Леле велвет мат сенката на Catrice... колку пари ја зема, на попуст ли е? И те молам пиши збор два, дали е трајна и дали е пигментирана? Ако можеш закачи некоја слика да видиме како се познава на око.
Да на попуст е. 206 ден се. Ја пробав на рака само. Ептен ми се свиѓа. Едвај чекам да дојде петок да се нашминкам и конечно да ја пробам. Обавезно ќе пишам за трајноста и ќе поставам слика.
повелете прочитајте за дел од последната шопинг тура во ДМ рецензија на моливчиња за уста за само 99 ден. iamalekkpotter.blogspot.mk/2015/12/review-alverde-lip-liners.html?spref=fb
Mariangel Jas koga bev bremena ne gi piev pocekav da se porodam pa togas pocnav da gi pijam ,ne slusaj gatalec slusaj patalec gi koristam i znam i dejstvo ,ako sakas da gi kupis ne gi pijaj vo bremenost ,i onaka rasti kosata mn pobrzo vo bremenost Potoa mozhe se da pies
Бадемова крема за лице и тело за нормална и сува кожа, ја зедов најмногу за рацете бидејќи ми е сува кожата, задоволна сум од кремава лесна е а доста хидратантна, а и воопшто не е скапа ја зедов некои 60 денара, 80ml е пакувањето.
Балеа имаат два вида на шампони за нега на плава коса. Ги имам користено убави се, ти ги препорачувам. Можеш да ги најдеш само во ДМ маркетите. Поздрав
Има ли на Балеа Алверде или сеедно која марка и да е, некакво масло за тело? Не мислам на оние парфемираните, како на Џонсон на пример, туку нешто слично како на нашите од Фитифарм/Галафарм? Што би можело да се користи и за кожа и за коса?
Ноќен серум за трепки на Алверде Ќе го пробам, па без оглед на резултатите, ќе пишам рецензија... само да не ми испаднат трепките Арган масло за коса исто на Алверде Го барав маслото на Балеа, имаа такво баш за коса, ако не сум грешка, ама немаше па го зедов ова... и одма го отворив, посабајлечки, многу убаво мириса, ставив малку на врвовите, ок е. Ќе видиме понатака. Инаку ми треба нешто вакво, затоа што последно кога бев на фризер си зедов спреј на Лакме за волумен и обликување на косата, ама многу ми ја суши некако, па маслово некоја противтежа да даде... или пак да не претерам со производи за коса? Ќе видиме како ќе се покаже комбинацијата. И ова Не можев да му одолеам, мириса фантастично! И е ммммм....