Го добив на подарок,луѓе подобар е од противпожарен апарат.Слободно можете со таа количина на талк да угасите пожар.
Спрејот за осветлување на коса балеа каде може да се најде, барав во дм продавниците во веро џумбо, на битпазар и во гтц и не најдов.
http://getsomebeauty.com/product/al...emulsion-sensitive-hamamelis-camomile-150-ml/ Дали го има ова во мк, го немам никогаш приметено? И збор два ако некој го користи?
@trixy го има кај нас. И јас сакам да го купам но прво да дотрошам тоа што имам. Ја користам дневната крема од оваа линија и задоволна сум, има мирис на гумени бонбони и лесна структура и што е најважно ми се нема исфрлено лицето од неа
Да го има,јас го потрошив мојот пред некој денСупер е за миење лице сабајле или навечер ама имај на ум дека не ја вади шминката,додека го користев прво ја вадев пудрата со миц.вода па се миев со гелов т.е емулзија е не баш класичен гел.Премногу е нежен мислам дека ептен би одговарал за чувствителна кожа,мојава иако е комбинирана кога станува збор за гелови што ми се за секојдневна употреба секогаш земам за сува или чувствителна бидејќи другите ми го пресушуваат лицево.Би го купила пак дефинитивно.И да се надоврзам на феминката погоре и јас ја имам дневната крема од истава колекција и супер ми е за секојдневна употреба и како подлога за шминка иако како што кажав комбинирано ми е лицево.Задоволна сум од Алверде и мислам дека ќе се дружиме уште долгопосебно со производите за нега на лице
Да ја пофалам маскава за коса, од био арган и био бадем. Веќе втор пат ја купувам, штета што нема поголемо пакување.
Прибидејќи последен пат бев плава пред 7 години, имам hard time adjusting на новава коса (сомбре ли е, балајаж ли е, ни јас не знам). Не знам каква улога имаат производиве, после ќе мијам глава и ќе видам дали има разлика Купив и вакво, се надевам нема скроз сива да ми ја направи (кесичка) И ова И чупалица, и пудра