Она земала за машко , светло сино и сиво. Види на страната на зара сигурно има и за женски вака убави личат и дебелки Вакво нешто истите не ги видов на страната
Јас 12 порачав и се зезнав. Мали. 12 до 18 тамн му се. Знам тука негде со килажа ни се бебушите затоа ти кажувам.
Фала ти, најдов и нарачав во меѓувреме на страната на george.mk на Инстаграм 5 пара за 1500 денари, со боите што ми требаа.
И јас да се пожалам од алиштенцата од Бебецентар што сите ние ги избакупивме пред 3 месеци. Ете конечно им дојде време да ги исперам и ставам во сушара, кога ги извадив сите смалени по еден број, 56ките како 50ки ми станаа ќе си пукнам од мака, изнакупив еден тон кога имаше попуст и со радост едвај денес дочекав да си ги средам упм! Испадна дека турските алиштенца се поквалитетни, ни едно не се смали, во Бебецентар никад више нема да ме видат!
Можеби малку се смалија бодињата од бејби центар, ама јас си порачав еден број поголеми и плус не сушам во сушара, таман му се, ги изнаноси. Задоволна сум од квалитетот, подебелки се за зимава супер. А дуксерчето што го зедов е мн меко. За тие пари супер.
Ако се квалитетни нема да се соберат. Во сушара сушам цело време нигу едно боди или друго нешто ми нема мрднато. Лош квалитет
Не знам мама,...немам искуство со сушара. Кај мене се ок. Ама штом се смалуваат во сушара, значи е слаб квалитет.
Токму така, извикана работа, лош квалитет, се смалија за 1 саат во сушарата, не е дека ги пресушив туку само ги подзасушив пред пеглање, и кога излегоа ќе паднев во несвест. Цел живот користам сушара и не ми се смалило ништо до денес, Бангладеш квалитет