Добро бе јас навистина ќора сум денес бев во Гтц прв пат во Дм пола сат вртев да видам што има од Балеа како мало дете се радвав можно е овие да не ги видов Инаку зедов еден дезодоранс,Магнезиум Б6 и шампон па ќе ги пробаме
Овие баш очи вадеа, беа централно сместени да неможеш да ги одминеш. Ама дека прв пат си била, од возбуда не си ги видела инаку Дм е секогаш возбуда за мене, си ги обожавам
Ne gividov za zal neznaev ni sto pobrzo da vidam ima mn ubavi raboti steta so e gi zabelezav bas mi e krivo mn ubavo izgledat...
За тие пари е супер, ја упива мрснотијата ама не знам дали е до мојата коса откако ќе ја испрскам ми останува слепена и без волумен.Не знам дали би го купила повторно но за да ме спаси ден-два од миење е добар
nekoi velea deka beli tragi ostanuvale skepticna sum i vcera zato ne go zedov ama se podzamisliv deka eftin, ti ostava tebe beli tragi?
Остава, кога се прскам се од почеток до крај е бело мислиш косата ти побелела но бидејќи треба да се засуши малку па кога ќе го измасираш со пешкир самата коса го упива шампонот и за крај само ја дуваш со фен и нема ништо на косата
Драги наши, уште еднаш ви докажуваме дека сте ни најважни и дека Вашето мислење ни е пред сé. Сакаме да го направиме вашето пазарување уште попријатно, а за тоа ни е потребен и вашиот feedback Одвојте неколку минути и споделете го со нас вашето искуство и мислење. Анкетата е достапна на следниот линк http://www.dm-drogeriemarkt.mk/mk_h...defaultcontext/173572/da_li_ste_znali_ii.html
Задоволна сум од двата производа,само што од оној за самопотемнување не распрскува убаво туку како линии па морав со памук да размачкам затоа што остава како линии-трагови.. Се на се задоволна сум од цените,резултатите
Па не очекувај да стои мирисот цел ден, ама свежината се осеќа неколку саати... Не знам колку отприлика да ти кажам...
Преубаво мириса, освежително на манго и грејфрут, потечна е кремата, но брзо упива. Мирисот трае околу 3часа..