Место со шекер им сварив кафе на гостите со сол Да беше бруката поголема,прв пат ни дојдоа дома.Кој знае што се си помислиле ?
Ова беше пред неколку дена Требаше да одам на училиште и дека ми е далеку одам со автобус.И така си чекам јас на постојка застанва едно такси.И јас му прам со раката не.И уште чека и пак му прам не.Чека уште и се изнервирав му викам НЕ НЕ НЕ.И ко гледам една жена зад мене трча да се качи во таксито.БРУКИИИИИИИИИ
Пред неколку дена, брзав i цела залетана сум си го заборавила клучот во такси а дома ми кажаа вратата ширум отворена сум ја оставила. Ако немало никој дома цел ден отворено ќе си било. И на крај на денот се јавив во таксито и ми го донесоа клучот. #stvarnonismonormalne
Razdigajki ja masata posle rucekot, ciniite i priborot gi staviv vo plehot i taka potpevnuvajki go obrnav plehot so se ciniii na pod, orizz na site strani. Site gi izvadiv od pamet i si otvotiv rabota da cistam mrsnotii od pod.
Се чудам зошто мајка ми не ми враќа на пораката која и ја напишав пред повеќе од шест саати, па случајно отворив да видам што сум пишала и ... „sexam so slusalki celo vreme, ne znam kade sum go zabatalila mobilniot ...“ Кутра жена, што ли си помислила. Се надевам дека барем ми го дешифрирала зборот, ако не друго. Се сомневам дека некогаш пак ќе се решам да пишам некому порака без кирилична поддршка.
Голема глупост е свушност оваа. Tемата вика за последна глупост што сум ја направил, а јас не се сеќавам на нешто за да напишам и го пишувам само ова ...
Се бркаме низ ходник со симпатијата паднав врз нејзе и испадна бакнеж во уста цело училиште ни се смееше
хахаха леле ме изнасмеавте сите добро ми дојде така ко што бев нервозна. Мојата глупост завчера излегов во веро џамбо со една другарка што ја запознав скоро од Америка и седнавме да пиеме кафе и јас онака гледам да се покажам дека сум ок ова она се праам нешо фраерка и наеднаш станувам да земам нешто и ко се лизнав на тоа плочките салто ќе направев хаха ќе пукнев од срам,секогаш сум срамежлива кога запознавам нови луѓе
На полагањето се ипотурив со вода и се направив утоп. Купував в продавница кечап и да отворам тоа фрижидерот вратата тешко се отвараше тргам тргам нејќе и ајде со двете тргнав се отвори малку па налет тоа не досигав за да земам па пак тргни и досигнав. Е сега за затварање со една не го бидува пак тргам со двете раце се мачам и фиу пакечето отиде под рафтови.
Со сестра ми го баравме каналот FOX на тв, знам дека треба да се оди на Store, да се најде, па да се зачува на некој празен канал. Е ние не знам како ги испомешавме сите канали од 1 до 10, ужас, дури и ја загубивме Канал 5. По долго барање на интернет, некако ги направивме повторно. Никогаш повеќе не го правам ова. Да ти се плукнам и на Фокс, и на Вејвард Пајнс и на сè.
Си прснав сјај за садови во чинијата со цреши. Сакајќи да си измијам чаша за вода и да ставам сјај на сунѓерчето, кога оно оп, во чинијата. И ајде под пуштена чешма плакни, плакни, плакниии...пената ја снема, ама мирисот на сјај ела да те видам дали го снема... Ама си ги изедов, пустите како кристални беа а и пари сум давала, та сеа за еден мирис на сјај плус минус
Потрошив повеќе време за да ја уклучам машината за садови, отколку што ќе ми требаше да ги измијам садовите рачно. За на крај да сфатам дека не сум го притискала копчето доволно силно.
Si go staviv tavceto na plin i mesto da stavam maslo i mevce jas se zaboraviv. Posle pet minuti koga me obvi edna mirizba na zagorenoo, celo tavce crno kjumur. Of -.-
Отидов во трафика и побарав сникерс, ми кажаа дека стои во малото фрижидерче од напред, таман едвај го отворив фрижидерчето бидејќи беше многу залепена вратата, кога ја фукнав вратата директно во стаклото на трафиката ужасно се засрамив. Мислам дека сега секој пат кога одам во таа трафика бидејќи ми е најблиската се сеќавам на тоа..