Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    Nautro koga trebase da mijam zabi gledam edna rozeva edna zelena cetka i gi gledam i vikam nemoj da zgresam da ja zemam cetkata na mm :) i taka si miev zabi so zelenata cetka koja e na mm :D :D

На mami blue му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Аliсe

Аliсe Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    6.979
    Пробав скришно да направам слика...ама блицот бил уклучен. :x

На Osamena devojka, CoCoGiiiRL, Oscar Lady и 12 други им се допаѓа ова.
  3. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.600
    Допаѓања:
    79.199
    Појдов неспремна на усмен испит. (facepalm)

На VivienLeigh, borjan4eto, muchacha_a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Svetulkaaaaaa

Svetulkaaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Сакајќи да споделам на фб слика од интернет,која ја имаше клаено една познаничка,јас и ја споделив профилната:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

На vrapce.b, Mracna, buba4e89 и 6 други им се допаѓа ова.
  5. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    4.392
    ХАХАХА непријатноо..:rofl:

На Svetulkaaaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Svetulkaaaaaa

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Арно една другарка ме има во блиски пријатели и штом споделам нешто таа прва гледа, и ми вика шо е ова бе шо споделваш?:wasntme:
    Му викам семе синапово:^)
    Абе какво семе ова цел плод е вика оди види:lol::lol:
    ЛЕЛЕ ко видов хаха лудница:rofl::rofl:...ај да се тешам можеби не виделе многу луѓе:?::clap::clap:

На Nigredo Odor, shining_star, sugarlips и 5 други им се допаѓа ова.
  7. The Saturdays

The Saturdays Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2015
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    1.888
    хахаха Резил , талент си

На Svetulkaaaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. krofnicka27

krofnicka27 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    12.614
    Во Милано влегов во бутик само заради продавачот што беше прекрасен :$ Целата изгубена зјапам во него и му велам да разгледам фустанчиња..И тој вели ова е машки бутик (facepalm) Сакав во земја да пропаднам ама ајде тоа е..Само му реков "кој би забележал каков е бутикот покрај ваков продавач" и одма низ врата си излегов :rofl:

На Nigredo Odor, Avokado, CoCoGiiiRL и 14 други им се допаѓа ова.
  9. Svetulkaaaaaa

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Бев со две другарки на кафе (портал во Битола) и сега седиме на кафе и идат мали циганчина:lol: (Тие шо се од Битола знаат) и сега иди циганчето (ние ѓупчиња си ги викаме) и досадува,лични дајте 5 денари,швалеро да ти живеј и такви некој смешки:lol::lol:...И јас со другарките нешто се заебававме,ѓупчина вака ѓупчина така и тоо си вика среќни да бидите ајде дајте ние се смееме другарками само прикажува то ѓупчина од уста не го изваде и иди келнеро вика повелете и са другарками му вика капучино и јас на другата другарка ќе му кажував и се изгубив ко дојде келенро ќе кажував шо сакам и наместо неа да му кажам се вртам кај него викам и ѓупчина:o:headbang:...И тој вика досадни се са ќе ги избркам му досадваат на муштерите секој ден по 20 ден му давам и се научија а поќе пари од нас имат вика хахаха:rofl: а јас не трепкам сериозна седам ко подзамина ко зедовме се смееме ние па налет то келнеро смешен се кара со нив тие не бегаат му викат жити женати вака така хаха :rofl::rofl:

На Nigredo Odor, shining_star, simonna.a и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Седиме со еден дечко на кафе ама се знаеме онака од видување. Разговараме за се и сешто и дојдовме до темата секс. Ми вика дали ти е битно колку време си со типт за да имате секс и јас како некоја будала да се напраам паметна и европска девојка му викам: Ма не, тоа е застарено сфаќање, доколку има хемија меѓу нас може да имам секс уште првиот ден. Искрено сладок беше и мислев дека ќе се фати на таа јадица и дека ќе падне барем секс :) И замисли он идиот ни пет ни шест ми вика, многу мразам девојки кои одма шират нозе дури уште пред да ја запознаат особата. Вика, јас незнам што има тука интересно ако она одма рашири нозе без да те мачи, ќе имате секс ќе ја прочиташ како книга и што после?
    Уф, ми се чини никогаш не сум била повеќе посрамена. Наравоучение секогаш приогајте им на лугето со мала доза на резервам а не дирекно со грло во јагоди.
    Сега и да ме моли не би му дала.

На buba4e89 и Svetulkaaaaaa им се допаѓа ова.
  11. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.354
    Се смеев на глас до толку што сум се слушала и надвор од влезот :P

На Bitter-Sweet и Svetulkaaaaaa им се допаѓа ова.
  12. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Ја исчистив и избришав од прашина собата
    (возејќи се низ неа на столчето со тркалца за биро што ми е :D )
    [​IMG] [​IMG]

На borjan4eto, Bitter-Sweet и Janina им се допаѓа ова.
  13. glittergirl

glittergirl Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2015
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    2.772
    Синојка се решив да праем мафини по мој рецепт и во тие корпиците како за бомбици и не стаев доволно зејтин и тоа ми се залипија на корпиците не се ваѓаат(facepalm) Среќа мајка ми не виде имаше да биде :ninja:

14. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.618
    Вчера порачав скара во една кафана да ми биде во 3 готова да ја земам.
    Одам таму и му кажувам на човеков што сум порачала и ми вика 320 денари. А до мене имаше уште еден човек, а дур ми враќаше кусур на тој продавачот да го наречам му звони телефонот и се јави.
    Остави една кеса и брои колку да ми врати, ми ги даде, викам фала и дремам.
    Мислев таа кесата за другиот човек дека е, а не приметувам дека и тој стои и не ја зема.:headbang:
    Си дремам, си разгледувам околу ко теле некое, се што имаше околу мене и подалеку го разгледав.
    Го гледам продавачот и тој мене и мавта со рацете зошто нели, зборуваше на тел. Се изгубив луѓе.
    Одеднаш престана да зборува и ми вика: „Чупе, твоја е кесата, ти се излади јадењето!“ :headbang: :headbang::headbang:

На Dr.Zzz, rose60, buba4e89 и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Тоа што несакајки се опив на роденден на 13 годишно дете, седнав на шанк и си испив пола (или цело беше) шише вино во рок од 20 мин.
    :D Резили.
    Промашив вратата и едвај се качив по скалите за да излезам на воздух. Од кога помина нирвана дејството ме удри смеењето, тогаш беше забавно. :rofl:

На Nigredo Odor, Avokado, iloveyou29 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.882
    Допаѓања:
    33.341
    Ставив празен филџан во фрижидер, не ме прашувајте зошто, ни јас незнам. :rofl:

На LadyLollypop, Osamena devojka, shining_star и 3 други им се допаѓа ова.
  17. elenkata20

elenkata20 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    241
    аххах интересно мене ми се има случено да го ставам Далечинското во Фрижидер.. Кога бев мала исто така во една сендвичара кај нас во маало оти ме познаваа јас нарачувам тост а пред мене девојчиња ама поголеми викаат да да за нас со помфрит и јас идам на ред и жената ми вика ------- и тебе ли со компирче ? И јас целата збркана е а може ли и мене со помфрит аххахах и она абе исто е тоа ...сега пукам од смеа хаха

На Juicy, shining_star, Bitter-Sweet и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. elenkata20

elenkata20 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    241
    ахаххах Синоќа снема струја и ме фати страв.. И пуштам светло од телефонот но батерија 2% и од што ме фати паника да не исклучи мобилниот брзо го уклучувам на полнач и гледам не се полни си викам што е работата и после ми текна декА нема струја ..јајајјајаххааххаха и си легнав со ќебе преку глава хаха најјпресно е овоа :D

На SV1911, shining_star, sugarlips и 5 други им се допаѓа ова.
  19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Ставив леб во фрижидер.

На Bitter-Sweet, joy1, ***nekoja*** и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    лелее пред некој ден бев таму каде што работе татко ми и еден човек ми вика,,вие нова сте тука,,а јас се завртев и мртва ладна одговарам ''неее јас сум керка на татко ми''овој вика аааа на татко ти збунет цел и се сетив што кажав и се вртам викам ооооо на ?????сум керка,,,,,после колку сум се смејала лелее хахаххаха :lol::lol::lol:

На Juicy, CoCoGiiiRL, macka5 и 8 други им се допаѓа ова.