А има и други мириси? Ванила и кокос се мириси кои најмалку ги сакам на тело, многу тешко ми мирисаат. Јас овој производ не сум го видела до сега. Само во Капитол го има? Се заинтересирав зашто привлечно изгледа, цената е супер, а големо пакување е.
@Daydream конкретно Капитол наjблиску ми е и затоа таму пазарам наjчесто. Сигурно го има и во другите Дм. И да ново е и jас прв пат го видов вчера. Има еден со шеа путер за сува кожа, и едн мислам дека беше со праска за нормална кожа. Овоj со кокос и ванила исто е за сува кожа. Стварно цената е одлична за 500ml.
Четка за заби за патување Мала паста за заби dontodent sensitive Голема паста за заби dontodent sensitive Течност за плакнење на устата dontodent sensitive
Можеби малку оф -топик, но сакам да ве прашам каде конкретно стојат малите универзални креми на Балеа, пазарам често во ДМ, но ете не ги забележувам во последно време. Уште се на касата или преместени се на друго место?
Најчесто се по штандовите со другите производи, барем во ДМ во Веро и ГТЦ, си стојат на рафтот со препаративната козметика на Balea.
Не е нешто уау, ама ми ја омекна косата, го земав чисто зошто сакав да ја одморам косата од Глис спрејовите. Пишува дека може и на скалп да се нанесе, меѓутоа не ризикував.