Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Го има еден многу популарен дечко, низок, со мусклули, вози мотор и сите девојки лудуваат по него. Неговиот став е „Можам да ја освојам секоја“ и ѝ се пушта на другарка ми и уште на 50 женски, а јас таквите ги мразам.
    Одиме на школо со другарка ми (и го оговаравме нешто) и само јас се дерам на глас „Добро бе само на мене ли не ми се свиѓа *името на тој популарниот*“ а тој да ти биде пред мене :| :devil: Сакав само да ме нема :@ :rofl:

На Sunshine.Sunshine му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mia993

mia993 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2014
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    140
    Несакајќи ја превртев саксијата дома.цела соб лом бешее :envy:

3. Ketnis

Ketnis Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    238
    Паднав. Луѓе едвај мрдам.
    За мајка ми мислев дека е сестра ми и ја гаѓав со пуканки.
    Ја убедив другарка ми да седиме уште десетина минути во дворот, а сите отидоа на час. Ние си одмаравме 8) и на крајот добивме викање од класната.
    На англиски слушав музика на слушалки и не ја видов професорката таа застанала до мене и ме гледа и јас poker face :emo: повторно си добив викање.
    Си дојдов дома и за рибите помислив дека се пирошки и натака веќе претпоставувате :clap:
    Сабајле ми се јави една другарка и јас будалата си помислив дека е вештерка и со страв излегов од дома, дури и со мајка ми се консултирав |( |(
    Трчав по автобусот, бидејќи од сабајле одам како полжав во успорена снимка.
    Ова сето од денеска ми е. :rofl: :rofl:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.464
    Допаѓања:
    10.896
    Истурив кафе врз креветот :D

5. ebola

ebola Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2014
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    263
    има една цура што била, а може и уште е опседната со дечко ми. он сирот бега од нејзе ко од ѓавол кога ќе ја види. И јас ја аднав од неговиот фб, вчера. Грешка бешеееее паа.. хахаха

6. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Го запалив зејтинит во тавата и запален го ставив под чешма :headbang:

7. 1slavjanka

1slavjanka Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2014
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    504
    Едно типче ме начека во лошо расположение (читај ПМС) и му изнакажав 300та глупости.
    Да, криво ми е што испаднав кучка :worried: ама то е ко јазикот ти е побрз од паметот :tmi:

8. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Си ги залепив прстите на загреана рингла,несакајќи.Ако зимам да соберам колку пати се изгорев годинава,ептен ќе се усрамам :D
    И сега цела рака ми е во завој,со пликови, поцрвенета.Браво Мароска,браво |(

9. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Deneska ja napraviv mozebi najgolemata glupost (nesvesno napravena), pa taka se steknav i so titulata glupaca na godinata. Izlegovme sabajle od doma i jas ja tresnav vratata od nadvor i se zatvori. (od nadvoresnata strana nemame kvaka topka e, treba so kluc da se otvori vratata). Se vrakame doma i mm probuva da otkluci so negoviot kluc i ne bivaa :o , klucot moj ostanal od drugata strana na vratata :@ :headbang: Telefonite doma gi ostavivme i nema od kaj da se javime. A sreka so gi imavme klucovite od kolata, pa aj baravme bravar niz gradot, edvaj najdovme i ne bese tamu, bese zatvoreno, pa eden dobar soobrakaen policaec ne usluzi so negoviot tel da se javime (arno go imase brojot napiseno na dukjanot) i dojde covekot, jas si sedev u kola so malata na toplo i majstorot za edna sekunda ja otvori vratata, pa si plativme 60€ kako na pop.

10. mia993

mia993 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2014
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    140
    Сее качив во автобус без да платам и ме фати контрола ииии јака казна ми бапна :!: :clap: :tmi:

11. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.093
    cestitam :D ;)

12. Love...music

Love...music Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    1.298
    Со другарка се носевме на ушпуле низ градот и беше мн глупо... :?: :?: :?:

13. Samer

Samer Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2014
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    169
    Го утнав автобусот и тоа се почесто ми се случува ахх пусти умор(facepalm)

14. Arthur

Arthur Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    694
    Допаѓања:
    2.522
    Кога последен пат врнеше трчав до дома и дека кај мојата зграда има како тунелче и јас затрчана и на кошот имало некој човек кој исто така одеше и јас прво во него се залепив па уште на човекот му се изнавикав а јас бев крива срека моја што беше повисок и пополничок зошто ако беше понизок ке си ги скршев забите а со тоа што беше покрупен ми го ублажи ударот

15. Annabel Lee

Annabel Lee Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    124
    Влегов у кладилница и зашо имаше еден куп мажи насекаде шо ме гледаа онака идиотски се збунив целата. Го знаете оној поглед ШО БАРА ДЕВОЈЧЕВО У КЛАДИЛНИЦА. И наместо да го дадам ливчето што го имав однапред напишано да ми го уплати, ја му реков на типот шо работи таму: дај ми ронхил голд и му подадов 100 ден. [​IMG]
    Е до толку можам да исклучам ако се наоѓам у непријатна ситуација.

На butterfly6223, Lunadeeztac, Ицолгудбејбе и 15 други им се допаѓа ова.
  16. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Кај другарка ми правевме јадење и јас како што пржев тавчето ми се запали целата се испаничив и го фрлив низ прозор :fubar: од доле некој почна да се дере вие нормални сте ееј ќе ме убиевте и јас дека стоев пред прозор за да не ме види доле легнав другарка ми се витка од смеење а јас ваква :worried: и тој се дереше се дереше и на крај вика ќе си го земам тавчето :rofl:

На presiosaP, CoCoGiiiRL, Jenniffer и 16 други им се допаѓа ова.
  17. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.681
    Допаѓања:
    98.324
    Ќе излезев од под туш со шампон на главата :tmi:. Да да, веќе се бев посегнала да ја гасам водата кога ми светна сијаличката што имам на главата. Ах, збудалев на млади години :bandit:

На SV1911, angelche16 и IamSexyAndIKnowIt им се допаѓа ова.
  18. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    2.927
    Се опијанив и одев боса по дождот (со штиклите во рака) од барот до куќата на дечко ми! :inlove::inlove:

На sugarlips, cyber-men и angelche16 им се допаѓа ова.
  19. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Slucajno Ja otkornav vratata so mreza na terasata, ja izvadiv celata od mintisinite, pa edvaj ja namestiv.
    Izlupiv i iseckav jabolko za kasa, pa napolniv voda vo tendzerceto, ja isturiv i staviv da se vari. Ono pocnalo da se przi bez voda.

20. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Последно што ми текнува е дека го згазив кучето за раката. :(