Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Го има еден многу популарен дечко, низок, со мусклули, вози мотор и сите девојки лудуваат по него. Неговиот став е „Можам да ја освојам секоја“ и ѝ се пушта на другарка ми и уште на 50 женски, а јас таквите ги мразам.
    Одиме на школо со другарка ми (и го оговаравме нешто) и само јас се дерам на глас „Добро бе само на мене ли не ми се свиѓа *името на тој популарниот*“ а тој да ти биде пред мене :| :devil: Сакав само да ме нема :@ :rofl:

На Sunshine.Sunshine му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mia993

mia993 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2014
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    140
    Несакајќи ја превртев саксијата дома.цела соб лом бешее :envy:

3. Ketnis

Ketnis Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    238
    Паднав. Луѓе едвај мрдам.
    За мајка ми мислев дека е сестра ми и ја гаѓав со пуканки.
    Ја убедив другарка ми да седиме уште десетина минути во дворот, а сите отидоа на час. Ние си одмаравме 8) и на крајот добивме викање од класната.
    На англиски слушав музика на слушалки и не ја видов професорката таа застанала до мене и ме гледа и јас poker face :emo: повторно си добив викање.
    Си дојдов дома и за рибите помислив дека се пирошки и натака веќе претпоставувате :clap:
    Сабајле ми се јави една другарка и јас будалата си помислив дека е вештерка и со страв излегов од дома, дури и со мајка ми се консултирав |( |(
    Трчав по автобусот, бидејќи од сабајле одам како полжав во успорена снимка.
    Ова сето од денеска ми е. :rofl: :rofl:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    8.879
    Истурив кафе врз креветот :D

5. ebola

ebola Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2014
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    263
    има една цура што била, а може и уште е опседната со дечко ми. он сирот бега од нејзе ко од ѓавол кога ќе ја види. И јас ја аднав од неговиот фб, вчера. Грешка бешеееее паа.. хахаха

6. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Го запалив зејтинит во тавата и запален го ставив под чешма :headbang:

7. 1slavjanka

1slavjanka Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2014
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    504
    Едно типче ме начека во лошо расположение (читај ПМС) и му изнакажав 300та глупости.
    Да, криво ми е што испаднав кучка :worried: ама то е ко јазикот ти е побрз од паметот :tmi:

8. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Си ги залепив прстите на загреана рингла,несакајќи.Ако зимам да соберам колку пати се изгорев годинава,ептен ќе се усрамам :D
    И сега цела рака ми е во завој,со пликови, поцрвенета.Браво Мароска,браво |(

9. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.548
    Deneska ja napraviv mozebi najgolemata glupost (nesvesno napravena), pa taka se steknav i so titulata glupaca na godinata. Izlegovme sabajle od doma i jas ja tresnav vratata od nadvor i se zatvori. (od nadvoresnata strana nemame kvaka topka e, treba so kluc da se otvori vratata). Se vrakame doma i mm probuva da otkluci so negoviot kluc i ne bivaa :o , klucot moj ostanal od drugata strana na vratata :@ :headbang: Telefonite doma gi ostavivme i nema od kaj da se javime. A sreka so gi imavme klucovite od kolata, pa aj baravme bravar niz gradot, edvaj najdovme i ne bese tamu, bese zatvoreno, pa eden dobar soobrakaen policaec ne usluzi so negoviot tel da se javime (arno go imase brojot napiseno na dukjanot) i dojde covekot, jas si sedev u kola so malata na toplo i majstorot za edna sekunda ja otvori vratata, pa si plativme 60€ kako na pop.

10. mia993

mia993 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2014
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    140
    Сее качив во автобус без да платам и ме фати контрола ииии јака казна ми бапна :!: :clap: :tmi:

11. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    cestitam :D ;)

12. Love...music

Love...music Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    1.298
    Со другарка се носевме на ушпуле низ градот и беше мн глупо... :?: :?: :?:

13. Samer

Samer Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2014
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    169
    Го утнав автобусот и тоа се почесто ми се случува ахх пусти умор(facepalm)

14. Arthur

Arthur Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    694
    Допаѓања:
    2.522
    Кога последен пат врнеше трчав до дома и дека кај мојата зграда има како тунелче и јас затрчана и на кошот имало некој човек кој исто така одеше и јас прво во него се залепив па уште на човекот му се изнавикав а јас бев крива срека моја што беше повисок и пополничок зошто ако беше понизок ке си ги скршев забите а со тоа што беше покрупен ми го ублажи ударот

15. Annabel Lee

Annabel Lee Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    124
    Влегов у кладилница и зашо имаше еден куп мажи насекаде шо ме гледаа онака идиотски се збунив целата. Го знаете оној поглед ШО БАРА ДЕВОЈЧЕВО У КЛАДИЛНИЦА. И наместо да го дадам ливчето што го имав однапред напишано да ми го уплати, ја му реков на типот шо работи таму: дај ми ронхил голд и му подадов 100 ден. [​IMG]
    Е до толку можам да исклучам ако се наоѓам у непријатна ситуација.

На butterfly6223, Lunadeeztac, Ицолгудбејбе и 15 други им се допаѓа ова.
  16. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Кај другарка ми правевме јадење и јас како што пржев тавчето ми се запали целата се испаничив и го фрлив низ прозор :fubar: од доле некој почна да се дере вие нормални сте ееј ќе ме убиевте и јас дека стоев пред прозор за да не ме види доле легнав другарка ми се витка од смеење а јас ваква :worried: и тој се дереше се дереше и на крај вика ќе си го земам тавчето :rofl:

На presiosaP, CoCoGiiiRL, Jenniffer и 16 други им се допаѓа ова.
  17. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.437
    Допаѓања:
    96.493
    Ќе излезев од под туш со шампон на главата :tmi:. Да да, веќе се бев посегнала да ја гасам водата кога ми светна сијаличката што имам на главата. Ах, збудалев на млади години :bandit:

На SV1911, angelche16 и IamSexyAndIKnowIt им се допаѓа ова.
  18. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.669
    Допаѓања:
    2.921
    Се опијанив и одев боса по дождот (со штиклите во рака) од барот до куќата на дечко ми! :inlove::inlove:

На sugarlips, cyber-men и angelche16 им се допаѓа ова.
  19. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.548
    Slucajno Ja otkornav vratata so mreza na terasata, ja izvadiv celata od mintisinite, pa edvaj ja namestiv.
    Izlupiv i iseckav jabolko za kasa, pa napolniv voda vo tendzerceto, ja isturiv i staviv da se vari. Ono pocnalo da se przi bez voda.

20. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Последно што ми текнува е дека го згазив кучето за раката. :(