Lak za kosa Farba sampon za plavusa Sampon od luk (Dodavam ampuli i si pravam maska) Turpija za nokti
Зацврснувач за нокти, зимска свеќа на акција, салфетки (ги обожавам и ги имам сите дезени со птици ), крема за деца за лице за ладно време...многу "за"
Da se citiram samata Kolekcijata na alverde mirisa na pregoren seker ne ubavo Neznam zosto no ne e prv pat nivni proizvod da ne mi mirisa ubavo
Кaкo дa мирисa бе душo, си пишувa убaвo... кaрaмелaтa е всушнoст прегoрен шеќер Јaс ич не сaкaм кaрaмелa, ни зa јaдење, ни пa мирис...
Oчекувaнo... секoгaш дoминирa кaрaмелaтa. Имaм еднo зa туширaње нa Бaлеa oд 500 мл, демек јaбoлкo и цимет, aмa кoрне нa кaрaмелa и ене, тaкa си седи. Кaкo не гo мириснaв кoгa гo купувaв...
Ovie vo kutija bea nemozev da gi mirisnam Kako i da e gi podariv na licnost koja gi bendisa Vo globala ova e tret pat so alverde da se zeznam .
Па задоволна сум, после употреба лицето е мазно и вади црнки, со оглед на тоа што ставив само еднаш, а пишуваше мислам дека треба редовна употреба, убава е купи си ја плус не е скапа.
lele korektorot e mnooogu dobar. Mislam deka bese okolu 170-180 denari, a pudrata od Catrice ednas ja zemav na popust okolu 300 i nesto denari - poubava pudra nemam koristeno. Ama sega e mnogu poskapena, negde nad 500 denari e... nekako mene mnogu mi e