Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Не беше последна ама сега ми текна :D Во средно на час по англиски правиме диктат и јас што знам знам,што не знам оставам празно место.И требаше за некој светец на се напише,на пример Свети Никола а јас не знаев како е Свети и напишав light :rofl: .Сега знам како е ама тогаш снаџи се па живи :D Кој знае што си помислил професорот :^) :D

На chocolate...girl и swath.a им се допаѓа ова.
  2. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    13.199
    Истурив вода на сред ходник. :tmi: :D

3. katestojkoska13

katestojkoska13 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    18
    :D Бев во КАМ маркет и си позарев мајками ми прати нешто да купам и јас отидов и купив и одам на каса да ми наплати продавачката и и ги давам парите и таа ми го враќа кусурот јас си го зедов и си заминав и излегувам и некој ми вика девојче девојче и се вртам и ми вика еден човек работиве девојчее леле тогаш јас пукнав бруки си реков зини земјо голтни ме и реков ај да си ги земам и ја отварам вратава од кај што се излегуваа и ми вака продавачката од другата врата лелеле за срамота арно што немаше гужва ќе пропаднев тогашшш и појдов усрамена |( си ги зедов и си заминав хаха и пријатноо после си рековме :$ :x :drunk:

4. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Сама си пратив порака :D :fubar:

Прикачени фајлови:

• a (2).jpg
      a (2).jpg
      Големина на фајлот:
      37,6 KB
      Прегледи:
      167
    На chocolate...girl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.039
    Допаѓања:
    3.822
    I si mislis deka si interesna? Ne, prosta si duso... ;)

На Oscar Lady, Golden, split96 и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    * Заборавив дека до креветот оставив шише кисела вода, па така убаво го рашутирав кога станав... башка ни капачето не сум го затворила. БОМБА! |(
    * И' варев кафе на мајка ми на плинско. И guess what? Го истурив. :angel:
    * Две минути се обидував да се разминам со келнерот и на крај се удрив. :emo:
    * Се потправ на регалот и пола работи се струполија долу. :D

Знам дека е последната глупост (еднина), али ме мрзи после секоја глупост да пишувам, вака кога ќе ми се насоберат. :P Башка три работи од горе ми се случија денес...

На Osamena devojka, Paolita, Anabelle.Amorette и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Bon-bon

Bon-bon Активен член

Се зачлени на:
    15 јули 2014
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    23
    Денес идејки си од работа ме фати невремево, се прецоблеков и земав фенот да се исушам кога го слушам син ми(2 год.): мама дади сок! и нормално одам го сипувам во шишенце, одам му го давам фенот на бебето и одам да се фенирам со сокот!! :D :rofl: :lol:
    Се освестив кога се видов на огледало!!!!! да му видевте фаца на сиротоно дете :lol:

На Osamena devojka, Golden и Youknow им се допаѓа ова.
  8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Истурив 1/3 ацетон од шишенцето. :emo:

9. The-fallen-one

The-fallen-one Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2014
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    40
    Истурив манџа на тепих...мајка ми полуде :lol:

На AndyHipst му/ѝ се допаѓа ова.
  10. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    4.392
    Скршив чаша.. една од омилените на мајка ми :emo:

11. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Си отидов да си пазарам во кам, и место да застанам на каса да си платам, јас со се корпата си излагам да си одам хахахахха

На Osamena devojka и AndyHipst им се допаѓа ова.
  12. Derby

Derby Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    204
    Сакајќи да го утепам комарецот што ми се моткаше пред очи, си влепив шамар :fubar: :headbang:

На Osamena devojka и AndyHipst им се допаѓа ова.
  13. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Се будам сабајлево, жедна у пм, ми се пие нешто ладно и ми текнува дека у фрижидер имаше сок од лимон. Трчам накај фрижидер со полу отворени очи, гледам шишето доле, отворам и пијам - секундарно почнувам да плукам, да испуштам неартикулирани звуци и да трчам накај шољата да олеснам душа. Се исповраќав едно убаво посабајле, не ради сокот од лимон, туку оти сочно си голтнав 3-4 голтки ракија додека да сфатам шо е.
    Фак мај лајф, јас денес ни јадам ни пијам, до толку ми се стежи. :D

На Butterfly-Girl, Marossa, AndyHipst и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. marija1907

marija1907 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    2.857
    во маркет :D
    продавачката-може да наплатам?
    (јас бев замислена и помислив дека ситно ми бара) НЕ! :D
    сум се обрукала за цел живот :tmi:

На Oscar Lady, SkyStar, Butterfly-Girl и 2 други им се допаѓа ова.
  15. lav4ence.e.e

lav4ence.e.e Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    Еве една и моја последна ама најголема глупост :D Тргнувам рано сабајле накај факултет , и едвај се влечкав по патот од што не бев спиена.. Кога стигнав таму седнав на една клупа и го чекав професорот да отвори за да земам оцена. Едвај ги држев очите отворени , доволно ќе беше само да се потпрам и да заспијам. И си чекам така скоро цел саат кога дојде и мојот ред за да влезам, иии влегувам внатре и сваќам уствари дека не е тој проф. ама така цела збунета , и ми вели тој повели колешке и ја му велам - Ништо, и си излегов. :rofl: Тогаш дури се свестив убаво дека сум ја утнала канцеларијата , па си се изначекав после уште толку повеќе дур да дојде повторно проф. од кого требаше да земам оцена бидејќи тој во мегувреме завршил и излегол додека јас чекав кај онај другиот хаха. Се обрукав до немајкаде

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  16. AndyHipst

AndyHipst Активен член

Се зачлени на:
    13 мај 2014
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    6
    Една од најголемите глупости кои сум ги направила...
    После курс седевме со мојата другарка надвор и во меѓувреме торбата ја вртев околу мене и за несреќа во тој момент поминуваше еден полицаец кој несакајќи го мавнав со ташната во јајца хахахаха :clap: :rofl: :lol:

И сега пред половина час истурив цела чаша сок врз компјутерот на другарка ми и морав да чистам :lol: :fubar:

На Stefani999 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Тетка ми ми побара да и дадам ладна вода и јас отварам фрижидерот и видов многу шишиња кои сите ми личеа дека се вода и и носам па си влегувам внатре. И одеднаш почнаа сите од надвор да викаат по мене. И мајка ми вика ти на тетка ти си и дала ракија. Жената ќе помисли дека сум планирала да ја опијам. :lol:

18. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Се случува понекогаш да снемаме вода од чешмата обично наутро оти тој еден комшија вади бавчата и затоа полниме во шишиња за да си имаме секогаш за секој случај. И сабајле станав и да се измијам гледам едно шише од пиво во кујната ја мислев вода е оно пиво било. И си ги измив рацете дури приметив :x Добро е што на лицето не ставив.

19. waterllady

waterllady Популарен член

Се зачлени на:
    26 мај 2014
    Пораки:
    567
    Допаѓања:
    3.181
    Денес бев кај другарка да видиме нешто во врска со едни книги, небитно, и бевме седнати на маса, една наспроти друга. Е, на мојот стол имаше едно џемперче, со џебови од страна. И јас ваљда од што ми се многу ладни нозете, стапалото си го пикнав во еден од џебовите. :rofl: Си седевме така, пишувавме, ги гледавме книгите, и ни притреба една тетратка, па другарка ми ми вика: „Оди на троседот стои тетратката, земи ја“. И така јас фино лепо, заборавена дека ногата ми стои во џебот од џемперот, станувам и во истиот момент се шлапнав на земја како жаба раскречена.. Другаркава ме гледа со покер фејс, мртва ладна, озбилна.. Енд д момент, станувам, си ја тресам облеката, ја гледам озбилна другаркава и и викам: „Уф, ќе паднев“ :$ А јас како треснав, сигурно другаркава помислила дека ги скршив нозете. :D Не, не паднав, само си играв тепих..

20. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    На сите разгласив дека не сум примена на факултет, а јас уствари сум гледала резултати од лани :rofl: :$

На iloveyou29 му/ѝ се допаѓа ова.