Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Старо е ова, има два три месеци: бев во канцеларија кај што седат професорите, а таму беше само класната моја. Мене не дека нешто ми требаше, ама ојдов за да се прошетам и да излезам од час (пред тоа направив посета на вц, муабет со чистачките ама не врвеше времето). И влегов што влегов, побарав лист и пенкало(од немајкаде) и се прашавме што час имам, а таа гледаше некои слики на компјутер. И ми даде лист и пенкало и ми вика ајде оди на час. Не знам од кај ми текна и викам: Аааа неее, сакам слики да гледам. Ми направи :?: фаца и јас сфатив што стропав, се изнасмеав и си излегов.
    Во меѓувреме ѕвонало и еден професор влегуваше баш во моментот кога јас излегував. Истовремено се фативме за квака и јас турнав за да отворам, а тој тргна кон себе и се исплаши кога ме виде: Абе Ејнџел ме исплаши. А јас целата окезена за глупоста со сликите: Па што барате да влегувате кога се плашите???

На sweet-bebufce, LittlePinky, PavWellbeck72 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Miss.Bass

Miss.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    206
    Си бев на кафе , ме мана жеското во глава го испив шо го испив си станав заминав, по една секунда осетив рака келнерска на моето рамо.. .да платите :) ооооо глупааааааааа форгет ит ...и надокнада од 10 денарчиња му дадов шо ме потсети

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сега ми текна на една доста големка глупост :$ значи пак не е последна, во последно време мирна сум :rofl:
    пред 3 години со другарка ми во воз бевме ќе патуваме ... и имаше еден дечко со нас ... и дечково имаше бомбоњера!
    и јас одма тука пријателство да ширам, за бобоњерата де :$
    и се разврзавме муабети, и му викам може едно бомбонче!
    и вика може може, и ја отвори... ЕДНО???????/ ]:)
    ПОЛА БОМОЊЕРА МУ ЈА МАВНАВ :rofl: :rofl:
    цццц, срамота бре, леле хахахахаахха!!! тешка брука сум некад :lol:

На LittlePinky, WarriorAngel, srcekrsacka и 6 други им се допаѓа ова.
  4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.447
    Допаѓања:
    91.784
    Одам заби да си измијам и отварам тоа огледалото и една до друга ми стојат пастата и пената за бричење. Земам четката, отварам чудото и пред да ставам на четката се освестувам и сфаќам дека ја држам пената , а не пастата.

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  5. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.485
    Допаѓања:
    17.195
    Епа последното мибеше денеска..:D Си идам ја дома
    Јас: Мамо требат ми пари!
    Мама: Колку?
    Јас: Мамо ама многу.
    Мама: Колку многу бре Памела, ајде треба ручек да правам.
    Јас: Мамо незнам ама важно не е до кај 500 денари.
    Мама: Памела а зашо ти се пари?
    ЈАс: Мамо за абортус.
    Мама: Памела..дете 13 годд. имаш од кај ти текна (оно жената се стаписа ама ја откако почна да се смејам јасно и беше) XD

6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Ја па прочитав автобус, викам што ќе и се 500 ден? :o :tmi:

7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Се сликав со Роби Вилијамс.

Да, да. Со оној во WC-то од B2, т.е. со постерот на врата. :rofl:

8. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.485
    Допаѓања:
    17.195
    Хахах..не бе за абортус е работата..xD

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Истото ми се случи и на мене...само што се работеше за розевата веет крема...а има и розева паста и јас паметната не осетив додека не го осетив во уста....после устата ми беше ко ... :D

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Анели си била без влакна на јазикот - во буквална смисла. :rofl:

Инаку често ми се случува да ја промаршам бојата на сенка, така цели 3 пати по ред имам брцкано во црвена сенка, пазете црвена накај бордо наместо во кафена. :|
    Денеска за малку ќе брцнев во неа наместо во камената пудра, а ме чекаа сите пред куќа за излегување, па замислете што ќе беше. :D

11. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Леле, ова ме потсети на една глупост, ама не моја, на татко ми. :lol:
    Еднаш ми вика: Абе зашто шампонов за коса не прави сапуница? :o Кога идам да видам, со субрина миел глава. :tmi: Пред некој ден со балсам за коса. :D :D

На Osamena devojka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Богами нејќеш... :sweat:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Ми се истури цел сончоглед на земја, до сега го собирав. |(

14. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Седам дома со кратки пантолчиња... резултат: од коленово надолу (лева нога) ме имаат каснато 14 комарци. |(

15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    И ја со кратки панталони- пижами. :rofl:
    Али затоа некако го наговорив татко ми за мрежалник (комарник) и фала богу неам више ни лептири, ни бумбари.. :lol:

16. temelkoska1

temelkoska1 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    не е баш нова ама секогаш ќе ја памтам
    со другарка ми решивне торта ќе правиме. деца и ние толку знаевне фативне 8 јајца кладовне и шеќер и ајде сега да се печи. ко загоре то цела куќа чад мајка ми ко се врати косата и се крена :$ а пред тоа си правевне филмчина како сите ќе ги изненадиме па ќе не пофала... пак ќе рачам деца. :D

17. odbojkarka

odbojkarka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    82
    ( оваа глупост од одамна) 1....Како мала си ја бутнав главата во ограда кај баба ми ( оградата е како со паралелни линии) и после колку мачење виде мајка ми кога требасе да ми ја извади.. туркај нејке да искочи се заглави, ја плачам ме боли а сестра ми поголема, од страна ме гледа и се витка од смеење. Ден денес кога ќе ми текне по пола саат немозам да се соземам од смеење. :rofl:
    2.... Си седиме сестра ми, другарка ми и јас кај мене на кат на скали. И на сестрами и се припи вода и отиде дома да се напие, и се напи и искача и на врата едно силни ЖДРИГАЊЕ, и во тој момент се симнува едно дете што не се дружиме со него ама понекогаш се зезаме, и јас и другарка ми се виткаме од смеење и во тој момент како јаготка на шлаг другарка ми се превиткува од смеење и ТРРРТТ.... и толку ми требање ја да се помочам од смеење и наеднаш се слуша ПШШШ... :$ :$ :$ и ја трчање во веце. По таа глупост неможев да спијам цела ноќ од смеење :rofl: :rofl: :rofl:

На WarriorAngel, akita и LightOFF им се допаѓа ова.
  18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Глупоста не е од скоро но сепак кога се потсетиме со сестра ми се смееме ко нездрави...

Бевме мали јас некаде 4 одд а сестра ми 2 одд.претходната вечер бевме јаделе пици и дека не можевме цели да ги изедеме ги оставивме за утре сабајлето.
    И сабајлето јас и сестра ми сами дома со една комшивка-другарка и таа колку нас голема.
    И сестра ми:дадо ај згреј ми ај пицата во релна сакам топла и јас таква целата: ок дадино сега веднаш
    ја ставив пицата во чинија и брц во релна,релната на најако пуштена и си седавме на тераса си играме карти...
    Се заигравме пицата си се згреала,изгорела зачурела и кога засмрде цела зграда уфффф влегувам во кујна чур наоколу не се дише,од кутрата пица останало само крајчето тоа подебелиот дел.
    И паметни :!: да не дознае никој врц изгорената пица низ тераса позади зграда ја џитнавме...

ДЕЦА :lol: :lol:

19. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Оваа ми е најсвежа од пред недела дена. Кај нас во маало едно два часа мјаучеше некое мало маче, ама онака греотка звучеше. И после еден сат молење успеав да го натерам маж ми ( кој патем речено тргна во пижами со мене) да одиме да го бараме. И така се вртиме низ малото и оп го здогледуваме мачето на една гранка на дрвото кај комшиите. Маж ми се ослободи дека ете го видовме,добро е и ќе си се симне само, AMAAA јас си имав друг план. :lol: . И така си се качи маж ми на оградата, по пижами кога излегува комшијата со папуча во рака и му вели симни се од кајсијата не ти е срам :fubar: Толкаво магаре па и по пижами си ми дошол. Па и со засилување плус. :!: . Додека се објаснивме со дедото се собра еден куп комшии. И да мачето само си скокна од целата бука, а маж ми цела ноќ се муртеше додека јас хистерично се смеев. :lol:

На sweet-bebufce, LittlePinky, srcekrsacka и 14 други им се допаѓа ова.
  20. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Имам огромна гребаница на десната подлактица која 2 дена убаво ме болеше, сеа се смирува.
    А зошто имам гребаница?
    Го гризав дечко ми, тој почна да ме скокотка, јас да го удирам, тој да ми ги фати рацете, јас него со нозе во меѓуножје .... и така тепање едно 10 минути. Резултат модрици на ногата и левата рака, голема гребаница со малку крв на десната од што се изгребав од ѕидот. Дечко ми има на стомакот саат голем убав со мои запчиња на него, личи на Касио и уште еден саат на раката, малку помал e oвој сепак некој пошкарт.
    Мајка ми ме прашуваше после тоа што сме правеле што имало толку врева и дали личи на 25 и 27 години да се тепаме? :D
    A да тепачката заврши со она јас на глава сум ставила Л и викам лузер си, он вика не ти си лузер.
    И така, со години не сум се тепала така.
    Сите сме деца понекогаш :lol:

На LittlePinky, srcekrsacka и MissSpark им се допаѓа ова.