Последно нешто што си земав е Catrice camouflage cream- 205 денари е, и сум презадоволна од покривноста (го користам за темни кругови околу очите)
Paletava vo koj dm moze da se najde? Bev vo toj vo vero jumbo i nemaa.. :\ A se zaljubiv i moram da ja imaam
https://www.bolupu.com/1338-large_default/balea-soft-clear-3in1-cleansing-peeling-mask-150ml.jpg Го користам секој ден како пилинг и сум многу задоволна! Уште првиот ден лицето ми е беше многу мазно и меко!
@koritsaki Овој го има,го имам земано јас. А тој со мирис на ванила не знам кој е, ако мислиш на некој од Batiste има 3-4 различни.
@koritsaki Искрено не се сеќавам дали го имам приметено. Инаку кафениот добар е за цената, сега баш во каталогот на акција видов дека е 99 ден. Со овој не изгледам ко брашно да имам турано во косата, затоа што има кафеафкаста боја чудото што излегува од внатре.
@Antolinaa Ее пa супер , пa имaв еден тaкoв нa бaтисте штo испуштaше кaфенo местo белo aмa не ми се дoпaѓaaт мнoгу бaтисте спрејoвиве пoтoa немoжaм кoсaвa дa јa рaсчешлaм Фaлa ти нa инфoтo ќе oдaм ќе си земам
@koritsaki Денес бев во ДМ во Сити Мол, го нема тој шампон Kај да го барам во кој ДМ течниот коректор на Catrice? Во три ДМ бев ( Сити Мол, Тафталиџе и Веро Џамбо) го немаше, во Еликсир исто не го најдов. @split96 @Rose96