Од ДМ на Битпазар, утрово... имаше и плаво, најобично мислам дека во сите продавници на ДМ го има, а сум го видела и во Супер Тинексите.
Дечки да ве прашам како сте задоволни од кремата за локни на Balea? http://getsomebeauty.com/wp-content/uploads/2015/01/Locken-styling-cream-MY.jpg (на ова мислам). И која цена е?
Maybelline Lash Sensational, Balea Micellar water, Pingui cocoa bars. Oдвaј чекaм дa јa прoбaм мицелaрнaтa вoдa. Се нaдевaм немa дa ме рaзoчaрa.
Може да ми подобјасниш што е ова? Манијак сум за било какви препарати за коса,али ова прв пат го гледам
Марамици за мебел тие од лево x 2 Маслен гел за туширање Етерично масло со мирис на медењаци (за НГ) (вакво пакување, ова на сликава е од цимет) Маска за лице со лаванда на Балеа За освежување на кожата на лицето, некако си ја осеќам безживотна, ама веројатно е од надворешниве услови Да не ме пуштиш во ДМ оттаму со празни раце не излегувам
@Annath и јас сум за ќотек кога одам во Дм. Имам забрана од дома наредниве месец дена Сакам да пишеш колку си задоволна од етеричното масло. Имам неколку дома така отворени ама неискористени пребргу ветреат а нивниве ги немам пробано. И да, редно е Дм да воведе картички за попуст се водат дека се сеуште нови на пазарот ама тоа не држи вода повеќе!
Ќе ти кажам, вака дека ефтини се прилично (59 ден.), можно е и да не се којзнае колку квалитетни. Ама миризливите свеќи им се топ, па можеби и маслово ќе се погоди. Ова што го купив таман за новогодишна атмосфера