Balea White Passion лосионот за тело го немаме повеќе на залиха. Тој беше limited edition и нови количини од овој лосион нема да пристигнуваат. Добра вест е што наскоро ќе добиеме нови limited edition лосиони за тело од Balea со навистина прекрасни пакувања и во неверојатни мирисни ноти . Следете не на форумот, нашата фејсбук и веб страна. на сите канали ќе ве известиме веднаш штом бидат испорачени. Убав ден
Limited Edition лосионите за тело од Balea се веќе распродадени. Во одредени филијали има по уште некој примерок од различни варијанти но тоа се многу мали количини за да ве упатиме некаде и да бидеме сигурни дека до моментот кога ќе дојдете истите би биле сеуште на полиците. Како што веќе и напишавме очекуваме нови Limited Edition лосиони за тело од Balea кои ќе бидат неверојатни . До тогаш секако ги препорачуваме лосионите кои се во редовна продажба
Регенераторот за плава коса маскара Маскарата ја имам веќе користено и супер е, регенераторот вчера прв пат го пробав ми изгледа добар, косата е мека и многу убаво мириса, па ќе видиме ефекти.
Дав крем за лице, и морам да кажам цела сум ќефови што отворија ДМ во Велес. требаше да има такво нешто во градот, јупииии
Имам природно виткана коса ама ја фарбам и малце си ги загубив локните.Ај препорачајте ми некој производ за виткање на косата.
Направив малку поголем шопинг, пошто дома реши да ни се потроши све наеднаш А пелените бидејќи ги утепавме од фалење во темата "Најдобри пелени", немаше четворка за нас, све распродадено па така решивме да пробаме 4+, и така од прасиња преминавме на слончиња Геловите за туширање, шампонот Глис, и средството за садови беа на промоција па решив да ги пробам. Не дека не ги имам пробано геловите, но им давам ете втора шанса
Домаќински шопинг овојпат само моите свеќички се розови, со мирис на сорбе од малини нареден шопинг ќе биде само за мене
@Moira, кремата со хијалурон е само за околу очи или за целото лице? Ја видов, ама не и ја прочитав декларацијата. И за која старосна генерација е, сакам да ја земам за мајка ми.
Исто и јас сакав да прашам, знам дека порано мајка ми користеше некој концентрат од хијалурон на Еуцерин и многу и одговараше, па да и го земам ова нема да биде лошо. А има нешто друго од оваа линија или како?
Најдобриот производ дефинитивно на ебелин, го обожавам прекрасен е. Џабе е што пишувам, кога само при употреба можете да почувствувате разлика. Го користам при чистење на лице со млеко, како масажа и чистење 2 во 1. Прекрасен е
@Mishela За целото лице , и нема означено мислам старосна граница, јас сум 34 и го земав Мислам дека е ова целата колекција:
Драга наша, ти препорачуваме да ја пробаш стајлинг керамата за локни од Balea. Од потрошувачите имаме добиено многу позитивни коментари за оваа крема, доколку некоја феминка ја користела може исти така да сподели искуство. Цената на стајлинг кремата за локни е 179 денари.