За ефект и тоа како има,јас ги имам користено од Германија ги зимав преку другарка и навистина расте косата.Мене ме интересира дали ги има кај нас,бидејки знам дека ги немаше и која цена се ?
@Mishela @CrAzZyYy ау после неколку дена баш ме погодивте со цениве Иначе ако не се лажам мислам дека ништо на попуст немав земено, или ептен појма сум немала Камената мислам беше отприлика накај 300 и нешто, а сунѓерчето 160-170 И ова сунѓерче многу повеќе ми се свиѓа од едно друго исто на аура што имав
Ова ми е втора порачка ,првата беа скапи околу 20 евра , овие сега се 2 кутии со по две ленти за 9.99 д во евра отприлика 10евра ,ама расти до три прсти за месец само jас jа кратам косата сакам одредена должина со степени па овие ги пиjам бидejки и густина даваат.
@Summerlover @Veki4kaa мене ми завршуваат ептен работа тие лентички за вадење црнки. Јас и немам нешто многу црнки ама чисто онака ради одржавање , отпосле гледам на лентичето, убаво извадени се... Мислам имам и порано пишувано, може една година веќе редовно си ги користам. Пробајте ги, јас сум задоволна. Цената пристојна, 120-30 мислам, внатре шест ленти има.
Мене не ми беа воопшто ефикасни, одваj неколку црнки ми извадиja, иако се придржував до упатството. Црнки имам само на носот и засега освен третман со пареа, друго ништо не ми помогнало. Ги зедов оние што се 3 во едно пакување за 99 денари. Ќе ги пробам и оние другите со ленти за целото лице, па ќе си споредам кои ми се подобри. Овие другиве беа 6 мислам, за 180 денари.
@Summerlover ми помогнаа да,но имам уште многу малку останато.Мислам сега пак да си купам и да пробам да ги отстранам и тие.
@rainbowec за сите типови кожА е. Барем така пишува отпозади. Баш го пробав прееска и е помрсно, доволно е пола кесиче. Jaс будала цело го ставив на лице (ова е пакуванjе од 2 по 8 грама). Е сега од еднаш впечатокот е позитивен, да видиме понатака како ке се покаже. Да напоменам ова е земено летото, ама го имам збутано и сега дури го користам.