Го има еден многу популарен дечко, низок, со мусклули, вози мотор и сите девојки лудуваат по него. Неговиот став е „Можам да ја освојам секоја“ и ѝ се пушта на другарка ми и уште на 50 женски, а јас таквите ги мразам. Одиме на школо со другарка ми (и го оговаравме нешто) и само јас се дерам на глас „Добро бе само на мене ли не ми се свиѓа *името на тој популарниот*“ а тој да ти биде пред мене Сакав само да ме нема
Паднав. Луѓе едвај мрдам. За мајка ми мислев дека е сестра ми и ја гаѓав со пуканки. Ја убедив другарка ми да седиме уште десетина минути во дворот, а сите отидоа на час. Ние си одмаравме и на крајот добивме викање од класната. На англиски слушав музика на слушалки и не ја видов професорката таа застанала до мене и ме гледа и јас poker face повторно си добив викање. Си дојдов дома и за рибите помислив дека се пирошки и натака веќе претпоставувате Сабајле ми се јави една другарка и јас будалата си помислив дека е вештерка и со страв излегов од дома, дури и со мајка ми се консултирав Трчав по автобусот, бидејќи од сабајле одам како полжав во успорена снимка. Ова сето од денеска ми е.
има една цура што била, а може и уште е опседната со дечко ми. он сирот бега од нејзе ко од ѓавол кога ќе ја види. И јас ја аднав од неговиот фб, вчера. Грешка бешеееее паа.. хахаха
Едно типче ме начека во лошо расположение (читај ПМС) и му изнакажав 300та глупости. Да, криво ми е што испаднав кучка ама то е ко јазикот ти е побрз од паметот
Си ги залепив прстите на загреана рингла,несакајќи.Ако зимам да соберам колку пати се изгорев годинава,ептен ќе се усрамам И сега цела рака ми е во завој,со пликови, поцрвенета.Браво Мароска,браво
Deneska ja napraviv mozebi najgolemata glupost (nesvesno napravena), pa taka se steknav i so titulata glupaca na godinata. Izlegovme sabajle od doma i jas ja tresnav vratata od nadvor i se zatvori. (od nadvoresnata strana nemame kvaka topka e, treba so kluc da se otvori vratata). Se vrakame doma i mm probuva da otkluci so negoviot kluc i ne bivaa , klucot moj ostanal od drugata strana na vratata Telefonite doma gi ostavivme i nema od kaj da se javime. A sreka so gi imavme klucovite od kolata, pa aj baravme bravar niz gradot, edvaj najdovme i ne bese tamu, bese zatvoreno, pa eden dobar soobrakaen policaec ne usluzi so negoviot tel da se javime (arno go imase brojot napiseno na dukjanot) i dojde covekot, jas si sedev u kola so malata na toplo i majstorot za edna sekunda ja otvori vratata, pa si plativme 60€ kako na pop.
Кога последен пат врнеше трчав до дома и дека кај мојата зграда има како тунелче и јас затрчана и на кошот имало некој човек кој исто така одеше и јас прво во него се залепив па уште на човекот му се изнавикав а јас бев крива срека моја што беше повисок и пополничок зошто ако беше понизок ке си ги скршев забите а со тоа што беше покрупен ми го ублажи ударот
Влегов у кладилница и зашо имаше еден куп мажи насекаде шо ме гледаа онака идиотски се збунив целата. Го знаете оној поглед ШО БАРА ДЕВОЈЧЕВО У КЛАДИЛНИЦА. И наместо да го дадам ливчето што го имав однапред напишано да ми го уплати, ја му реков на типот шо работи таму: дај ми ронхил голд и му подадов 100 ден. Е до толку можам да исклучам ако се наоѓам у непријатна ситуација.
Кај другарка ми правевме јадење и јас како што пржев тавчето ми се запали целата се испаничив и го фрлив низ прозор од доле некој почна да се дере вие нормални сте ееј ќе ме убиевте и јас дека стоев пред прозор за да не ме види доле легнав другарка ми се витка од смеење а јас ваква и тој се дереше се дереше и на крај вика ќе си го земам тавчето
Ќе излезев од под туш со шампон на главата . Да да, веќе се бев посегнала да ја гасам водата кога ми светна сијаличката што имам на главата. Ах, збудалев на млади години
Slucajno Ja otkornav vratata so mreza na terasata, ja izvadiv celata od mintisinite, pa edvaj ja namestiv. Izlupiv i iseckav jabolko za kasa, pa napolniv voda vo tendzerceto, ja isturiv i staviv da se vari. Ono pocnalo da se przi bez voda.