250-260 денари е. За таа цена подобро јас барем немам пробано На мокра коса ставив, нормално ја исушив и испеглав, преубаво ми мириса, право стои, не е наелектризирана, без проблем ја исчешлав.
Можеби сум оф-топик во темава, но гледам дека сте доста активни, па ако може некој да ми помогне. Сакам да го купам спрејот за осветлување на косата од Балеа, па ако може некој да ми каже каков ефект дава, конкретно на каква коса се нанесува (влажна коса, сува коса итн.) и до кога трае ефектот. Ако може некој нека прикачи и слика. И би сакала да ги прашам dm, колку пари е спрејчето и каде можам да го најдам? Зашто вчера бев во Сити Мол и го немаше.
Спрејот е 200 денари,се нанесува на мокра коса и се суши со фен зошто од топлото има подобар ефект.Инаку ова не е колор шампон нема траење на ефектот туку трајно ја осветлува косата,има хидроген во него.Јас бев скрос темно кафена сега сум медова боја скоро. Така да осветлува доста,кај мене малку потешко зошто најпрво бев црна,а на кафена коса со две ставања неколку нијанси осветлува.
Евелин 8 во 1 и страшно ме разочара новата цена 147! не дека се многу 12 денари поскапено ама зошто?зошто многу се троши па ај ќе го купиме и за 200
Во DM многу често ги ставаат на попуст, јас цело време си ги купувам за 115 денари и си правам залиха.
Ajde i tuka da prasam. Kade vo dm ima torbi za peleni, onie za na kolicka, site vikaat deka ima nekolku pati bev specijalno za toa nema ili ne vidov.