Леле колку се убавиии сите ама од C&A не ни покажувајте, немаме овде, и тажни сме. Нема поубави дезени и памук, фаворит ми се. А овие со срценца од каде рече се, мислам пиша погоре? Барем нив да ги купам. Хаха @KonstantinaM ги најде жирафите, и јас прв пат зелена гледам, на здравје глодање
Охх се надевам дека ќе отворат една продавница и во Македонија, еве може сите по еден меил да им пишеме, да се замислат . Тие со срценцата од онлајн продавница ги купив, Pat Pat се вика нешто налик алиекспрес е.
Би рекла дека одговараат дури можно е да се помали, поголеми сигурно не се. За син ми големиот купувам секогаш колкав е толкав број, а еве и за бебе ми се ок со тоа што имам ситно бебе, а и големиот не ми е нешто крупен
И според моето искуство, од се што имам купувано од Зара, бројките му одговараат на бебето според големината.
Значи какви шопингхоличарки Стварите што ги имав ставено во кошничка отварам во 19:15 да ги купам, од 5 3 беа out of stock веќе пепел
Не ми се веруваше ни мене. Отворам точно 19ч, одма за нарачка и гледам ~2400 ден и ај реков да одберам уште нешто, секако е доставата бесплатна да не плаќам 250 ден. Во тие 2 минути 3 блузи веќе ми заминаа. Се пренервирав и пак не стигнав до 2500 туку одма нарачав тоа шо беше останато од страв да не ми го земат. А ќе гледам по сликите која мајка ми ги зеде од кошница работите.
Многу од стварите намерно ги тргаат од сајтот, не се купени.... Другарка ми работеше таму ми има кажано
Па да, требаше и тоа да ми текне. Увек си праат Зара такви глупости а и не само они, затоа не им работеше апликацијата добри 2 саата.