Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Не беше последна ама сега ми текна :D Во средно на час по англиски правиме диктат и јас што знам знам,што не знам оставам празно место.И требаше за некој светец на се напише,на пример Свети Никола а јас не знаев како е Свети и напишав light :rofl: .Сега знам како е ама тогаш снаџи се па живи :D Кој знае што си помислил професорот :^) :D

На chocolate...girl и swath.a им се допаѓа ова.
  2. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.206
    Истурив вода на сред ходник. :tmi: :D

3. katestojkoska13

katestojkoska13 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    18
    :D Бев во КАМ маркет и си позарев мајками ми прати нешто да купам и јас отидов и купив и одам на каса да ми наплати продавачката и и ги давам парите и таа ми го враќа кусурот јас си го зедов и си заминав и излегувам и некој ми вика девојче девојче и се вртам и ми вика еден човек работиве девојчее леле тогаш јас пукнав бруки си реков зини земјо голтни ме и реков ај да си ги земам и ја отварам вратава од кај што се излегуваа и ми вака продавачката од другата врата лелеле за срамота арно што немаше гужва ќе пропаднев тогашшш и појдов усрамена |( си ги зедов и си заминав хаха и пријатноо после си рековме :$ :x :drunk:

4. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Сама си пратив порака :D :fubar:

Прикачени фајлови:

• a (2).jpg
      a (2).jpg
      Големина на фајлот:
      37,6 KB
      Прегледи:
      167
    На chocolate...girl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.207
    Допаѓања:
    4.411
    I si mislis deka si interesna? Ne, prosta si duso... ;)

На Oscar Lady, Golden, split96 и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    * Заборавив дека до креветот оставив шише кисела вода, па така убаво го рашутирав кога станав... башка ни капачето не сум го затворила. БОМБА! |(
    * И' варев кафе на мајка ми на плинско. И guess what? Го истурив. :angel:
    * Две минути се обидував да се разминам со келнерот и на крај се удрив. :emo:
    * Се потправ на регалот и пола работи се струполија долу. :D

Знам дека е последната глупост (еднина), али ме мрзи после секоја глупост да пишувам, вака кога ќе ми се насоберат. :P Башка три работи од горе ми се случија денес...

На Osamena devojka, Paolita, Anabelle.Amorette и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Bon-bon

Bon-bon Активен член

Се зачлени на:
    15 јули 2014
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    23
    Денес идејки си од работа ме фати невремево, се прецоблеков и земав фенот да се исушам кога го слушам син ми(2 год.): мама дади сок! и нормално одам го сипувам во шишенце, одам му го давам фенот на бебето и одам да се фенирам со сокот!! :D :rofl: :lol:
    Се освестив кога се видов на огледало!!!!! да му видевте фаца на сиротоно дете :lol:

На Osamena devojka, Golden и Youknow им се допаѓа ова.
  8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Истурив 1/3 ацетон од шишенцето. :emo:

9. The-fallen-one

The-fallen-one Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2014
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    40
    Истурив манџа на тепих...мајка ми полуде :lol:

На AndyHipst му/ѝ се допаѓа ова.
  10. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Скршив чаша.. една од омилените на мајка ми :emo:

11. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Си отидов да си пазарам во кам, и место да застанам на каса да си платам, јас со се корпата си излагам да си одам хахахахха

На Osamena devojka и AndyHipst им се допаѓа ова.
  12. Derby

Derby Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    204
    Сакајќи да го утепам комарецот што ми се моткаше пред очи, си влепив шамар :fubar: :headbang:

На Osamena devojka и AndyHipst им се допаѓа ова.
  13. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Се будам сабајлево, жедна у пм, ми се пие нешто ладно и ми текнува дека у фрижидер имаше сок од лимон. Трчам накај фрижидер со полу отворени очи, гледам шишето доле, отворам и пијам - секундарно почнувам да плукам, да испуштам неартикулирани звуци и да трчам накај шољата да олеснам душа. Се исповраќав едно убаво посабајле, не ради сокот од лимон, туку оти сочно си голтнав 3-4 голтки ракија додека да сфатам шо е.
    Фак мај лајф, јас денес ни јадам ни пијам, до толку ми се стежи. :D

На Butterfly-Girl, Marossa, AndyHipst и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. marija1907

marija1907 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    2.857
    во маркет :D
    продавачката-може да наплатам?
    (јас бев замислена и помислив дека ситно ми бара) НЕ! :D
    сум се обрукала за цел живот :tmi:

На Oscar Lady, SkyStar, Butterfly-Girl и 2 други им се допаѓа ова.
  15. lav4ence.e.e

lav4ence.e.e Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    246
    Еве една и моја последна ама најголема глупост :D Тргнувам рано сабајле накај факултет , и едвај се влечкав по патот од што не бев спиена.. Кога стигнав таму седнав на една клупа и го чекав професорот да отвори за да земам оцена. Едвај ги држев очите отворени , доволно ќе беше само да се потпрам и да заспијам. И си чекам така скоро цел саат кога дојде и мојот ред за да влезам, иии влегувам внатре и сваќам уствари дека не е тој проф. ама така цела збунета , и ми вели тој повели колешке и ја му велам - Ништо, и си излегов. :rofl: Тогаш дури се свестив убаво дека сум ја утнала канцеларијата , па си се изначекав после уште толку повеќе дур да дојде повторно проф. од кого требаше да земам оцена бидејќи тој во мегувреме завршил и излегол додека јас чекав кај онај другиот хаха. Се обрукав до немајкаде

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  16. AndyHipst

AndyHipst Активен член

Се зачлени на:
    13 мај 2014
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    6
    Една од најголемите глупости кои сум ги направила...
    После курс седевме со мојата другарка надвор и во меѓувреме торбата ја вртев околу мене и за несреќа во тој момент поминуваше еден полицаец кој несакајќи го мавнав со ташната во јајца хахахаха :clap: :rofl: :lol:

И сега пред половина час истурив цела чаша сок врз компјутерот на другарка ми и морав да чистам :lol: :fubar:

На Stefani999 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Тетка ми ми побара да и дадам ладна вода и јас отварам фрижидерот и видов многу шишиња кои сите ми личеа дека се вода и и носам па си влегувам внатре. И одеднаш почнаа сите од надвор да викаат по мене. И мајка ми вика ти на тетка ти си и дала ракија. Жената ќе помисли дека сум планирала да ја опијам. :lol:

18. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Се случува понекогаш да снемаме вода од чешмата обично наутро оти тој еден комшија вади бавчата и затоа полниме во шишиња за да си имаме секогаш за секој случај. И сабајле станав и да се измијам гледам едно шише од пиво во кујната ја мислев вода е оно пиво било. И си ги измив рацете дури приметив :x Добро е што на лицето не ставив.

19. waterllady

waterllady Популарен член

Се зачлени на:
    26 мај 2014
    Пораки:
    568
    Допаѓања:
    3.182
    Денес бев кај другарка да видиме нешто во врска со едни книги, небитно, и бевме седнати на маса, една наспроти друга. Е, на мојот стол имаше едно џемперче, со џебови од страна. И јас ваљда од што ми се многу ладни нозете, стапалото си го пикнав во еден од џебовите. :rofl: Си седевме така, пишувавме, ги гледавме книгите, и ни притреба една тетратка, па другарка ми ми вика: „Оди на троседот стои тетратката, земи ја“. И така јас фино лепо, заборавена дека ногата ми стои во џебот од џемперот, станувам и во истиот момент се шлапнав на земја како жаба раскречена.. Другаркава ме гледа со покер фејс, мртва ладна, озбилна.. Енд д момент, станувам, си ја тресам облеката, ја гледам озбилна другаркава и и викам: „Уф, ќе паднев“ :$ А јас како треснав, сигурно другаркава помислила дека ги скршив нозете. :D Не, не паднав, само си играв тепих..

20. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    На сите разгласив дека не сум примена на факултет, а јас уствари сум гледала резултати од лани :rofl: :$

На iloveyou29 му/ѝ се допаѓа ова.