Чешел со широки запци за расчешлување на Ебелин, шампон за фарбана коса на Балеа со гоџи бобинки и калинка, пената за миење лице на Алверде од колекцијата Beauty&Fruity, марамици за паркет и за мебел, Омино Бјанко (ме мрзи да барам слики).
Ova so mrzava zarazno kako da e kremceto na babylove za zashtita od vetar i mleko za custenje lice na balea so semki od kajsija... P. S. I mi e smaceno da poracuvam po drugi da mi kupuvaat zosto vo mojot grad nema dm
@crazylady засега сум задоволна. Но ова е повеќе како пилинт отколку гел за миење лице. Видов дека имаше и гел ама го немам пробано
Еве што јас последно си купив од ДМ Римелите кои ги купив се All in one (црната) и маскарата за издолжување на трепки (зелената). Ми се допаѓа онаа за издолжување на трепки, ама мој фаворит секако останува Extreme black која веќе ја имам. Сенките се фантастични, баш есенски бои на кафено, од кои едната (белата) е кремаста, двете кафени се сјајни, а потемната сивкаста е мат. Мене премногу ми се допаѓаат и може да се направи комплетен look комбинирајќи ги сите четири. Еве ги боите на рака
Ноќна крема за масна кожа ,дневна крема за масна кожа , шампон , регенератор , ролон и маслени туфери. Ме интересира , ако ја користел некој дневната крема не ни прочитав дека е тонирана... Ноќната ми е совршенство , али дневнава што е тонирана дали е ок да се користи секој ден? (Пишува дека е за секојдневна употреба али не сум користела до сега ваква , а и не сакам да ја оптеретувам кожата со подлоги и глупости). Пудра ептен ретко користам , еднаш во сто години , а крема си користам нормална хидратантна. Извинете за офф не знаев кај да прашам...
Bubchen Крем за лице со невен По споделените позитивни искуства од ова "мало чудо" на @Lady Phoenix одлучив да му дадам шанса наспрема моите искуства со кремот на Nivea во сино пакување. Се надевам дека ќе се покаже како ефективен за матирање на т-зоната со оглед на тоа што имам добри искуства со производите на овој бренд, а посебно со кремот за заштита од сонце. Го земав малото пакување од 20 мл. како тест-производ.
Poslednoto nesto sto go kupiv e Balea golden shine (losion za telo i bodyspray). Koga gi vidov odma gi dzapnav. Prekrasni se. Imaat mnogu pijaten, ubav miris i ostavaat svetki na teloto. Bea okolu 170 den. Na sledniov link ima sliki od proizvodot. https://www.google.com/search?q=cro...isch&q=balea gold shine&imgrc=lSpNuasKpbfXLM: