Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. Najubava09

Najubava09 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2014
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    108
    Денес си бев многуу расположена а и дека сама дома почнав да пеам на цел глас :music:..И сум го зела далечинскиот управувач и си викам ли викам..И гледам едно време нешто не ми штима,оно телевизорот многу гласен е па затоа ми смета..И јас со цел памет и со далечински управувач во раката го барав далечинскиот управувач заа да го намалам тонот на телевизорот :^)..Кога ми текна,си се изнасмеав и го намалив тонот (facepalm)

На angelche16 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.385
    Допаѓања:
    9.315
    И јас понекогаш така леле.
    Инаку последната глупост ми е завчера јас го зедов чадорот и на јутјуб си имав пуштено се занесов во песната другарите ме виделе и почнале да ми се смеат и ме снимале и јас си пеам а класниот до мене си се изнаслушал.
    Леле каков срам :(:(:$:$

На Najubava09 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    кога се вљубив :shake:

На Term1n[a]t0R му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Tove Lo

Tove Lo Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    419
    Последна глупост аман бе да се сопнам на прав пат сериозно до кога,па и со се изнасмеаа е тоа е више друга прича ахахахах(facepalm):tmi::bandit:

5. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Тоа што денеска попладне кога се бањав си испраќав сама на себе бакнежи во огледалото и си правев:Ч!Ч!Ч!Ч!Ч!Ч!Ч! како на папагал што му се прави со устата!8-|8)И си велев сама на себе дека сум многу убава!8-|8)А,бе откачена сум,нема што!8-|8):lol::lol::rofl::rofl:

На Osamena devojka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Dimkovska123

Dimkovska123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    62
    ова пред една недела.. :D
    1.ми се јавува другарче и ми вика ајде со другарка ти да доете на кафе кај мене, и ајде ние се спремаме, се качуваме во петка. и другаров ми вика ја сум сам, ќе ве чекам кај џамбо со колата(има црвено југо), и ние добро. и ајде стигаме ние кај џамбо и другарка ми ми вика ее еве го љубе. и ми вика абе димковска може ја напред да седам, и ја таква цела неможе, ја ќе седам и се караме нешо, и ајде она одпозади ќе седи.
    и јас отварам врата, дигам седиштето, и влага другарка ми со една нога, и кога гледа некој стар човек :o
    и само одеднаш искача и ми вика: ,,Димковска што направи бе?" и јас таква испаничена на едно 50 метри го гледам другаров со уште еден у другата кола се смеат, и на чоекот ни вратат не му ја затворивме ни ниту извини не му кажавме (facepalm) со цел памет го утнавме југото :rofl::rofl: и ништо си влеговме кај другарите у кола, важно ни се изнасмеа, а и богами сигурно на чоекот му годело што две млади девојчиња му влегле у кола( хаха мала шала).

2. ова беше лании.. :D
    идеме јас и другарка ми од кај зелено пазарче накај собрание. и чекаме на семафори да поминеме. и другарка ми(сакала да ме зезне):
    ,,Абе димковска, ова што титка на семафорите за што е ?"
    јас:
    ,,Амори колку си, глупа, значи мн. си глупа, за глуви е за што да биде" :lol:
    и ништо си продолжуваме, и другаркава си го враќа филмов што сум кажала и пред собрание, прекрстува нозе, почнува да се смее, и мене кога ми текна што всушност сум кажала..и јас таква целата со прекрстени нозе се смееме, а луѓе поминуваат не гледаат.. абе бог да чува :P:P

7. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    I se doveriv na pogresna licnost

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. princess92

princess92 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    66
    :worried::worried: Се испијанив премногу и на ништо не се сеќавам многу се изглупирав. Сум се сретнала со едно девојче порано бевме блиски ама сега сме немале контакт неколку месеци и сум ја изгушкала и сум ја малтретирала цела ноќ не се ни сеќавам што муабет имаме правено.

9. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.548
    I jas kako clenkata pogore pred eden mesec dojdoa prijateli da ne zemaat da odime na izlet mm i kerceto vo kOlata sednaa, a jas se vrativ do doma, pa koga sakav da se kacam vo kolata, vlecam vrata taa pusta ne se otvara, i so koga kje vidam star covek si cuci vo kolata i mu bea zakluceni vratite pa i od pamet go izvadiv, pa aj se izviniv i kako ispufana vlegov vo kola mislejki deka kje mi se smeat, ama taka me poglednaa nekako cudno samo i nisto ne, mi kazaaaa.. :tmi:

На anina му/ѝ се допаѓа ова.
  10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    praznoto tengre vo frizider sum go stavila :D demek posle mienje na mesto treba da bide :| zarem vo frizided e mesto....aahhh um.

На anina му/ѝ се допаѓа ова.
  11. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Јас често лебот си го ставам во фрижидер. Ако го нема знам каде е:D

На anel, LittlePinky, tessie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. glittergirl

glittergirl Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2015
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    2.772
    Како по обичај секое сабајле си правам кафе и сабајле сум ставила само кафе без вода и шеќер.Најнормално ја паметнкаовиќ сум ја уклучила риглата на најако за пообрзо да се направи,и го изборев ѓезвето:headbang:

На Osamena devojka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Во кафето на мајка ми наместо цимет, мелен црн бибер ставив:tmi:

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  14. DesertGirl

DesertGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    1.365
    "необична слика" наместо кај дечко ми си ја доби другарка ми (facepalm)(facepalm):D:D:D

На sugarlips и Sesil им се допаѓа ова.
  15. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Оваа е најсвежа :D Денес на теретана нешто степерот не работеше, не сакаше да се вклучи само една стрелка покажуваше на екранот и не можеше да се вежба на него. И мене ми текна да го исклучам од струја и па да го вклучам за да се направе :D И го следам со рака кабелот и во еден продужен кабел се спојуваат сите кабли и тоа вклучено во струја. И јас го исклучив тоа од струја и само се што беше вклучено во струја во теретаната престана да работи и се исклучи и радиото :rofl: и штама сите молчат и јас викам уупс :wasntme: Тие едни машки викаат струја да не снемало и ми требаа добри 5 минути за да им објаснам што се случи со струјата, сите се згазија од смеење:D Полна сум со фикс идеи (facepalm)

На CoCoGiiiRL, iloveyou29, SV1911 и 5 други им се допаѓа ова.
  16. viktorxD

viktorxD Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    341
    Секој ден правам глупости..така да не памтам xD

17. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Јас во прва година кога полагав математика теорија си изнајмив бубица и сега се чекаме со дечкото што требаше да ми ја даде. Се договоривме каде и го гледам застанал типот како дрога да треба да ми продаде и ми вика носиш лична карта. Му одговорив не зошто не ми спомна на телефон. Подоцна му ја дадов личната карта, но имаше проблем со бубицата и му се јавив неколку пати.
    Ми кажа пробај вака, па ако не функционира поинаку. Беше пладне и јас наместо да земам да повторувам цел ден со тоа се занимавав и вечерта почнав да плачам. Му се јавив му кажав дека сакам да му ја вратам. Дечкото кој пред тоа дојде за да ми покажи како да ја наместам правилно, вечерта повтротно дојде и мислев ќе ми залепи шамар.
    Ме запримети дека плачев ми рече дека не сум требала воопшто да изнајмувам, ако не сум сигурна како да ја користам. Се избрукав пред човек што не го знам, плус му платив повеќе од што требаше зошто господинот морал шест пати да се малтретира. Мој совет.. само со слушалки... каква бубица :bandit:

На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lile_05

Lile_05 Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2015
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    86
    Си ја скратив косата....тапаа:@;(!

На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Ja zalepiv so peglo novata kosula na bratmi.....nisto cudo utre koga ke ja vidi ova da mi se poslednite zborovi (facepalm)
    :smoke:
    :sweat:
    :(
    :worried:
    ;(

На sugarlips, SV1911, Betty* и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    6.380
    Оваа ми е тазе од пред 2 седмици.
    Бев во Амстердам, и цел ден шетав и ми се пријаде. И таман гледам продавничка, влегувам да си купам за јадење, и му викам на човекот имате нешто вегетаријанско ? И тој ..Sorry ..?:^)
    И јас пак истото го прашувам ццц..значи не ми се веруваа!(facepalm) Можда затоа што многу многу ми личи со еден продавач од моето место на живеење. После се разбравме и двајцата се изнасмеавме:)

На shushu, littlevampire, Winter Lady и 1 друга личност им се допаѓа ова.