Овој да не бил тој горе од Џој е џебен, како мини брич, со кратка дршка, затоа е поевтин. Овој плавиот е истата линија, само класична големина, јас го имам, и паметам дека беше околу 300 ден. можеби и повеќе.
1. Balea - лосион во спреј Најтопло го препорачувам производов. Му заборавив цена, но не беше над 150 денари. Многу лесен за нанесување. Има воденеста структура, лесно се упива и совршен е за во лето. Би бркал работа и како лосион за после сончање иако уште не сум го пробала така. Практичен до немајкаде, мириса на чисто, а јас такви мириси најмногу сакам. Формулата е одлична и си осеќам како кожата ми диши. Силикони и нафтени деривати нема, веројатно поради тоа многу лесно се осеќа на кожата т.е. воопшто не се осеќа Хидратацијата мене ми е таман и незаменлив ќе ми биде спрејов додека траат жештиниве. 2. Balea - дневен крем за лице со маслиново масло Пишува дека состојките се 95% од приодно потекло. Јас многу сакам производи на база на маслинка, па ни овој не е исклучок. Мирисот е свеж како што и очекував, хидратантна е и не ми ја мрси т-зоната иако не е нешто поседбно наменета за комбинирана кожа. Брзо се упива и до сега не ми создала никакви иритации. Ја користам веќе 2 месеци сигурно. Кон крајот на пакувањето може да се случи да се раздвои малку маслото од самиот крем, веројатно поради отсуството на јаки емулгатори, но со лесно проклацкување повторно се мешаат и е добра за користење. Не содржи ниту силикони. Цена околу 200 денари. 3. Balea - део спреј Fresh Спрејов го добив на подарок, не знам колку е но цената од што сум гледала се движи до кај 120 денари. Не содржи алуминиумови соли, добро штити од потење и лоши мириси дури и на најголемите жештини, но мене ми е премногу агресивен и ме пржи предлот околу пазувите ако не го испрскам од доволно одалечено растојание. Мирисот му е свеж како што е и самиот опис. 4. Alverde - шампон и регенератор од авокадо Доста се зборувани производиве на форумов. Јас сум само уште една плус задоволна корисничка од истите. Ми се допаѓа што воопшто не создаваат електирицитет, не ми се плетка косата и има убав сјај. Доста добро пенат и не се агресивни. Во лето доста почесто ја мијам косата и ми е важно шампонот да е нежен и да не ми создава иритации. За разлика од овој, шампонот од к‘на исто од Алверде ми создаваше ситен перут, од кој ми требаше време да се отарасам. 5. Balea - Luxury golden glamour лосион за раце Не знам дали уште го има, мене сега ми дојде на ред да го отворам. Лесен лосион со пријатен мирис, лесно се упива и не прави с‘клет на жештиниве. Ми се допаѓа пакувањето со пумпичка и доста е практично за употреба.
zdravo dali nekoj moze da mi kaze koj e podobar serum za vegi zgusnuvanje toj od alverde ili toj na Balea i kolku košta fala
Ne mn I mn e vodenest Drug pat ne bi kupila sigurno Mirisa na plastika @Anie93 izvini kasnam so slikata Eve ja paletata