Влошки за под мишки супер се лепат за на кошули едно нешто ,не се лочкосуваш под мишките,а и пота ја упиваат одлични се.Двеста и девет денари десет броја има внатре.Има нормални и екстра,јас си купив екстра.
Благодарам многу за информацијата се мислев другиот месец да си набавам така да си понесам доволно пари со мене.
Секогаш кога ќе влезам во дм маркет се губам не знам да излезам , потребни ми се уште многу работи ама здравје следен пат
Да има ги пијам веке две години ,првите ги зедов од оснабрук герм таму живеев и ги купив цена му беше пакетче 20 евра внатре имаше две ленти,зедов повеке и од розовите и белите ,па после од мкд ги порачав другите од нет беа две пакетчина за 10 евра ,не ги пијам секој ден многу се јаки ем витамински дека и брунки на лице ми излегуваа од јака крв тие додатоци што ги имаа па ги пијам преку три четири дена ако сакаш да пробаш слободно расти по три прсти отприлика од месец тоа е многу за мене бидејќи јас косава моја одвај потеруваше а сега и да се фарбам џабе ми е по неколку дена израсток и ја кратам плус си носам одредена должина да ја пуштев кизнај колкава ке беше , јас се запишав овде ,би ти препорачала ако ги има низ мк земи си ги и пробај ,во случај да живееш прилеп би ти дала лента да пробаш бидејќи ги имам отфазла