Fala na odgovorot zenska ova nedela ke odam nakaj Sk se nadevam da go najdam oti Bt ne ja ni imam kolekcijata najdeno
@mime87 мислам дека беше 240 ден. @Leo-nora 60 ден беше две паковчиња од по 8 мл мислам дека се, јас ја земав од Велес ДМ. пишав пост баш над твојот види погоре за тоа како сум задоволна, да не се повторувам пак, да не ме искараат инаку пак ќе ја земам ако ја начекам, два три пати одам одам и ја нема, се троши со брзината на светлината викаат продавачките се троши за два саати по 5 6 пакетчиња земаат и едвај ја начекав даа ја има
Дојдов да пишам за тоа, и го видов твојот пост. Мене ми се нафрли носот, а брадата ми се исчисти. Не нанесувајте на цело лице, според мене е многу. Јас имам комбинирана кожа, напиши и ти мислење како ќе ти делува тебе.
Затоа што таа на клиповите е чиста црна маска гледаш по боја е црна. Оваа на Дм е мешана со цинк + нешто имаше.
Маската од ДМ е мижи митро толумби паѓаат Врска нема од ништо. Само пече одкога ке се ннесе на лицето, плакниш и ништоо уш малце пецка и така хаххаа
Јас имам две од овие палети, едната со розеви и едната со кафеави нијанси. Не оваа на сликата тука таа шо има и портокалова сенка. Супер се јас сум многу задоволна
Ги пробав, дефинитивно најдобрите сенки што досега сум ги имала. Ако се мислеше дали да купиш и ти, купувај ги женооо.