Периодов ми беше потребен лосион за тело кој ќе биде замена за Johnsons baby llotion lavanda . По прочитаните рецензии за лосионите на Balea, се одлучив за лимитираното издание, White Passion. Лосионот има одлична структура за мојата кожа (комбинирана). Свеж и пријатен мирис со задоволителна трајност кој лесно се нанесува по телото, а уште подобро се впива во кожата и како предност за мене е тоа што не создава лепливо чувство. Имам впечаток дека е подобар од Johnson baby во однос густината и хидратацијата на телото. Цената е 105 ден.
ebelin сунѓерчето за прецизно нанесување на шминка во моментов го имаме во нашите филијали во ГТЦ, ТЦ Capitol Mall и во филијалата на Бит Пазар.
Последно нешто што си купив е пудрата во прав на Аура која чини 239 ден., премногу сум задоволна од неа и редовно ја користам
http://1.bp.blogspot.com/-QAHSUfXNb...x4/1SVF4WA1afE/s1310/71LczZY0kqL._SL1310_.jpg Дали го има серумов на Балеа кај нас?
Уфф се заљубив во дезодорансов Многу добро мириса и трае цел ден, бев скептична пред да го купам бидејќи немам користено део спрејови на Балеа но, среќна сум што си го земав И не е скап, 200 мл за120ден
Кои дездоранси од Балеа ги имате коистено, од кој сте нај задоволен- некој свежо да мириса? @redheaded имаш користено друг освен овој, заш кокосот некако не го обичам.
Мене најомилен ми е овој, Balea sensitive со алое вера. Многу е нежен, заштитата ми е сосема доволна, но имај предвид дека не се потам многу, па и не сум некој репер за тоа дали и колку е ефикасен.
Пред една недела си купив исто, има акција во ДМ две лабела ретро издание.Поволна цена, одлично лабело.