Eyebrow Filler - Perfecting & Shaping Gel Го купив од ДМ околу 200 и нешто денари не ми текнува точно, и супер е. До сега користев моливче за веѓи, ама со ова некако поприроден изглед се добива и баш тоа ми се свиѓа.
Драги феминки, како многу често во вашите поставени фотографии од последни производи кои сте ги купиле во dm, се наоѓаат токму производи од нашите dm марки, сметаме дека ова известување ќе биде многу интересно за вас Прославуваме 3. роденден на dm во Македонија! По тој повод ви припремивме -10% попуст за купени два или повеќе производи од било која dm марка (Balea, alverde, babylove, Denkmit, Dontodent....вкупно 22 бренда). Повеќе информации на www.dm-drogeriemarkt.mk Да прославиме заедно
Пак си го купив ова, се нанесува и на мокра и на сува коса. Убаво мириса и ја омекнува. и капките овие ептен ми се допаѓаат, не ја прават мрсна косата
Нешто од последни работи што земав: посмотан шампон не земав никогаш. Да не се излажете да го купите. Ниту пени (три пати ставам од него да се рече да ми е измиена косата), а не ми е ниту густа ниту пак долга коса. Густ, демек за волумен, а ако не ставам во некој случај регенератот после, едвааај ја расчешлам косата. млеко за тело за сува кожа, многу густо, ама бргу се впива. Ми одговара за сега. Го земав баш дека е мрсно и густо дека сум бремена, не е тешко, ама дека не сум љубител на вакви млека после бременоста нема веќе да го купувам. Има мирис на класична нивеа. Дневни влошци овие ми се добри, редовно ги купувам. Не се свиткуваат, без мирис се, пријатни. Јас не знам згрешив ли темата, ама некако ми се чинеше соодветно да напишам некој збор плус, па сега исправете ме
Конкретно за мирис на роза, има дневна и ноќна крема од Алверде. Го имам користено млекото за лице, мирисот е убав и нежен. Еве за овие санува збор:
Денес го купив AURA 3D makeup sponge. Бидејки немам користено досега beauty blender не знам што да очекувам. Читав некои рецензии на интернет и девојките не се баш задоволни од него, но мене ми се чини добар. Сакав да ве прашам доколку некој веќе го користи, како сте задоволни од него и како го чистите после користење. Пробав со течен сапун, шампон, средство за миење садови но сеуште стојат дамките од пудрата