5 години и некој ден плус... ,,преживеав" и на сите им покажав и докажав дека неможат да си ,,играат" со нас 3ца....
Положив за кола ,купив кола ,купив стан, секоја година по нешто реновирам,менував работни места...за конечно веќе почнувам свој бизнис...на економско нибо супер.. На емоционално катастрофа ,уште што не ме снајде....
Прекинав со цигарите, прекинав со алкохолот, прекинав со шетањето до сабајле и време ми е да се уозбилам.... Уште да прекинам да лажам
Последните 5 години најодвратни и милион проблеми Успех нема, има само интересни моменти кои се паметат.
Се што вреди е таа... Во овие 5 години баш ролеркостер меѓутоа најсветлата точка е мојата ќеркичка. Толку по тоа прашање.
Ставив крај на долга врска со првиот дечко. Започнав нова врска и ден денеска уште сме заедно. Дипломирав дури и пред време. Сменив дури три работни места, фала му на Бога што имав храброст за тоа и што знаев дека заслужувам многу повеќе. Да седев кај што сум и да се тешев дека има и полошо никогаш немаше да стигнам таму кај што сум денес. Патував на убави места. Се преселив. Почнав да живеам сама. Морав да се соочам со многу сурови вистини. Прекинав да си судам на себеси. Прекинав да им судам на луѓето. Сфатив дека мојот живот вреди и дека поставувањето на граници значи љубов кон себеси. За следните 5 години си посакувам: Да го средам здравјето во секоја смисла. Да се остварам како мајка. Да ја подигнам кариерата на уште повисоко ниво. Да си купам сама кола и стан и Да патувам на уште поубави места