое мораше да се санира пред огледало, мануелно. Дали беше ПМС акната, или неоснованата доверба во касиерката, го промашив. Трчав и ми замина. Со торбите полни козињаци и чевли, и чадорот се надевам не дупнав некого офсајд.
    Другиот ден решив дека е крајно време да си одам дома. Сомнително и резервирано седнав на клупата по долга перцепција на таблата на автобусот во кој чичкото од погоре повторно ме наведе да се качам. Ме кани да влезам, а мени се не да. Сомнително ми е. Се качив, и на првата турбулентна кривина разбрав дека одам во погрешен правец. Секој контра аргумент беше невалиден и инсистирав да се симнам таму на сред улица. По ризик и двајцата да не казнат, псуев и се смеев додека чекорев по пистата на срамот од задното седиште до предната врата. Зајадливи сеирџиски коментари и потсмев охрабрен од мене. Трчав по автобусот, вистинскиот овој пат и го стигнав, со помош на телефонска интервенција од дебелиот колега.

Значи она "По автобус и дечко не се трча", не важи.

На butterfly6223 му/ѝ се допаѓа ова.