Денес купив Aura пудра, до сега ја немам користено па ќе видиме како ќе се покажи Инаку цената и беше 350 денари. А зедов и гел за коса за дечко ми, бидејќи одамна го терам да го проба тој на балеа, а сам очигледно немаше да си купи. 130 денари е.
Ајде и јас за прв пат да споделам што си купив 175 мкд 157 мкд Прв пат купувам од овој маркет, претходно само шетав. Морам да се пожалам од незаинтересираноста на вработените, конкретно во ДМ во гтц. Неколку пати ја викнав една од вработените да ми објасни за каква кожа се користат и како се користат овие производи, она само ми ја прочита декларацијата одпозади и си отиде.
Значи секогаш кога и да влезам во Дм, влагам за една намена а искачам со уште 2-3 работи плус Еве го мојот последен шопинг 1,Balea крема за раце со Уреа, за многу суви раце, 125ден 2.Веќе подолго време го користиме течниот сапун на Balea со мирис на праска и сме презадоволни а кој и да се измие раце го има пофалено.Шишенцето си го имаме од првиот пат кога го купивме и само правиме дополнување, 99ден 3.Explicit hair color, Black-црна, 145ден 4.Титаниа - турпија за пети, 125ден 5. Титаниа - турпија за нокти, 65ден 6.Титаниа - четка за коса, 137ден 7.Eveline - инстанст избелувач за нокти 3 во 1
Zip-Zap кесички за складирање, други ќесички за во замрзнувач и вреќички за шлаг со 4 различни форми за шлаг.