Ако ја возиш во транспортер можеш комотно цела со кебе да ја покриеш. Јас имам тон алишта за кои сум дала пари а не се употребени ни три пати. Јакна е во тој кош. Затоа скафанфер е закон. Не е ништо покомплицирано од јакна за облекување.
Јас стално од тајни бејби нарачувам и супер се. Земи си големина 0-3 не зимај first size пошо тие може и мали да му се ако се роди големо Ич ама ич не се согласувам. Јас имам 2 јакнички, едната мекилка потенка едната зимска шушкава. Двете ги изнаносе. Тенката кога почна да заладува, сега зимската. Скафандерот еднаш не е облечен пошо е топло уште за скафандер. И не е така едноставно ко шо викаш ќе го покриеш, мојава нон стоп мрда со нозете и све клоца, ако ја покријам ќе треба нон стоп ќебето да го местам.
А дали имаш скоро нарачувано од Tiny Baby зашто гледам немаат објавено ништо од септември навака? @MilaSs12 @kostovaivana ви благодарам за одговорите
Моето бебе не престанува да мрда, јас ја покријам она трга ќебето. Во скафандер би ја облекла ептен кога ќе залади или кога снег ќе падне за надвор. И не е баш лесен за облекување зашто мојава се нервира и плаче ако многу е наоблечена и затоа ми треба јакничка.
Ако нема нешто ново не објавуваат изгледа. Да да нарачував пред еден месец мислам, одговараат одма и се многу услужливи. Сите бодиња од раѓање што ги носи се само од таму.
https://www.facebook.com/Online-детска-облека-Sunny-103089701603233/ тука ти се поефтини од Tiny Baby шпикозните имаат иста роба
@kostovaivana знам дека ти земаше јакничка од sinsay. Како се големините? Шо бројка зема за колку месеци?
Од каде новогодишните комплетчиња ? Преубави се Ако се од тетката, пишувај на објавата, да не прашувам за џабе
Бројките се точни за возраста, само пример 6-9 е 68-74 и нив им е пишано 6-9 74. Јас јакничка и ја пробував на лице место и земав 68, точна и е ама мислам и 74ка да земев ќе беше ок. Исто ќе викав. Од каде новогодишното со сукњата, се заљубив ептен
Не е од тетката таа не е стигната уште. Декемвриов ќе има од неа Ова е од друга тетка, на мм и јас се заљубив кога го видов. Ќе прашам од каде е