1. ja izleciv teskata depresija konecno 2. poloziv za kola 3. dobiv unapreduvanje na rabota 4. si najdov rabota koja ja sakam 5. zapozav covek moj karakter so koj samo setame 6. imam novo kutre..
Откажав факултет, си ја вратив депресијата, и уште еден suicide attempt, сите ме откачуваат животот да цути во зима.
По завршувањето на факултет се вработив во сосема трета област каде го запознав либето си се зедовме,си работиме и фала му на Бога здравјето не следи,се надеваме дека и среќата како и успехот ќе се ,,разбудат,, дека не се во шупливото јаболко
Се вработив, го запознав мм и свадба направивме па напуштив работа и се преселевме во поголем град, а во меѓу време и бремена останав.
Тешко у една реченица цело патешествие Завршив факултет, почнав да живеам сама, сменив неколку друштва, бев во странство на краток период па пак во странство, многу различни луѓе од различни националности запознав, две неуспешни врски
Сменив професија, заминав на работа во странство, ослабев 11 кила, жена ми ме вараше, се разведов, станав депресивен.
Бев во Германија и Америка на неколку месеци, положив за кола, купив кола, дипломирав, ја изгубив мајка ми, западнав скроз, сменив неколку работи места, најдов одлична работа, купивме стан со дечко ми, добив унапредување на работа.