@Ginger^ pa da nezno, taman onaka mi mnogu ni malku. Na linkov imas slika kako izgleda na koza https://www.google.com/search?q=cro...ea golden shine on skin&imgrc=t6WbLinfvKO49M:
@Veki4kaa kako se pokaza masloto protiv strii? Moja drugarka ima problemi so strii pa ako e efikasno da i preporacam
@simoncelicius gi ima. Jas go kupiv vo tetovo tuka vo skopje nezz dali gi ima. A cenata bese okolu 170 den.
Во зима користам интензивни креми за потхранување и хидратација на рацете, оти кожата многу ми се суши. Сега за сега е ок, иако не мириса убаво. Барем мене не ми се допаѓа мирисот, ама побитен ми е ефектот. Top coat лак на Essence (не можам да најдам слика) кој засега одлично се покажа. Имам еден лак на Флормар, преубава црвена нијанса, ама не ми стои долго на ноктите, уште по првото мачкање се оштетува видливо, па не издржал ниту еден ден. Ама со top coat-ов на Essence, еве веќе трет ден ми стои love it!
Трет пат го купувам, погоден ми е. Го менувам повремено со шампонот на Балеа за фарбана коса со гоџи бобинки и калинка. Првапт го купувам, ќе видам како ќе се покаже. Со оглед на тоа дека работам во стоматолошка ординација - косата ми мириса на забар, па со ова се надевам колку толку да го замаскирам мирисот, оти сепак не можам да ја мијам секој ден. Од два пати прскање, можам да кажам дека е ок, ќе видиме понатаму. Моментално сум со овој лак - го обожавам, ептен сакам вакви нијанси во есен и зима. Малку е густ, лошо се размачкува пошто брзо се суши, ама немам проблем со тоа. Бојата се добива со два слоја, барем кај мене, и одозгора со top coat - одлично е засега. Не е лоша, поради мирисот ја купив, т.е претпоставував дека мириса убаво, ама не баш, не ми е толку убав. Небитно, врши работа за раце после миење.
Можам да кажам дека е одлична. Имам комбинирана кожа со масна т-зона која по употребата станува видливо чиста, мека и мазна. Го користам еднаш неделно на целото лице и многу сум задоволна. Ова е една од подобрите маски за лице што сум ги користела, ако не и најдобра, па затоа ја прогласувам за производ бр.1 во моето козметичко катче. Ти ја препорачувам.
Мирисот не ми е баш по мерак, ама ај се надевам дека нема многу да се задржува на косата Ова морав многу слатко мириса Сакав повеќе да светка, по нежно е ова, ама од кога го меркав..не издржав Ова на аура го земав не од ебелин, неможев да најдам слика Овој коректор на катрис пак си го земав, супер ми беше за секој ден За сенкава вие сте ми криви од форумов, ја зборевте и јас да не останам без сенката Ја начекав последната Леле жал ми падна за дечко ми прееска, окапав во дм си одбирав посека полека..мислам дека сакаше да ме убие И еден мал оф топик, ја земав 32ката од мат кармините на golden rose, прекрасен е