Фала Не се многу дебелки ама ни многу слаби, средни. Како за излегување за сега се таман + палтенце. Пренежни се.
Во последно време заборавам да сликам а еве ги најновите А ова го земавме за поклон и топло го препорачувам на сите трудници, штета што не беше излезен за време на мојата бременост..
Ви новата продавница Sinsay во ист гејт има преубави јакни и за бебиња и деца по многу пристапни цени.
Прашуваш за шишињата или за сајтот? Шишињата се едни од најфалените на форумов, а за сајтот не би знаела да кажам, немам порачувано ништо од таму.
Ги имам и јас, во Пп ги има во Стибера, а во Ск секаде каде што продаваат на Металец. Во Тинекс го имам тенџерчето начекано, лончето во Веро, ги има во поголеми мсркети. Лончето е околу 320 ден тенџерчето 450, комплет трите ококу 900 ден
Ги користиме ние, преминавме на нив откако ја надраснавме медела калмата. Одлични се, најпрво почнавме со 4+ а сега веќе сме 6+, не протекува, си влече без проблем, со ситото обавезно го користам шишето а и тоа за складирање храна е одлично за надвор.
Фала ти. Моментално се на акција во Еурофарм, па се мислев дали да го купам цел сет.. Со надеж дека ќе ми користат за бебуш..
Јас сум задоволна од нивните производи, ги имам и тањирчињата за храна, подлогата и сетот со прибор. Исто така и шишињата со цефка и ова за пасирано овошје ама мала е за нив. Нема да погрешиш што и да одбереш.